- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помощ!!!
Здравейте !!! Тук съм нова и извинете за някои грешки ,които може да допусна.. Значи аз съм малка - на 14 години и до преди седмица имах гадже беше колкото мен ама трагнах с него заради един бас - харесвах го , но не чак толкова ..в началото ми пречеше че много мои приятелки и приятели го обиждаха и се базикаха с него , но постепенно спрях да им обраштам внимание и започнах малко по малко повече да го харесвам .. ние не ходихме много време - той не ми обращаше много внимание , постоянно се изцепваше за глупости и т.н .. и преди харесвах един негов приятел( кйто е с 3 години по-голям от мен) , но спрях2 месеца преди да трагна с тогавашното ми гадже (сега - бившо ) .. и сега този който преди харесвах ми предложи и всички мои приятелки бяха за него защото онзи не ми обращал внимание . Първите дни не бях съгласна ама се примирих и тръгнах с него сега незнам кой харесвам а и 2мата ми казаха , че много ме обичат .. помогнете ми
![]()
![]()
![]()
Как стаа тая работа..?Първоначално написано от anoNimn0y
Нищо не разбрах.
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Да не можеш сама да остановиш какво ИСКАШ - това е жалко.
[size=7][b][u]fosse cos
.. тцЪ нищу не разбрах![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Сама избери не мога да ти кажа с кой да тръгнеш!
Ти знаеш най-добре какво испитваш
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Първо - не можем да ти помогнем кой да избереш ,предположение ,че не ги познаваме.
Второ - Нито един от двамата не те обича.
Трето - Спасявай се.
I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..
Last.FM
Начи... зимаш една стотинка...![]()
![]()
![]()
Слушай кво сравни гипостави ги в еднакви ситуации и който реагира по - добре или нещо измисли ти
![]()
Доколкоро разбрах момчетата са 4.Сгаджи се с всеки поотделно. Периодът от 365 дни ще си каже всичко.
Че кой да знае кой харесваш,ние ли?Тъпа тема алърт...Тъпа тема дитектид...Първоначално написано от anoNimn0y
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Първоначално написано от TheNewReligion
365 дни ?? Това момче, с което е ходила тя, 2 седмици са му били достатъчни да я заобича, а ти цяла година.. За година ще се появят още 15 човека, които я зарибяват и я обичат.
аз откъде да знам с кой от двамата да си... ти самата незнаеш кво искаш ха..![]()
Явно изобщо не знаеш какво искаш
1-во:защото питаш нас,които сме съвсем сранични хора и дори не познаваме момчетата и подробностите
2-ро:защото тръгваш с момчета,които прителките ти са казали.(Което е адски тъпо.Ми нали ти ще ходиш с него,не приятелите ти пфф).
Нито еди не те обича истински,дори и да го е казал,това сега са детски работи.Ти ще прецениш кой искаш,ама най-вероятно ще тръгнеш с единия после ще съжаляваш и ще се върнеш при другия и накрая ще им писне и пак сама ще останеш.Изобщо не се захващай.
И аз не знам дали разбрах нещо.![]()
Все пак ми се струва страшно тъпо да тръгнеш с някое момче заради един бас. И съм съгласна с martini за това че не трябва да ходиш с момче защото така са ти казали приятелките. Наистина това е страшна тъпотия. По-добре си изясни кого харесваш или по-добре - бягай. Ако ситуацията ти е трудна можеш направо да ги оставиш и двамата. Така поне нито един от тях няма да ти се сърди.
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
щом двамата са приятели що не завъртите един триъгълникдругият вариант е да зарежеш и двамата и да със сигурност никой не те обича
What I've felt
What I've known
Never shined through in what I've shown
Never be
Never see
Won't see what might have been
Според мен ти трябва някой с 3 години ПО-МАЛЪК от теб![]()
Обичали те .. янковия
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Избери си тоя дето е по-готин.