Цитирай Първоначално написано от stup1fy
Аз пък ако бях на твое място дори не смятам,че бих постъпила толкова достойно.
Тук не става дума за достойнство. Става дума за доверие.

Цитирай Първоначално написано от anonimchetou
доста кофти е постъпила при положение че е знаела че ще пътуваш до там и не ти е вдигала телефона. Каквото и да е станало е трябвало поне да ти каже . Ако на мен ми се случи ще се чуствам така както ти, ами ако нямаше при кого да останеш..? Да, наистина си реагирал доста остро но чесно казано и аз бих реагирала така макар че момичето може да е имало основателна причина,но каквато и да е тя е трябвало поне да ти каже да знаеш..

Днеска си писах с нея. Нарочно не ми е дигнала.
Защото Гаджето й ревнувал!!! Буквално заради ,,любовта на живота й'' ме остави на улицата! После ми писа по скайп: ,,Извинявай!''
Аз: ,,Едно извинявай няма да оправи нещата!''

Цитирай Първоначално написано от Seattle
Чакай чакай чакай малко! Нещо стана въпрос за скъпе "познати", само не ми казвай че преди не си я виждал "рожденничката" на живо?! Ако е така, ти си поредният ненормалник в интернета.

Ако не, извинявам се, и напълно те подкрепям в гнева ти.

А, също исках да те попитам какъв телефон имаш. Бъхти яката батерия
Виждал съм я разбира се! Телефона ми е Sony Ericsson V630i с функциите на по-нов модел от Sony Ericsson V630i (колегата който ми го продаде е хакер!)

Цитирай Първоначално написано от JenataNaShefa
Малко си прибързал според мен, винаги е по-добре да предприемаш нещо когато имаш повече информация. Просто се разберете какво е станало и сам ще си прецениш какво следва.
Ама да ти кажа това си е несериозна работа

P.S. Песента е много подходяща \/
1. Нарочно не ми е дигнала (както казах по-горе днеска си писах с нея и това тя го каза)!

2. Заради един нейн приятел не е дошла, защото ме мислил за педал!

3. [12:58:08 PM] DEATH NOTE каза: qvno ne me smqta6 za nikyv frend
[12:58:17 PM] DEATH NOTE каза: 6tom slaga6 gadjeto si pred priqtelite \

[18:10:34] DEATH NOTE каза: [12:59:39 PM] ﺼРожденичката каза: fr si mi ama stana mn kofti situacia
[12:59:49 PM] DEATH NOTE каза: stana da
[12:59:56 PM] DEATH NOTE каза: nqma6 napredstava kolko mnogo

[1:05:02 PM] Рожденичката каза: az dorii i s М (това е момчето което щеше да ме чака и което казало че съм педал)
ne govorih kak te vuzpriema