Имах връзка с едно момиче почти 2 години,разделихме се защото тя не е от София и нещата бяха трудни.Започнахме да се караме много често и то за всичко.Но аз не можех да я оставя да си тръгне без да разбере колко много я обичам.Тя живее в Бургас и преди 2 дни си хванах първия влак за Бургас и отидох при нея.Мислех,че когато я видя ще се откажа от нея защото се е променила,но това не беше така тя е същото момиче в което се влюбих преди 2 години и все още съм влюбен.Мислех,че и преди съм обичал,но няма нищо общо това което изпитвам към Дени с това което съм изпитвал към другите момичета.Не можех да спра да я гледам,бях толкова притеснен от това както ще стане.Разхождахме се по плажа говорихме си,смеехме се прекарах прекрасен ден все едно бях в някаква приказка.Бях толкова щастлив,но тя си има приятел от там и тя наистина много го харесваше и сигурно все още го хареса.Докато седяхме на плажа аз исках да я целуна,тя плачеше аз леко докосвах лицето й и бършех сълзите и от прекрасните й очи.Тя ми каза,че не е редно да целувам заради приятелят й.Аз се съгласих,после се връщахме пак по плажа и тя ме хвана за ръка и не си казахме нито дума просто ходехме докато слънцето залязваше и беше много хубаво.Дойде време когато трябваше всичко да свърши седяхме на една пейка между гарата и нейната спирка.Гледахме се и се държахме за ръце сълзите ни капеха на и двамата една по една.Когато тя каза и какво правим от тук нататък няма как да сме заедно и аз и казах знам затова просто си продължаваме както беше до сега.Тогава тя се разплака както и аз не смеех да я прегърна от страх да не я счупя .. Тогава тя ми каза целуни ме и това беше най-хубавата целувка в целия ми живот и тогава и казах "Обичам те" тя не каза нищо .. Когато я изпращах до спирката тя ми каза да си намеря момиче което да обичам и никога повече да не съм тъжен заради нея.Прегърнахме се и тя си тръгна.Каза ми повече да не ходя защото боли много,каза ми че вижда в очите ми колко много я обичам.А сега не знам какво да правя искам я обичам я знам,че и тя ме обича а не знам какво трябва да направя 2 дни сълзите ми от очите не спират и не знам просто наистина незнам какво трябва да направя.. ;(