Цитирай Първоначално написано от Hilary_
На тая дори не бих й се извинила!!! НЕ заслужава изобщо да й се извиняваш ... Мърла ...

Това някой приятел да дойде до София заради моя рожден ден (бту и аз след месец ще каня хора, които дори не са от България, за да дойдат на рд-то ми ) .. не ще ги посрещна от летището ами и много повече ... !!!!

Евалата ти правя ... виждам, че си свястно момче, но гледай да не се "хвърляш във филма" щоту накрая ти си прецакания!!!

П.С. Дано на тая да й е приседнала тортата!!!
Омраза не ми е от най-силните приоритети. Има ли смисъл да мразиш някого? Ако, да защо? Повярвай ми изобщо не й е приседнала тортата.

Цитирай Първоначално написано от Rhype
Братле ,ето аз какво бих направил в твоята ситуация.

Щях да получа инфаркт ,докато пътувам за Силистра.Ако случайно не получа - на таз ,която ти е дигала телефона - щях да и тегля няколко псувни повече от теб
А на приятелката ти - как може да те заебе толкова яко.Ти си прекосил цяла България за нея ,а тя в знак на уважение ти забива кол в ГЪЗЪТ (метафора)

Оставяй я.Аз това бих направил ,но животът си е твой
Тази която ми дига телефона беше гаджето на Илия (един от най-добрите ми приятели изобщо) , просто не се разбрахме с нея по телефона. Аз от пътя и от постояното звънене на рожденичката която така и не вдигна се бях изнервил и си го изкарах на гаджето му!
(Илия никога не ми е казвал : ,,Много добър приятел съм ти!'' той просто го доказа! Защото който и да беше друг, едва ли като напсуват гаджето ти по най-селския начин ще кажеш: ,, Ще измислим къде да спиш спокойно!'' щеше да ме удари нали? ) Дали от ,,уважение'' или поднатиска на гостите й - направила го е! Тя решава !