.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 60

Re: ..

Цитирай Първоначално написано от Mayweather
    еми да речем можеш да уведомиш родителите и,а те ще решат най-добре какво трябва да се направи...

Първоначално се учудих какво прави някой, по-голям дори от мене, с детенце на 14 години Странно е... не би трябвало да се занимаваме с децата...

Авторе, виж, аз ако бях.... абе... спирали са ме да не правя простотии Но не е това подхода.Всъщност, за това не се бях сетил-че може да поговориш с родителите и.Но!Само в случай, че той знае, че тя е заета и че и е неприятно с него и я тормози по някакъв начин.

Ужас... 14 годишни...
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq
    Няя друг начин освин да му кажете,че се обичате

Цитирай Първоначално написано от vampirekiss
    Това с пистолета си беше пресилено.Ако си на 15-16 (не разбрах на колко си) дори и базука да му извадиш едва ли много ще го трогнеш.Иии всъщност мисля,че прекалено много се притесняваш.Тоя нито е заплашвал гаджето ти,нито я преследва непрекъснато (щом сам не си се усетил),а и е на 20.Мислиш ли,че толкова голямо впечатление му е направила твойта хубавица щом е на 14-15?Може може ,но не мисля,че ще вземе вече толкоз да се вманиачава в нея и да почне даже да й посяга.

Малко филми надушвам тука и не взимай проблемите толкова насериозно както и самия себе си.Това,че ще вземеш 1 пистолет,бъди сигурен,никой няма да впечатлиш.Ако му направиш нещо без той да ти е направил най-много да паднеш в очите на околните и ти да излезеш кривия.Не се заяждай без достатъчно основателна причина с батковците за да не ти събират чарковете по асвалта.

+1
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

Град
    София
    Нея как не я е било страх, като е ходил с нея. Та тя е само на 14... Кой знае колко е отракана : D

Говоря глупости. Какво и да е, не мисля, че той щом толкова иска да е с нея би я наранил. Явно има някви чувства към нея и според нем не би я наранил. Разбери го, той е отхвърлен и иска да си я върне, защото мисли, че и тя още не го е преживяла, щом е сама (както той мисли). Искам да кажа, че няма за какво да се страхувате, защото все пак той е в неведение, а и очевидно е влюбен все още в нея.
    Вие на хероин ли сте бе?

Нищо няма да и направи на нея! А ти не го закачай

Като го видиш тоя силния скочи му, захапи го за сънната артерия и му я откъсни !

Град
    Сливен
    Приятели - бабанки нямаш ли Там е истината

Тя трябва да му покаже,че за нея друг освен теб няма!!! Само игнор друго не мисля,че ще помогне щом не слуша

Re: Страх ме е за момичето ми !

Цитирай Първоначално написано от Sagurry
    Изнервен съм до краен предел ... как може през всичкото това време да не ми е казала ?! ... Аз излизам с една групичка хора между който е и гаджето ми (много се обичаме и държим един на друг). Днес ми каза, че ще ми каже нещо, но да го приема добре, щото била дреболия. Ходила е с един пич он наща групичка, който не понасям и не навиждам (чудех се що се мъкне само с нас). Каза ми също, че той още я кара да ходят и много я тормози. Как може да не забележа, че и досажда пред самия мен ?! Страх ме е ... той е много по-голят от мен и много по-силен. Целия е в мускули и е доста по-добре с годинките от мен. Мамка му ... той я е карал да се видят някоя вечер на саме! Веднага се ядосах, но не го показвах. Шибания идиот не знае, че ходиме. Побърквам се! Рещих да ми кажа, че тя е с мен и ме обича - следователно да я остави на мира ... но той не е такъв да слуша. Страх ме е, че може да и направи нещо ако я види някъде сама ... много ме е страх. Тя не иска нищо повече от тва да е с мен, но той е момче на 20-21 мамкаму! Какво правят на такава възраст ?! Изнасилват и отвличат ... искам да го пребия като куче, но няма как просто ... немога да го сплаша. Той е бахти изрода честно ... ще ме убие като едно нищо. Имам познат който си пада бо пребивания и заплашвания, но пък той му е много добър приятел. Страх ме е толкова, че ми треперят ръцете ... тя е едва на 14-15 не може да се защити. Баща му на тоя е полицай, така че и полиция не помага. Мислех, да си намеря пистолет и да го заплаша ... незнам но ви казвам, че той е станал такъв, че е само въпрос на време да я веде сама Към кой да се обърва по такъв въпрос ? Давайте предложения моля ви !
    Абе на колко си?

Цитирай Първоначално написано от mArChEtYy
    Изнервен съм до краен предел ... как може през всичкото това време да не ми е казала ?! ... Аз излизам с една групичка хора между който е и гаджето ми (много се обичаме и държим един на друг). Днес ми каза, че ще ми каже нещо, но да го приема добре, щото била дреболия. Ходила е с един пич он наща групичка, който не понасям и не навиждам (чудех се що се мъкне само с нас). Каза ми също, че той още я кара да ходят и много я тормози. Как може да не забележа, че и досажда пред самия мен ?! Страх ме е ... той е много по-голят от мен и много по-силен. Целия е в мускули и е доста по-добре с годинките от мен. Мамка му ... той я е карал да се видят някоя вечер на саме! Веднага се ядосах, но не го показвах. Шибания идиот не знае, че ходиме. Побърквам се! Рещих да ми кажа, че тя е с мен и ме обича - следователно да я остави на мира ... но той не е такъв да слуша. Страх ме е, че може да и направи нещо ако я види някъде сама ... много ме е страх. Тя не иска нищо повече от тва да е с мен, но той е момче на 20-21 мамкаму! Какво правят на такава възраст ?! Изнасилват и отвличат ... искам да го пребия като куче, но няма как просто ... немога да го сплаша. Той е бахти изрода честно ... ще ме убие като едно нищо. Имам познат който си пада бо пребивания и заплашвания, но пък той му е много добър приятел. Страх ме е толкова, че ми треперят ръцете ... тя е едва на 14-15 не може да се защити. Баща му на тоя е полицай, така че и полиция не помага. Мислех, да си намеря пистолет и да го заплаша ... незнам но ви казвам, че той е станал такъв, че е само въпрос на време да я веде сама Към кой да се обърва по такъв въпрос ? Давайте предложения моля ви !
    Абе на колко си?

Ще е изненадващо ако каже повече от 15.. Или поне т'ва с пистолета би го казал само човек на толкова. Ама след това идва въпроса какво ще прави 21 годишен в компания, в която има 14-15 годишни

Какво от това , че баща му е полицай?И моя баща е полицай,но като се събрахме в класната стая 10-тина хлапета и пребихме едно момче и щяха да ни изключат от даскалото , като звъннах на тате за помощ той ми каза "Оправяй се сама"...Както и да е , кажете на тази глупава мутра,че вие сте заедно и че нямате намерение да се разделяте , ако ви тормози го създиш за психически (ако има и физически) тормоз и приключваш историята !
    Fuck is good , fuck is funny . A lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny fuck yourself and save your money

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    не си ли се замислял,че може пък тя да му е дала повод и как така като е във вашта компания, няма да знае,че ходите, според мен не я жали толкова много, пък и той нищо лошо не е направил, сваля "свободно" момиче, поне така си мисли, което не го прави виновен, и пак казвам, може твойта приятелка да му е въртяла очички и той кво да я гледа само ли ,момче е се пак

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Dimana99
    Нищо няма да и направи на нея! А ти не го закачай

Град
    [На Метри От Земята]
    пази я
    Просто аз

Град
    •••Пловдив•••
    Ми който го е страх ,да не ходи в гората !

относно автора почти съм като теб с малката разлика ,че не се страхувам кой сваля моята приятелка а по точно тя какво ще направи,покаже,реагира и тн.тЪ познато ми е до болка въпреки че аз съм на 20 години.Относно човекът не му се плаши жалък е аз лично мразя хора тип моето си е мое чуждото общо така ,че ако ти направи проблем му кажи ,че е жалък нещастен млад мъж който пипа където вече е заето с което само се принизява в очите на другите успех.и си пази момичето и бъди и от твоя страна само нейн.

del. стара тема
    REGGAE BOOM <3

Темата е стара.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Не я оставяй да излиза сама Бъди винаги с нея или тя да е винаги с приятелки.Все да има кой да я изпрати до тях ако е късно вечерта Бъди с нея ,когато той е около вас и му покажете ,че сте заедно.
    Не знам, кофти ситуация ,но не вярвам да вземе да я насилва
    +1
    Грешките в живота ми го правят интересен!

le parkour .. beatbox .. break dance

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА

BULL SHIT стреляй яко се едно 4ета субтитри на някой екшън
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Влюбен си и за това се филмираш здраво.Бъди смел,отиди при него и с риск да стане някоя бъркотия кажи,че момичето е с теб и да не я закача!За нея не се тревожи...не мисля,че би и посегнал...общо взето съветвам те да рискуваш...;]

Град
    in the reality : )

Шибания идиот не знае, че ходиме.
    Как така ти, гаджето ти и този "шибан идиот" сте в една компания, но той не е разбрал, че ходите!? В какво по-точно ви се изразява ходенето?
    Значи първо - нормално е тва момче като харесва приятелката ти да я зарибява и да я кара да се виждат насаме и т.н. Имам чувството, че ако вашето "ходене" беше по-явно той нямаше да се занимава с нея изобщо, защото щеше да знае, че е заета. Тъй, че би трябвало наистина да му покажете, че сте заедно. А и твойта приятелка няма ли уста да си каже, че е заета!? ...
    Второ - това, че я харесва не означава, че ще я нападне и изнасили!! Предполагам, че е някой здрав като бик и почти толкома умен, но това не означава, че ще се стигне до там. На момичетата им се случва постоянно някой идиот, който се мисли за гъзар, защото е блъскал хапчета, да им ходи след гъза и дори да става досаден, понякога и плашещ.... Ама в 99.99 % от случаите като му кажеш 2-3 пъти изключително ясно, че не щеш дори да те доближава, ще схване.
    Трето - тия пистолети хич не ми ги споменавай повече. Ще го застреляш ли? Мислиш, че имаш смелост за това? И като го застреляш какво ще кажеш на полицията - "той харесваше гаджето ми.." !???? Ай стига глупости.
    Заключителна част : Показвате на всички много ясно, че ходите и наистина се харесвате и не искате никой друг да ви се меси. Гаджето ти заявява на оня пръч, че е грозен и тъп и не ще да се занимава с него. /Тва да не го казва точно така! / Ти преставаш да си мислиш, че с пистолети всичко се постига, защото човек убива, не пистолетът.... А ти не можеш да убиеш.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Повече от фен
    Град
    София

Цитирай Първоначално написано от loliii
    Шибания идиот не знае, че ходиме.
    Как така ти, гаджето ти и този "шибан идиот" сте в една компания, но той не е разбрал, че ходите!? В какво по-точно ви се изразява ходенето?
    Значи първо - нормално е тва момче като харесва приятелката ти да я зарибява и да я кара да се виждат насаме и т.н. Имам чувството, че ако вашето "ходене" беше по-явно той нямаше да се занимава с нея изобщо, защото щеше да знае, че е заета. Тъй, че би трябвало наистина да му покажете, че сте заедно. А и твойта приятелка няма ли уста да си каже, че е заета!? ...
    Второ - това, че я харесва не означава, че ще я нападне и изнасили!! Предполагам, че е някой здрав като бик и почти толкома умен, но това не означава, че ще се стигне до там. На момичетата им се случва постоянно някой идиот, който се мисли за гъзар, защото е блъскал хапчета, да им ходи след гъза и дори да става досаден, понякога и плашещ.... Ама в 99.99 % от случаите като му кажеш 2-3 пъти изключително ясно, че не щеш дори да те доближава, ще схване.
    Трето - тия пистолети хич не ми ги споменавай повече. Ще го застреляш ли? Мислиш, че имаш смелост за това? И като го застреляш какво ще кажеш на полицията - "той харесваше гаджето ми.." !???? Ай стига глупости.
    Заключителна част : Показвате на всички много ясно, че ходите и наистина се харесвате и не искате никой друг да ви се меси. Гаджето ти заявява на оня пръч, че е грозен и тъп и не ще да се занимава с него. /Тва да не го казва точно така! / Ти преставаш да си мислиш, че с пистолети всичко се постига, защото човек убива, не пистолетът.... А ти не можеш да убиеш.
    +1
    Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    скачайй му на капачкитеее !!!! и да е батка и да е шматка пак ши са гърчи
    If I played you like a toy?

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    ае ти на колко си е маняк ?!?!
    If I played you like a toy?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми