- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- С деца на море...
Значи вчера се връщам от Гърция. Бях отишел за 5 дена на Халкидики на морце.
Беше много хубаво ама не чак прекрасно както го изкарват. Бехме аз, сестра ми и наще. На хотел.
И наще решиха да пуснат сестра ми на дискотека с мен (аз съм на 19 тя на 16). И си седим ние и си пие и гледаме , значи в дискотеката, и идват до нас двама гърци, черни като гъз и почнаха да се усмихват на сестра ми, да искат да танцуват с нея.
Абе чак ми станаха смешни, като цигани значи!
А аз поне се нагледах на полуголи жени, ама всичките дебели.......
Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.
Ако някой кюмюр заглежда мойта сестра (имам такава), бих му разфасовал черепа.
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Абе аз с насмешка го казах. Тези гърци не се ли виждат какво представляват?Първоначално написано от l0lz
Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.
Ааа..Ок.
Иначе за гърците.. Лешници.
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
ем жените дебели, мъжете черни.. изглежда си допадатвие красавци тогава сиг сте изпъквали
абе хората си имат вкусове.. негрите харесват дебелите жени.. изглежда и в Гърция си има няква тенденция на черните , та затова със самочувстие са зарибявали сестра ти
абе то кво лошо има.. красив,грозен.. едно момиче обича да се чувства харесвано
![]()
Cruel Intentions
ЪЪЪ...какъв е смисъла на темата? Обсъждаме гърците колко са непривлекателни или това, че са сваляли сестра ти?![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
да е и аз т'ва са питах къв е смисъла на темата и защо е в секс а не в кофатаПървоначално написано от Axel_f
![]()
Насилието никога не е решението,но е добра алтернатива
Никога не яж жълт сняг
Винаги помни ,че си уникален точно като всички останали
Ххах и аз ходих тази година на Халкиди на мореБеше супер яко
btw по темата : смятам че не е за тук и няма нищо общо с раздела![]()
А какво искаш да попиташ в темата,ясно бил си в Гърция и са сваляли сестра ти нещо което,е нормално.Някакъв конкретен въпрос имаш ли ?
И ? ...
Точка 11