Цитирай Първоначално написано от TomR
Цитирай Първоначално написано от Sagurry
ПРЕЗ ГЪЗА МИ Е КАКВО ЩЕ МИ НАПРАВИ НА МЕН, НО С НЕЯ КАКВО ЩЕ СТАНЕ ?
Виж сега пич.
Не са яките момчета на 21 години, които бият и изнасилват, а тъпанарите, които са винаги са се притеснявали от такива, като тях и в един момент почнат да тренират, станат машини и започнат да се мислят за голямата работа и ходят и бият наред.
От горния ти пост стигнах до извода, че ти искаш да го пребиеш. Защо?
Защото сваля момиче, за което не знае, че е заета?
Това мисля, че доста момчета го правят.
След като досега не е направил нещо значи всичко е наред.
Проблема е в равнивите приятели, защото представи си, че беше обратното и ти беше по-коравия...
Ей затова аз се нервя, когато някой тъпанар реши, че трябва непременно нещата да се решават с бой...
Ти даже не си говорил с него...
Само се замислете й вие, които му давате съвет. Тук жертвата не е тоя човек, а другия който просто си сваля някакво момиче... Пистолет ще ми търсиш... Защо? Защото си ревнив страхливец ли?
Искаш съвет от мен? - Насилието не е решение и никой не може да застави момичето да прави каквото и да е, а ако се опита има органи на реда, които трябва да се осведомят...

ПП: Нищо лично с епитетите. Не те познавам, но от поста ти бях притеснен... А аз много се нервя на ревниви приятели, защото не веднъж съм загазвал заради някой, който бил решил, че нещо приятелката му и в един светъл момент без да имаш представа, защо някакви мизерници ти се правят на Господ...
Напълно съм сагласен с теб!Няма смисал да се стига до пистолети, хладни оръжия и тн...Най-много да те вкарат в някое ТВУ...последвай съвета на TomR ;]