.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Чикиите и пъпките

Заинтересован съм, понеже преди няколко дни попаднах на едно интересно списание където ставаше дума за пъпките и мастурбацията, само че сега немога да го намеря... Така де и искам да попитам дали чикиите/мастурбацията/ могат да доведат до пъпки по лицето и рамената (не става въпрос за обрив, а гадни гнойни пъпки, да с онова бялото вътре), или ако някой е намерил някакво интересно четиво в нета да постне линк моля. Мерси ^^
    Цитирай Първоначално написано от princesa_viki
    Вагината ти да не ти е устата да завираш само боклуци вътре.

Здравей Лично аз не мисля,че мастурбацията има някакво влияние върху пъпките на лицето и раменете. Аз пък четох една статия свързана със сексът и пъпките...Мога да ти копна даже-

Влияе ли сексът върху акнето?Отговорът е Не. Хормонът тестостерон е източник на акне само тогава, когато се произвежда в твърде голямо количество от вашия организъм. Липсата на секс или твърде бурният полов живот, а също така мастурбацията не оказват влияние на акнето, т.е не го и предизвикват.

Мега фен Аватара на t0d1t0
    wow А аз мислех , че секса подобрява Сигурно грешно си разбрал нещата
    Станислава

акне се получава при голямо ниво на ДХТ(дехидротестостерон)

Един приятел твърди че пъпки му излизат самокогато хормоните му бият адски много, т.е. когато не мастурбира. Когато обаче се самозадоволява акнето му се оправяло. И то май си е така щото лицето му е на периоди - или се изчиства, или му никне някоя друга мазна пъпка.

Не знам дали само при него е така, нито дали от самозадоволяване акнето се изчиства, но СЪС СИГУРНОСТ по-пъпчив от чекии няма как да станеш!
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    СЪС СИГУРНОСТ по-пъпчив от чекии няма как да станеш!
    зависи ... Дали си мие ръцете после
    Станислава

Абе няма такива работи Пъпчиви от чикии няма да станете освен ако неса БЛЪСКАТЕ със стероиди или разни ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ протеини или КРЕАТИНИ
    Nqma Nachin Da Nqma Nachin !!!
    (music) X-TeaM - Wiggaz (music)
    (music) Silikonite da baram 6-ta da karam (music)

Цитирай Първоначално написано от LUDVIGCHO
    Абе няма такива работи Пъпчиви от чикии няма да станете освен ако неса БЛЪСКАТЕ със стероиди или разни ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ протеини или КРЕАТИНИ
    ти разби науките с едно изречение фитнес манияк

Странно..Я от както бием чекии си имам пъпки по трицепсите..Странно.

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Град
    Знам ли и аз,майна
    От много чикии се изпростява,ти явно си,щом пускаш такава тъпа тема.

Супер фен Аватара на Amateur
    Не мисля че излизат пъпки..!!

4estno kazano nevijdam za6to da e vuzmojno prosto nevijdam vruzkata m/y dvete.....

Цитирай Първоначално написано от zobdog
    Цитирай Първоначално написано от LUDVIGCHO
    ти разби науките с едно изречение фитнес манияк
    Бъркаш ме с някой не ходя на фитнес
    Nqma Nachin Da Nqma Nachin !!!
    (music) X-TeaM - Wiggaz (music)
    (music) Silikonite da baram 6-ta da karam (music)

Град
    МеЛмАк

Re: Чикиите и пъпките

Цитирай Първоначално написано от MoP
    Заинтересован съм, понеже преди няколко дни попаднах на едно интересно списание където ставаше дума за пъпките и мастурбацията, само че сега немога да го намеря... Така де и искам да попитам дали чикиите/мастурбацията/ могат да доведат до пъпки по лицето и рамената (не става въпрос за обрив, а гадни гнойни пъпки, да с онова бялото вътре), или ако някой е намерил някакво интересно четиво в нета да постне линк моля. Мерси ^^
    е ко то ако беше така тез дето мастурбират секи ден/по няколко пъти на ден тряя са с пъти по пъпчиви от тези които мастурбират 2-3 пъти седмично
    Насилието никога не е решението,но е добра алтернатива
    Никога не яж жълт сняг
    Винаги помни ,че си уникален точно като всички останали

Град
    Ниско под тополите . . . ;d
    При голямо ниво на тестостерон е възможно !
    wсичkо заwиси от гLeднаta toчка . . . !

Повече от фен Аватара на elf4o
    Град
    Vmware Fusion

Това са глупости не ти излизат никакви пъпки от тях а от храните които ядеш " както и от много други фактори.
    Нещо романтично
    http://www.metacafe.com/watch/1201728/love/
    Macintosh: the computers for the rest of us!

Голям фен Аватара на TheX
    Град
    Там някъде...

Прочети: http://www.vratovrazka.bg/%D0%90%D0%...%82%D0%B0.html Ще се пообразоваш пък и ще се посмееш
    Westside rollin' all day, every day

Най-много да ти се протърка ръката от много лъскане, ама надали ще ти излязат пъпки!
    МоЖе дА нЕ сЪм пЕрфеКтНа,нО сЪм ефеКтНа!

Повече от фен Аватара на Alex3nd
    Веднага успамихте темата братче. Мисля, че си объркал като мастурбираш и свършиш спира пъпките, а не ги появава

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си