.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: Помощ!!!

Помощ!!!

Здравейте !!! Тук съм нова и извинете за някои грешки ,които може да допусна .. Значи аз съм малка - на 14 години и до преди седмица имах гадже беше колкото мен ама трагнах с него заради един бас - харесвах го , но не чак толкова ..в началото ми пречеше че много мои приятелки и приятели го обиждаха и се базикаха с него , но постепенно спрях да им обраштам внимание и започнах малко по малко повече да го харесвам .. ние не ходихме много време - той не ми обращаше много внимание , постоянно се изцепваше за глупости и т.н .. и преди харесвах един негов приятел( кйто е с 3 години по-голям от мен) , но спрях2 месеца преди да трагна с тогавашното ми гадже (сега - бившо ) .. и сега този който преди харесвах ми предложи и всички мои приятелки бяха за него защото онзи не ми обращал внимание . Първите дни не бях съгласна ама се примирих и тръгнах с него сега незнам кой харесвам а и 2мата ми казаха , че много ме обичат .. помогнете ми

Супер фен Аватара на l0lz

Re: Помощ!!!

Цитирай Първоначално написано от anoNimn0y
    Здравейте !!! Тук съм нова и извинете за някои грешки ,които може да допусна .. Значи аз съм малка - на 14 години и до преди седмица имах гадже беше колкото мен ама трагнах с него заради един бас - харесвах го , но не чак толкова ..в началото ми пречеше че много мои приятелки и приятели го обиждаха и се базикаха с него , но постепенно спрях да им обраштам внимание и започнах малко по малко повече да го харесвам .. ние не ходихме много време - той не ми обращaше много внимание , постоянно се изцепваше за глупости и т.н ..
    Как стаа тая работа..?

Град
    Blondeland
    Нищо не разбрах.
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Мега фен
    Град
    София
    Да не можеш сама да остановиш какво ИСКАШ - това е жалко.
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на Hilary_
    .. тцЪ нищу не разбрах

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Сама избери не мога да ти кажа с кой да тръгнеш!
    Ти знаеш най-добре какво испитваш
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Голям фен Аватара на eminemfenka
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    .. тцЪ нищу не разбрах
    ла-ла-ла

Първо - не можем да ти помогнем кой да избереш ,предположение ,че не ги познаваме.
    Второ - Нито един от двамата не те обича.
    Трето - Спасявай се.
    I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
    What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..

Last.FM

Начи... зимаш една стотинка...

Слушай кво сравни ги постави ги в еднакви ситуации и който реагира по - добре или нещо измисли ти

Цитирай Първоначално написано от Jeuelle
    Нищо не разбрах.
    +1

Доколкоро разбрах момчетата са 4. Сгаджи се с всеки поотделно. Периодът от 365 дни ще си каже всичко.

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.

Re: Помощ!!!

Цитирай Първоначално написано от anoNimn0y
    Здравейте !!! Тук съм нова и извинете за някои грешки ,които може да допусна .. Значи аз съм малка - на 14 години и до преди седмица имах гадже беше колкото мен ама трагнах с него заради един бас - харесвах го , но не чак толкова ..в началото ми пречеше че много мои приятелки и приятели го обиждаха и се базикаха с него , но постепенно спрях да им обраштам внимание и започнах малко по малко повече да го харесвам .. ние не ходихме много време - той не ми обращаше много внимание , постоянно се изцепваше за глупости и т.н .. и преди харесвах един негов приятел( кйто е с 3 години по-голям от мен) , но спрях2 месеца преди да трагна с тогавашното ми гадже (сега - бившо ) .. и сега този който преди харесвах ми предложи и всички мои приятелки бяха за него защото онзи не ми обращал внимание . Първите дни не бях съгласна ама се примирих и тръгнах с него сега незнам кой харесвам а и 2мата ми казаха , че много ме обичат .. помогнете ми
    Че кой да знае кой харесваш,ние ли?Тъпа тема алърт...Тъпа тема дитектид...
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    Доколкоро разбрах момчетата са 4. Сгаджи се с всеки поотделно. Периодът от 365 дни ще си каже всичко.

365 дни ?? Това момче, с което е ходила тя, 2 седмици са му били достатъчни да я заобича, а ти цяла година.. За година ще се появят още 15 човека, които я зарибяват и я обичат.

аз откъде да знам с кой от двамата да си... ти самата незнаеш кво искаш ха..

Явно изобщо не знаеш какво искаш
    1-во:защото питаш нас,които сме съвсем сранични хора и дори не познаваме момчетата и подробностите
    2-ро:защото тръгваш с момчета,които прителките ти са казали.(Което е адски тъпо.Ми нали ти ще ходиш с него,не приятелите ти пфф).

Нито еди не те обича истински,дори и да го е казал,това сега са детски работи.Ти ще прецениш кой искаш,ама най-вероятно ще тръгнеш с единия после ще съжаляваш и ще се върнеш при другия и накрая ще им писне и пак сама ще останеш.Изобщо не се захващай.

*Стар ник - sladkata_bebz

И аз не знам дали разбрах нещо.
    Все пак ми се струва страшно тъпо да тръгнеш с някое момче заради един бас. И съм съгласна с martini за това че не трябва да ходиш с момче защото така са ти казали приятелките. Наистина това е страшна тъпотия. По-добре си изясни кого харесваш или по-добре - бягай. Ако ситуацията ти е трудна можеш направо да ги оставиш и двамата. Така поне нито един от тях няма да ти се сърди.
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

щом двамата са приятели що не завъртите един триъгълник другият вариант е да зарежеш и двамата и да със сигурност никой не те обича
    What I've felt
    What I've known
    Never shined through in what I've shown
    Never be
    Never see
    Won't see what might have been

Голям фен
    Според мен ти трябва някой с 3 години ПО-МАЛЪК от теб

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Обичали те .. янковия
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Избери си тоя дето е по-готин.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си