Изнервен съм до краен предел ... как може през всичкото това време да не ми е казала ?! ... Аз излизам с една групичка хора между който е и гаджето ми (много се обичаме и държим един на друг). Днес ми каза, че ще ми каже нещо, но да го приема добре, щото била дреболия. Ходила е с един пич он наща групичка, който не понасям и не навиждам (чудех се що се мъкне само с нас). Каза ми също, че той още я кара да ходят и много я тормози. Как може да не забележа, че и досажда пред самия мен ?! Страх ме е ... той е много по-голят от мен и много по-силен. Целия е в мускули и е доста по-добре с годинките от мен. Мамка му ... той я е карал да се видят някоя вечер на саме! Веднага се ядосах, но не го показвах. Шибания идиот не знае, че ходиме. Побърквам се! Рещих да ми кажа, че тя е с мен и ме обича - следователно да я остави на мира ... но той не е такъв да слуша. Страх ме е, че може да и направи нещо ако я види някъде сама ... много ме е страх. Тя не иска нищо повече от тва да е с мен, но той е момче на 20-21 мамкаму! Какво правят на такава възраст ?! Изнасилват и отвличат ... искам да го пребия като куче, но няма как просто ... немога да го сплаша. Той е бахти изрода честно ... ще ме убие като едно нищо. Имам познат който си пада бо пребивания и заплашвания, но пък той му е много добър приятел. Страх ме е толкова, че ми треперят ръцете ... тя е едва на 14-15 не може да се защити. Баща му на тоя е полицай, така че и полиция не помага. Мислех, да си намеря пистолет и да го заплаша ... незнам но ви казвам, че той е станал такъв, че е само въпрос на време да я веде сама Към кой да се обърва по такъв въпрос ? Давайте предложения моля ви !