- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- Фотосесия
Снимай ме така, после разкажи на другите, че ме е имало някъде в града, в който никой не е стъпвал. Снимай ни така и понякога поглеждай- да, били сме прегърнати. Снимай всяко мое движение, за да не забравиш последователността на жестовете ми. Снимай егоистичния ми поглед, който не искам да забравиш. Снимай лудия, страшния, сърдития, гладния, любовния поглед, който някога съм ти давала.
Снимай чакането, пред голямата зала. Снимай думите, прегръдките, задниците, фасовете, тънките усмивки, целувките, седмицата...
Има достатъчно лента...стига да искаш да помниш...
Това е.. красиво и меланхолично, но и истинско..
“ А ти сигурно си мислиш,
че животa е игра?
Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “
хареса ми
пп: в петък правих фотосесия![]()
Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!
Много ми хареса.![]()
Много яко![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
<смешно>
Лентата скъпаа, проявяването също...
Начинаещ фоторепортер, йеа. :Д
</смешно>
Като цяло ми харесва. Доста експресивно е и те кара да се замислиш...
Само този абзац малко не се свързва с целия текст :
Снимай чакането, пред голямата зала. Снимай думите, прегръдките, задниците, фасовете, тънките усмивки, целувките, седмицата...
LizZz, не ти се връзва, защото това е най-личното тук... За мен всичко се изчерпва в този абзац!
На мен мнооого ми хареса !! Браво! Много е чувствено и ... невероятно е просто![]()
Супер. Хареса ми.. много.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
не ви ли е срам под нещата на Петя да пишете с по една дума?
Бравооо !!! Много ми харесвааа, продължавай само така .... напред и на горе !!! Поздрави !!!![]()
Нима още не съм писал ... Ех блу... Това е едно от любимите ми... фотосесията ... камерата (метафорично разбира се ), а фотографа какъв е за теб ... Близък нали... Не знам за Лизз ама аз май го схванах![]()
![]()
![]()
Мен ме стресна в началото малко,но после си го представих и ми звучеше съвсем добре.Първоначално написано от LizZz
Като го сравним с някои от по-скорошните ти изяви,изглежда някой прекарва слънчево края на лятото.