- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Апатия
Ми не ми се случва често.Аз не мога така. Много мразя да не съм влюбена.Тогава е като да нямам за какво да живея. :С Едно такова тъпо, всичко сиво и безразличноама се случва. .
А колко дълго съм седяла без приятел . . ми нз ,сигурно година или нещо такова ,тогава бях много влюбена в един глупак и друг не поглеждах![]()
От около година и половинаПървоначално написано от Jeuelle
не се притеснявай.
Няма нищо лошо..
..при мен стана така когато още ходех с приятеля си..иии почнах мн гадно да го гледам докато се целуваме...изчезна мистиката и все едно правех физкултура на устата..... мисля че е време за малко recharge
била съм година някъде без гадже ..понеже имах изпити за висшо много хард и нямаше време....медицина му е майката...![]()
ми от 6-7 месеца нямам приятелка, но и така ми е добре..![]()
С кой сЪ целува палавницеееййй![]()
Не мога да ви разбера как така без никакво опознаване-давай целувки, свалки, джаскане.... няма страх от СПИН, братче!
Както и да е.
По темата-по принцип съм романтичен и бих желал "прекрасната и съвършена" да я обичам и да и се радвам!
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
Странно ....
Може и аз да съм в грешка , но все пак бях там и мисля, че се целувах с познат. Да ... май беше и повече от познат . Ддда. Така беше.
Но пък не мога да пренебрегна и твоето мнение .... или ... ммм , мога , бе - ти все пак НЕ БЕШЕ ТАМ !!!!!!!!!!!!!!!!!
И едно много лично мнение - повечето жени , толкова са разигравани, че няма да приемат твоята романтика за чиста монета. Винаги ще има задни помисли.
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Обикновено звучи странно да си доказваш нещо като се целуваш, въпреки пълна липса на влюбеност-съответно симпатии от този тип.Нищо, че е познат.И аз познавам значителен процент от жените на града
Повече от познат-приятелче.Възможно.Макар, че никога не бих направил нещо подобно с приятелка, щото после няма да мога да я гледам в очите.
Както и да е-дълга и широка тема.Обикновено в тоя форум трябва да си пълен мазохист да водиш дискусия
Лошо е това с разиграването, мда.... Абсолютно НЕмъжка постъпка.Но има и доста НЕмъже.
А това приятелче ако си помисли, че го обичаш и вземе, че и той се влюби?к'во прайм после![]()
Слушайте мама и тате!
Моята история е много по - дълга от това, което ти написа.
Никога не съм се целувала с някой, само за да си докажа "нещо" ( любов, симпатия, страст и прочее).
Интересно ми е, защо изводът , който си извадил четейки повечето теми тук , си извадил и за моята.
Може би самият ми въпрос е по-просто формулиран , но все пак трябва да вляза под на някой кожата.
И не ми задавай въпроси , сякаш съм на 16 години.
( А това приятелче ако си помисли, че го обичаш и вземе, че и той се влюби?к'во прайм после )
Не сме толкова безрасъдни и наивни.
*Вдига рамене* ама хич не съм се притеснил, че няма да може да се оправиш.Дори и това да се случи, който каквото надроби сам си го сърба.
![]()
Ама е лошо подобно състояние, защото при наличие на влюбеност, света поне става по-розов и оптимистичен.
Желая ти го.
Слушайте мама и тате!
А аз падам от Марс.
Невъзможно.Както е казано в един виц- и там няма живот![]()
Слушайте мама и тате!
Загубата на тези, които не са гледали филма, кадри от който са на аватара и подписа ми , е мноооого голяма. (и да - правя му реклама)
Тогава щеше да разбереш, какво имам предвид.
.
И аз изпитвам същата апатия от година вече. : )
Вие на хероин ли сте бе?
... с всеки изминал ден се убеждавам все повече и повече, че без гадже е най - добре!!!Първоначално написано от mrtn
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Случва ми се като нямам настроение![]()