- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- На кой си момиченце/момченце...?
Добре бе .
Не ви ли дразнят някакви случайно сблъскали се с вас хора/възрастни , непознати за вас - млади стари всякакви , в магазина , на улицата , в парка , на работа в училище , които ей така ни в клин ни в ръкав почват да ви разпитват:
"Ти на кой си момченце/момиченце?"
"Вашите какво работят , къде живеете?"
"Къде учиш , познаваш ли еди кой си от тоя квартал"
"Ама той баща ти не беше ли еди кой си там ?
Почвате ли да се обяснявате подробно до девето коляно да отговаряте на интервюто за родители и семейство?
И ако не , как по точно отблъсквате наплива от въпроси и се отърватаве любезно от любопитстващия?
Аз се смущавам често така като ме питат , не съм длъжна да отговарям , вече ми иде да прасна някой с тиган по главата и да му запуша устата с каквото имам под ръка ...
Бъркат ми в червата!
ии мене мн ме дразнят такива любопитни лелки и чичковци ....ддз аз обикновенно се сдържам и им отговарям възможно най-кратко колкото да ме оставят там на мира![]()
![]()
Един дедо ме попита един път на село като бях:
"Абе момче, ти на кой си внук?"
Отговора ми: "Духай ве, гей."
^ Много интересно.
На село само ме питат ... Иначе в града - не. Ако почнат с много въпроси просто се усмихвам и лекичко ,лекичко се измъквам.![]()
Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
В кого да се вричам и приятел да наричам.
Ми...
Не съм попадала в подобна ситуация.
Поне доколкото помня xD
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
много ме дразнят да ме разпитват :x
Казвам че бърза и гледам да се махна най-бързи от там![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Питали са ме, ама аз ги гледам странно и викам 'не знам' ..мен други простаци ме тормозят
като наппример днеска една ми вика може ли да приберете едни котенце...ние сме на светофар (как пък не ) .. и аз викам 'не' естествено..
или тея дни една малоумна баба идва в градинката (бяяхме седнали на една пейка, бабата на съседната) ..нахрани хлапето и остави купичката с храната на пейката..отиде да си играе с детето и по едно време едно куче отиде и се разхождаше около пейката, душеше храната..и тая ненормална като се разкрещя-тя на 20 метра от пейката.. храната..храната на детето..махнете кучето (аз съм със счупена ръка) и са разкрещяла викам'как да го махна' изгонете го .. ' за кво да го гоня да не е мойто' .. ми ШИ изяде храната на детето ' да не съм я оставила аз' .. и възмутена моля ти са..както са беше надупила.такъв ляв ми идеше да и вкарам, чее..
или минавам и с едни такива обеци ( с кристал..те нали много блестят на слънце) и косата ми се бее от вятъра..и на общината има едни страотни гадателки и ми вика миличкаа... и аз'не мерси'щото ги знам..една така гада на моя приятелка предлагаше и билки за 18лв. да ги пазела 8 дена на 9тия да го посеела..на челцето и се изписвала буквичката М ..това било човек който обича (ако искате мога да ви разкажа, но е дългичко-прекалено дълъг ще е ппоста ми) и тя беше започнала с 'извинявай миличка колко е часа' .. а после
имаш много красиви очи... -въх ни думай
![]()
и на същия ден след бабата тая циганка дето гада на фр ми сяда до нас и пита може ли да седнем..седя седя ( и ввидя че съм с едно така по-гголямо бижу и веднага'извинявай миличка колко е часа' и аз само 'нямам' и беше доста възмутена..замина си ( но това с гадането толкова съм се смяла..просто трябва да се види това са много цценни кадри наистина
![]()
![]()
просто от такива ненормални ми е писнало да ги гледам и аз щото доста ги нареждам..само се нервирам...
Щастието на човека е в малките събития..!
Има и такива.Отговаряла съм само ако например съм при някоя фр и майка и (например ) ме пита...
Иначе ако ме питат ''На кой си дъщеря/момиченце ;д''? Казвам ''на мене си''![]()
Мен пък не ме дразнят.Отговарям им и толкова.![]()
...
Да дразня се страшно много. Още повече, че като си кажа двете имена по фамилията разпознаваха дядо ми и ме питаха как е, какво прави и т.н. (Той почина, Бог да го прости). Или ооо ти си внучето на еди-кой-си. Ах колко причлиаш на него и същите маниери и същата интелигентност...Не, че се дразня, че ме сравняват с него, защото наистина е известен с професионализма и интелекта си, ама аз съм си аз в крайна сметка.
![]()
Възрастни хора... просто ви се радват в някой случей... в други им приличате на техен прятел а.к.а баба ви или дядо ви+това не забравяйте, че като не сте известни е нормално
те са на тоз мизерен свят повече от 50 години... нормално е да ви припознават с тях, а не тях с вас
Винаги когато ме попитат им отговарям с усмивка и дори питам дали искат да му/и предам нещо (от уважение към човека)
![]()
Аз тази година като бях на селото на приятелката ми и някаква баба ме беше попитала и моята фр,бърза да каже,коя съм,ама аз я прекъснах и казах на оная,че са ме взели от улицата....дам много гостоприемни хора...![]()
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
На мама и тате съм! xD
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
много ме дразнят да ме разпитват.глупаво е.
15.09.09-денят на най-голямата грешка в живота ми
Meне единствения човек, който ме пита нещо е охраната на една сграда![]()
На тати![]()
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
Дразня се, ама вече не ми досаждат толкова,за мое щастие. Особено много се дразня когато отида да си купя нещо от магазина и всички клюкарки седят и гледат какво нося,или направо ме питат ''Какво си си купила?''.....Е не знам, не ги разбирам какво им е зор на тях, сигурно най-интересното нещо, което им се случва през деня,е да видят какво съм купила...
Най-често на село ме разпитват така![]()
Гледам да отговоря там нещо набързо и да изчезвам
![]()
nicolepcd
е само на село бабите ме разпитват![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Ами аз като отдида на село там всичките баби: ма мИчееее (вместо момиче) ти на кОга си дЕти? ейй шшш иде ми да фрасна някоя бабичка... просто като ме питат "на кОга си дЕти" казвам: на мама и тати и дотам...
П.П. ударението е там, където са големите букви, за да схванете как по-точно ми се говори...
Като ме питат на кой сам, казвам просто и ясно: На мама и тати![]()
` ЪпСуРт....