Цитирай Първоначално написано от JaCkSpAr0y
Цитирай Първоначално написано от amk933
Цитирай Първоначално написано от JaCkSpAr0y
Възможно е да страдаш от синозит . Ако често излагаш челото си на вятър или стоиш пред вентилатор и такива . Предлагам ти ВЕДНАГА да потърсиш лекарска помощ тъй като това не е шега работа .
Синозит? Да ти тече кръв? Имам синозит от 4 години и до сега кръв не ми е текла. Второ, ако имаше синозит и беше толкова зле до сега отдавна щеше да е потърсила лекарска помощ по простата причина, че нямаше да може да седи на едно място от болки в главата и тежест над и под очите. Абсолютно невъзможно е това да е синозит.

Слаби капиляри е най-вероятната причина, но след като тече толкова обилно и често отиди на доктор. Аз имах едни приятели, които стигнаха до спешно от непрестанно течене на кръв през носа. Та изписаха им едни не помня глицеринови ли бяха, желатинови ли, абе нещо от сорта свещички, които кат пъхнеш в носа се стопят, попиват в него и спират кръвта за нула време. Просто трябва да идеш да ти кажат как се казва.

Лично на мен първия ми сиптом когато ми откриха синозит първият сиптом както казах беше че ми тече кръв без причина . Ти хубаво го имаш от 4 години но зависи в каква фаза си на мен късничко и бая сериозно вече късно го откриха
СинУУУУУУУУУУУУУУзит