- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Камери в училище
Докато сложиха и половината клас бяхме пред комися с последно предупреждение за изключване.... :@ тъпаци...щото нещо много ще променят
"Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър
И в моето училище има камери.
Отначало всички се притесняваха , но след 1 седмица на никой не му правеше впечетление.
Като свикнеш даже забравяш , че ги има.
:P
И ние имаме камери.
Въобще не ни притесняват.
Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
В кого да се вричам и приятел да наричам.
и при нас са сложилися във ваканцията![]()
ама най-гадното е, че директорката щяла да ги наблюдава
обаче са само в коридорите в класните стаи няма![]()
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
при нас доколкото разбрах вече има че и са по 3 в стаите.....мн го затегнаха нещо това даскало,кенефите опрайха,нтряскаха пвц навсякаде...паркета смениха ся и камерите и напрао нз...ще има бунт на 15ти усещам го![]()
И в моето училище има камери, но забравяш за тях.. и не ти прави впечатление![]()
.........
В моето училище от тази година има навсякъде.. родителите ще могат да те виждат и според мен е добре,защото ако някой направи гаф ,а не иска да си признае,с камерите може да се разбере и човека да си отговаря за последствията
Но пък е кофти да знеаш ,че те наблюдават![]()
Е в ТБГ вече има цяла година ... Кофтито е,че нашите ще могат да ме гледат как спинкам в час по немски.![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
WTF!!! родителите ще могат да гледат....как става това нещо че да се застраховам от сега?
Абе като искат да слагат,само не и в стаите!!!![]()
Макар,че доколкото си познавам класа,миналата година изкъртихме вратата 2 пъти,един друг клас ни затисна вратата с един грамаден шкаф,слагали са ни под вратата плочки за баня ...И госпожата все се чуди кой го е направил-всички мълчим.Сега вече ще може да разбира доста лесно.![]()
е то нали има учители и уж нали гледат кво правим ..
абе айде пак с измислиците .
в забравих кое училище искаха да слагат камери и в тоалетните![]()
ама им отказали щото все пак ..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
а то при нас и в стаите имавече няма да има покер в междучасията
иначе не е лоша идея като цяло,ама .. некомфортно е да знаеш че постоянно те наблюдават
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
Незнам ваще камери къде са или къде ще ги слагат,но в мойто даскало има камери в класните стай. В началото беше доста тегаво ама свикнах ме и не ни пречат кой знае колко.Пак си преписвахме наволя![]()
това най-вече !Първоначално написано от buttertoast
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
И в моето училище има, ама са само в коридорите, фоайето и на двора (май). В стаите все още нямаме, но скоро ще разбера.
На мен не ми пречат ама е гадно да те наблюдават.![]()
Aми един балък си мислеше, че не работят и показа... _|_ уважението си и след пет минути беше в дирекцията![]()
И да, както и някои други потребители казаха - в началото е малко страшно, ама после ги забравяш![]()
Абе не ми пречи камерта никак даже... ние в стаите нямаме, само по коридорите и отвън на входа. Униформите наистина са къде-къде по-досадни.
в мойто училище то е СОУ има само по коридорите на 3-4 места в класните стаи няма за сега освен ако през лятото не са сложили и в тях
кво ти пука че има камери... в междучасията се навираш в тоалетнитеи готово там поне няма
![]()
при нас миналата година имаше само в коридорите ... сега нз ... може да са сложили и в класните стаи![]()
Неприлично Щастлива .. : )
в училището ми има една лаборатория с компютри на стойност 40 000$ .... идиотите никаква камера не сложили нито пред вратата нито отвънка на прозореца.. ;д ;д е познайте кфо стана....
[/color]предполагам камерите са хубаво нещо но само пред такива стаи с по скъпо уборудване, а не пред всяка врата че даже и в тоалетната [/color]![]()
![]()
имаПървоначално написано от pitbullxx
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче