- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- помощ...носа ми
Възможно е да страдаш от синозит . Ако често излагаш челото си на вятър или стоиш пред вентилатор и такива . Предлагам ти ВЕДНАГА да потърсиш лекарска помощ тъй като това не е шега работа .
Ами,наистина както казаха отиди на лекар
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Синозит? Да ти тече кръв? Имам синозит от 4 години и до сега кръв не ми е текла. Второ, ако имаше синозит и беше толкова зле до сега отдавна щеше да е потърсила лекарска помощ по простата причина, че нямаше да може да седи на едно място от болки в главата и тежест над и под очите. Абсолютно невъзможно е това да е синозит.Първоначално написано от JaCkSpAr0y
![]()
Слаби капиляри е най-вероятната причина, но след като тече толкова обилно и често отиди на доктор. Аз имах едни приятели, които стигнаха до спешно от непрестанно течене на кръв през носа. Та изписаха им едни не помня глицеринови ли бяха, желатинови ли, абе нещо от сорта свещички, които кат пъхнеш в носа се стопят, попиват в него и спират кръвта за нула време. Просто трябва да идеш да ти кажат как се казва.![]()
Първоначално написано от amk933
Лично на мен първия ми сиптом когато ми откриха синозит първият сиптом както казах беше че ми тече кръв без причина . Ти хубаво го имаш от 4 години но зависи в каква фаза си на мен късничко и бая сериозно вече късно го откриха![]()
Е не те ли боля глава? Не ти ли тежеше отпред. Момичето нищо такова не споменава.Първоначално написано от JaCkSpAr0y
![]()
Имах леки болки но нищо сериозно изследваха ме за 10000 неща и докато ми открият :P Както и да е нали се разбрахме![]()
СинУУУУУУУУУУУУУУзитПървоначално написано от JaCkSpAr0y
![]()
на баба ми като и течеше и казаха, че е било от високо или ниско кръвно налягане .. и добре, че се е изхвърляла кръвта 0от носа, а не се е задържала в главата, че ...![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Аз имах същия проблем, но при мен беше заради много горещото време. Отидох на лекар - Уши Нос Гърло два пъти. Намаза ми капилярите със сребърен нитрат, за да ги изгори, та повече да не се разширяват и от тогава нямам проблеми.![]()
Ако пак ти потече, в никакъв случей не лягай и главата не трябва да ти е назад, това са бабешки глупости, защото така кръвта отива в дихателните пътища.![]()
може да имаш проблем-високо кръвно
тъй че не тичай веднага при лекар уши,нос и гърло,ми отиди първо при личната
успех !![]()
А скоро да си употребявала спрейове или капки за нос? От продължителната им употреба може да е. Или скоро да си пила аспирин в по-големи количества? Друга възможна причина е да имаш полип в носа. Личната няма да може много да ти помогне, най-много да ти даде направление за специалист, той си знае работата.![]()
Пефлавит Ц
Take the evil out the people, they'll be acting right,
cause both black and white is smokin crack tonight,
and the only time we chill is when we kill each other,
it takes skill to be real, time to heal each other ...
-2Pac-
Не стой на много топло , може да имаш слаби капиляри и да ти се пукат простo...
So ni ya wasurete ta ze...
Слаби капиляри-и баща ми и сестра ми са така.Отиди на лекар (мисля,че могат да се горят или нещо подобно).Поинтересувай се![]()
Слаби капиляри / високо кръвно
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал