- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Боксова круша
Имам идеята сама да си направя боксова круша от надуваеми топки (като плажните), като ги пъхна в нещо като чувал. Според вас ще се получи ли? И дали някой е пробвал да си направи нещо подобно???![]()
В чужда скръб мене ли ще утешиш?
еми аз тренирам,но в залата...защо не се запишеш просто да тренираш бокс вместо да правиш такива неща...хем ще се научиш да удряш както трябва...няма да съжаляваш![]()
Една боксова круша е 30-40лв
Няма ли да е по-лесно и удобно да си вземеш
Да взема да ви послушам няма да е злеМай ще си взема щом е за 30-40лв, но пък няма кой да ме научи как да удрям, а пък в Габрово къде тренират бокс ??? БА ЛИ МУ МАЙГАТА
![]()
Има онлайн уроци =)Първоначално написано от svetlidim
Ще се удивиш за какви неща има уроци в нета
Може да не стават перфектно ударите, но все е нещо
А и ако има кой да те гледа и да ти казва ако не е като на клипа ще стане =)
Някъде из нета бя чел как сами да си направим.Използвай Гугъл![]()
Или нарави като мен: бий възглавницата![]()
Summer 09' <33
Бий стената =) по-голяма е мишената =)Първоначално написано от Oligofren
1. Взимаш чувал от сезал(или 2), пълниш с пясък или нещо плътно, закачаш някъде и биеш(тежко и е и кокалчетата болят много, ако не са тренирани), но пък закоравява супер добре..
2. Чувалите за пълнене са за около 25 лева, ако искаш меко - слагаш парцали, дунапрен(от твърдия) и т.н. по избор..
3. Крушата по скоро ще ти развали техниката, отколкото да ти я подобри, но пък ти нямаш никаква засега, така че само ще спечелиш![]()
Без тренировки и треньор от интернет едва ли ще научиш нещо, така че си бий крушата как ти падне, тялото си знае най-добре как трябва :>
не разбрах каква ти е идеята искаш да тренираш или просто да си изкарваш яда на нещо а иначе просто си купи круша ако имаш пари ама недей очаква резултат от нея...
това за който го мързи ,да бе
Защо да не очаквам резултат?? Заякване на ръцете няма ли да има или поне някакъв опит ако ми се наложи някъде да използвам сила?![]()
![]()
:P :P
Мда, това ще ти е резултата като цяло, и пак няма да е толкова осезаем..
Най-добре отиди на няколко тренировки по бокс примерно и схвани принципите, натам си блъскай в къщи яко![]()