- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятел с жена или желание за секс?
1. Искам да помоля хората,които са под 18 години или тези които не са попадали в такава ситуация да не коментират. Не го правя от нуждата
да се правя на голям нито да обиждам някой лично,а просто от желанието да получа съвет от човек, който е бил в ситуация като моята.
2. Всъщност,желателно е и известно мнение от представителките на нежния пол.
Та така. Ситуацията е такава,че имам една приятелка с която ми е готино в компания. Разбираме се,смеем си се заедно. Излизаме си заедно. Говорим си на всякакви темички. Обаче,разковничето е, че цялото ни запознанство започна защото я намирам за доста секси и супер много искам да правим секс, и един вид и влезнах под кожата. Когато сме заедно е кофти за мен от 2 страни. Първо,защото когато споделя аз съм слушателят,който дава съвети и решения и е търпелив с нея. Тя много рядко си позволява да ми задава въпроси. И второ,че е доста трудно да стоя до нея и да мисля за секс с нея, докато тя си излива душичката. Гадно е такова все пак. Обаче по-големият проблем е че знам, че ако и кажа за какво става дума с приятелството ни ше е дотам. На никъде е работата. Давайте съвет.![]()
Първо, къде си тръгнал тук да търсиш под 18 години???
Второ, от личен опит ти казвам - сексът всичко разваля. Ако държиш на приятелството й повече отколкото на секса с нея, по-добре не си лягайте. Който и каквото и да ти каже, след като си легнете, с приятелството ви е свършено. Такова каквото го познавате и харесвате.
Била съм в тази ситуация - отвратително е.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Не си пропилявай приятелството..за един секс просто не си струва, забрави за тези мисли. А и с времето, всичко ще отшуми, ще видиш някоя яка мацка и всичко ще си дойде на мястото![]()
Дано да си прав. Много искам да стане така и само аз да помня какво е било. А и девойката си е пекана и не си струва заради единия секс.
Обаче и мисълта ме побърква,докато съм до нея и се прегръщаме.
Едно приятелство струва повече от 1 секс
Не ги слушай, ръчичката в/у коляното, леко плъзгане нагоре ако ти махне ръката, значи трябва да опиташ пак. Кажи й "Не се стеснявай" ако ти каже нещо ко прайш и т.н.
...а какво приятелство..ти каза че разковничето е в това че си се сприятелил с нея защото я намираш за мн секси...помисли си каква роля искаш да заемеш в нейния живот ...какво искаш и от нея,защото приятелството е двустранно..ти не задаваш въпроси...сру ако те засягам нещо...ама си мисля че имаш желание за секс повече отколкото желание за някакво обвързване различно-като приятелството...успех![]()
Ако между вас има истинско приятелство , няма да се притесняваш да й споделиш , какво мислиш и чувстваш.
Предполагам , че си успял да я прецениш по характер и би могъл да предположиш как ще реагира.
Не оставяй това да стои между вас.
Ако е момиче на място , ще те разбере и заедно ще измислите какво да правите от тук нататък.
![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Sprite има да ти каже нещо,твоят най-добър приятел те желае!!
или с други думи ...Първоначално написано от radybt
http://www.vbox7.com/play:f707e0a6&al=1&vid=810846
![]()
прати я на мацката и може да загрее...
сега сериозно- ако наистина толкова дършиш на нея и приятелството ви,което не си личи много,но все пак ако е така-дума да не си казал....няма да иска да те поледне ,може да е груба,а в най-добрия случай ще се отдръпне тихомълком и няма да те търси много много...
ако си за секса и мислиш,че и тя ще е навита давай,но ще си останеш с хубавите спомени и пръст в устата![]()
Vsichki ste pravi v izvestna stepen. Naistina q poznavam kato harakter i nqma da i se ponravi tva,she se pochuvstva izpolzvanaA az iskam prosto da mi mine i tq da ne uznava nikoga
Та вие не сте приятели...и така като гледам никога не сте били.
Колкото повече търпиш - толкова по-голямо мекотело ставаш. Секси я смело, пък после - квото излезе.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House