- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Малко помощ :))
Според мен правилно си решила![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Направи се черна черешаСпоред мен най-ще ти отива
"Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър
аз имах нещо кат твоя цвят и се боядисах черно,много хубаво седи мисля,че ще ти седи и на теб![]()
![]()
Ще ти ходи .. но по-хубаво Недей ! Имаш хубав цвят , недей го сменя ..
първата отгоре и последната долу
"Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър
Ами аз мисля, че няма нужда да се боядисваш.Цвета ти е много готин.Но ако си решила да го правиш, най-добре първата или последната.
![]()
И пак ти казвам по - добре не се боядисвай.
![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
То моя цвят варира през всичките без 3 и 6Първоначално написано от silviau66
Да не говорим още колко милиарда нюанса има :дд Ама не е истина колко го мразя ;Д Искам 1 път да кажа "имам еди-какъв-си цвят коса" и да не получа отговор "абе не е ли ...."
![]()
Ей, честитоПървоначално написано от bloodyF
Пусни снимки
)
бтв. за номер 2 никой нищо не каза? :Д
1-во тези коси в сайта и като цвят и като прическа нямат,ама абсолютно нищо общо с реалните цветове.
2-ро напълно безмислено е да ни питаш нас,на снимки всичко излиза много по различно.Най-вече цветовете(косата ти).Пък и тези където си дала са правени с телефон и не се разбира въобще.
Сама си прецени,рискувай.Толкова ли нямаш собствено мнение и да решиш какъв цвят искаш.
Мнозинството ако ти каже синя,синя ли ще се направиш?
Реши сама,експериментирай.Първо с една боя,после с друга...и така.
Ае късмет.
п.п.Имам някакво чуство,че и ти (както и другите които правеха такива теми) накрая ще си останеш така както си,като посъбереш комплименти.Нищо лично.
Всички ми харесват. Русото е яко.
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Първата на втория ред.
Ама и с ест. ти цвят ти е хубаво.![]()
Big or small, lies are lies!
Естественият ти цвят стои много добре,а от снимките 4 и 6.![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
1. Знам.Първоначално написано от BoCupycake
2. Имам си собствено мнение, но не е достатъчно силно за да ме убеди (имам колебания), за това искам мнението и на други хора. Доста трудно да се сетиш?![]()
пп. Незнам за останалите, но на 13-14ти се боядисвам![]()
Да бе,разбирам.Но за това казвам,че точно нас не е много разумно да ни питаш,понеже не виждаме реално цветовете.Първоначално написано от InnchetO
В крайна сметка какъв цвят ще се правиш?
п.п.Според мен кафяво от златните(светлите,естестве ни) ще ти подхожда.
Нещо такова и обмислям за лееееко червеникав оттенък![]()
Тоя цвят е супер.Първоначално написано от InnchetO
Недей с червен отенък!Много трудно ще се отървеш после,сега една приятелка искаше да се направи подобно на този кафяв който си постнала,но не се хвана и пак има отенък,а и много състарява.
По - добре недей.
Оф, аз червеникавото го искам с причина, ама пак незнам достатъчно основателна ли ми е причината![]()
Ще ми ходи ли?![]()
Не мисля.Аз лично ти препоръчвам да се насочиш към цветовете от тази гама,която е и боята дето постна.Ще ти отива.
Но с червен отенък,направо ще те захлупи някак си,а и ще те състари.Не знам,според мен няма да ти отива.