- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бившия ме тормози...
+1Първоначално написано от KoRnFlAkE
love is gone!
мерси на всички за отговорите
аз се опитах да говоря с него нормално ,но нали не е от най-умните и продължаваше с 'ти си тъпаа мразя тее ...куpвaa ' етц..
и аз просто се отказах,напсувах го и го блокирах ,,..
от моя випуск е и определено на живо се спича яко ..не може едно смислено изречение да каже.. :/
само за икзампъл:
аз:пак ли ти бе... ;с
той:kaf ti e problema ma sa pa kfo sam ti napril
kurva tapa aide mahai se ne moga da se zanimavam s tebe
копирах го от в-бокса,
За к'во изобщо му четеш съобщенията? Хахах колко "нерви" ще си спестиш ако просто ги триеш... Ама не, на теб просто ти е интересно той да се занимава с теб.
Вие на хероин ли сте бе?
Надявам се че ти не се засягаш от тия тъпи съобщения. Той като си е прост ти не можеш да промениш това. Само дано като се видите да не те тормози.Първоначално написано от bloodyF
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...
Цялата тема прочетох и наистина не е хубаво да си мълчиш ,но в този случай е по-добре, защото е малко лайно ,което няма как по друг начин да се покаже![]()
Заеби го![]()
Аааа Иветке ... ние не се даваме толкова лесно!! Никакво мълчание ... т'фа си е чисто предаване ... тъпака си е тъпак и определено няма да го "убиеш" с мълчание ... напротив той точно това иска място където да си избива комплексите и от другата страна да не му казват нищо!!!![]()
Аз бих му направила мръсно .. не знам как е при тебе случая, но му открии слабото място ии направи така, че да те запомни ии друфия път да се замисли дали ще ти казва така!!!
Пример: Накарай твоя приятелка да го замае и после да му каже как стоят нещата ... ще му стане мега гадното!!! Голяма гавра си е ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от Priceless
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
+1Първоначално написано от fire_cat
Идеята не е лошаПървоначално написано от Hilary_
. Няма да е зле да опита, наистина номера си го бива
![]()
100 години всяка нощ валеше
като бебе ти до мене спеше..
100 години време ни делеше
колко малко ти до мене беше.... ;[
Първоначално написано от Hilary_
Иветке,
случая е че бях много пияна и на другия ден той реши че имаме връзка..и така една седмица.. ;д
иначе никоя моя приятелка не би искала да се навие,.. той е твърде гаден,противен и тъп...![]()
пък и е от едно село *то е град ,ама малко като село* до моя град ...и така..трудно е![]()
ще послушам съветите на повечето от вас и ще спра да се занимавам с него..пък той рано или късно ще престане![]()
прсто не му отговаряй и на него ще му писне както казаха (пребий идиота с мълчание)![]()
![]()
ЦеЛуВкА По НоСлЕтО ЦеЛуВкА По ВрАтЛеТо ЕзИчЕ ТуК И ТаМ мМм АкО ПрОдьЛа НеЗнАм - МаЙ Ще Те ИзЯм !
Напълно позната история ..
Абе хора я се осъзнайте .. Как ще позволява на един дрисльо ( с извинение за израза ) да я тъпче и да я изкарва едва ли не най-големия боклук .. Не може така .. Не давайте глупави съвети да си траела .. И като си мълчи кво ше постигни още убиди и псувни .. Аи стига глупости моля ви са ..
Към потърпевшата : Абе момиче я да си му кажиш всичко което ти е на душата .. Попитай го защо така се държи с тебе .. Може би са прави някои хора от форума .. Просто го е яд че сте скъсали .. Кажи му да си намери друга коят да тормози както си иска и да те остави на мира .. Кажи му че не искаш да има нищо общо с него .. Ще ти дам пример .. Нещо от сорта на : " Ти какво искаш от мене .. Да не би да те е яд че скъсахме .. Намери си друга дето можиш да тормозиш така .. Аз не съм човека и няма да търпя повече .. Остави ме да си живея живота .. !! " ( образно казано .. Не е нужно да му кажеш дума по дума всичко точно както примера, който ти дадох ..
Баси отворения е в нета, ама остави го, не му обръщай внимание и на него ще му писне. LOOSER !![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
на 14-15-16 е,нали?
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Дам, обикновенно "пич" ( за какъвто явно се мисли той), като него, не е бил зарязван от момиче до сега и се чуди как да те нарани, защото вижда, че на теб не ти пука. Продължавай в същия дух да го игнорираш и ще го съсипеш. Само се пази да не използва физическо насилие, защото обикновенно тези господа като нямат как да се защитят с думи минават на бой. Тогава вече ще трябва да се обърнеш към някой.Успех.Първоначално написано от fire_cat
ясно. на тия години искат да изглеждат големите мъже,нали знаеш.Първоначално написано от bloodyF
не обръщай внимание.
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()