- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- СПОДЕЛЯМ
Значи аз съм момчето което ревеше което искаше да се самоубива заради момичето на живота му което всичко даваше за нея ...никога не й давах зор за секс или за нищо защото беше малка ... тя имаше мн повече пари от мен аз се сдухвах ... и сега разбрах че се забива с некъв мн хуваб с много пари ... и тя е казала представяш ли си да ме изчука и да да не е хубав ... а тя беше момичето което казваше че няма да се ебе че не я интересуват парите че не я инт колко си хубав и такива неща ... тя е на 14 ... И НАИСТИНА СЕ ЧУСТВАМ ПРЕДАДЕН,ИЗМАМЕН И КАКЪВ ЛИ НЕ ... 8 месеца кво ли не правих за нея ревал съм нищо и нищо обичах я с цялото ми сърце... И СЕГА ЩЕ СЕ ЕБЕ С НЕКЪВ ДЕТ НЕ ГО ПОЗНАВА ... не ме яд че не съм я ебал не ми е до секса просто е супер гадно да разбереш,че човек да се подиграва с теб ... явно парите са 1 от главните неща ... любовта за нищо я нямат и обичам те го казват като здрасти ... смело казвам че за мен в мойте очи стана курва а наистина МНОГО Я ОБИЧАХ !!! Знам че имам много правописни грешки но в момента съм адски ядосан ... мн ми е гадно ... и аз си се занимавам вече с др момиче но като разбрах това![]()
Понякога ми идва да ви удуша чрез интернет, но като се сетя , че все пак си го изживявате и ....
Със всеки са се подигравали
Въобще не трябва да разбира, как се чувстваш - само това не.
Ядосвай се , крещи , удряй (възглавница, стена , себе си) , но на никой не показвай какво ти е .
Запази си достойнството.
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Току-що асимилирах частта със съмоубиството.
Ти нормален ли си?!?!?
Кое момиче ще иска до себе си приятел със разхлабени нерви?!?!?
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Е.... сега прятел... ти се занимаваш с друго момиче пък, като си разбрал...![]()
Факт е, че живееме в матерялен свят... това бавно ни убива "тийнските" (не ми мрънкайте измислям си думи много често) прятни моменти
![]()
Пич не очаквай истинска лиюбов от 14ет годишна... (много хора ще ме намразят за тези ми думи...)
По - ведро и не се вживявай до такава степен![]()
Живей сега, че после като те натисне живота е тегаво ейй...![]()
Аман от теб. От де черпиш тоя творчески потенциал...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Сама ще се осъзнае ... не си заслужава да се ядосваш за такъв "човек" като тая пикла ...![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от TheNewReligion
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Кой от двама ви е по-висок последно?
Първоначално написано от LadyDi
Тва беше първият ми пост и аман от мене пууууу....от дълбините на главата ми
![]()
Не става дума за тебе.Първоначално написано от gentlelover
Тука всеки страда от желание за внимание.
true ...Първоначално написано от w0sh
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Брат,това че малката е ку**а и е пикла е ясно.Вече друг е въпроса,че ти постъпваш грешно като го преживяваш така.Поговори с някой приятел който ще те разбере и това е.Ако в тебе така бушуват емоции ми вземи се една офис боксова круша или дори една възглавница и млати там ебаси!Пф...запази с и достойнството малко,успокой се...Не си първия,няма да си и последния.На мен ми се случи едно към едно същото,но просто говорих дълго,ама дълго с един двама от най-добрите ми приятели и това беше.Недей само спами тук,няма кой да ти помогне.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Съжелявам че си попаднал на такъв човек.Първоначално написано от RoCkSpOt
![]()
лапето не си играе обаче.. заеби не си заслужава..
В предната тема ти казах каквото имам. Сега ще добавя - малка, жалка душичка си ти. Ревльо, по друг начин казано.
Прави каквото искаш.
И си вземи номерче![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House