.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Проблем с овлажняването..

Здравейте,мисля си, че имам проблем с овлажняването.възбуждам се, но не се овлажнявам.Мисля, че мацка от форума беше писала, че и тя имала такъв проблем,но отдавна,кажете ми на какво може да се дължи,случвало ло ли се е на някойя и какво може да се направи освен лубрикант.Преди се овлажнявах доста сега не много е кофи

Заглавията на темите трябва да са описателни!
    редактирано от Punisherrr

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Ако толкова те притеснява се посъветвай със специалист.
    +1.
    И на мен ми се е случвало и поприцип стига да не е абсолютно винаги така не е сериозен проблем и е нормално.
    Съвет: Купувай си Спортекс, те имат и лубрикант в кутийката за такива случаи.

Град
    Maina Town
    Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    +1.
    И на мен ми се е случвало и поприцип стига да не е абсолютно винаги така не е сериозен проблем и е нормално.
    Точно така
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

Явно не се възбуждаш,само си внушаваш...

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Ами или имаш някакъв гинекологичен проблем, или приятелят ти не се "труди" достатъчно или просто си се овлажняваш по-малко. Според мен е или второто (най-вероятно) или третото. Ако е второто отдайте се малко повече на любовната игра преди да ръгате чушки в боба. Ако е третото ползвайте някакъв лубрикант на водна основа, за да не ви се скъса презерватива. Ако имаш съмнения за първото по някакви други симптоми иди на добър гинеколог!

Мобил 5w-40 полусинтетика.. 62 лв. лотарчето.... по 5 капки.. слагаш и не береш грижа!

Повече от фен Аватара на Bukmop
    Град
    Бургас
    +1.
    Спортекс .... Зимаите Дурекс и лубрикантче дурекс ТЕ СА НАЙ-ДОБРИТЕ

Супер фен Аватара на Amateur
    Лубрикант,или приятелят ти да поработи повече с език!

Не се притеснявай и аз съм така като теб,преди се овлажнявах ,а сега не карай приятеля си да те л''е
    ако не иска има лобриканти за тая работа

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от Bukmop
    +1.
    Спортекс .... Зимаите Дурекс и лубрикантче дурекс ТЕ СА НАЙ-ДОБРИТЕ
    И Дюрекс, и Спортекс са еднакво добри. И на двете сме били, и с двете проблеми не е имало. Разликата е само в цената и в лубриканта.

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Цитирай Първоначално написано от pisentseto
    Не се притеснявай и аз съм така като теб,преди се овлажнявах ,а сега не карай приятеля си да те л''е
    ако не иска има лобриканти за тая работа
    Секса не е само едностранен ако той не и прави готино защо тя пък да му прави.Ако проблема е в приятеля ти поговорете,че не ти отделя достатъчно внимание,ако не купувате 1 лубрикан на водна основа и сте тип-топ

Колкото и глупаво да звучи, аз лично смятам че може да е от нисък прием на течности.Особено в тези жеги в ,който трябва да се пие над 2 литра и половина дневно.Ако дори 2% от нормалното ниво на течностите изчезнат следват доста сериозни последствия -Слаба концентрация,главоголие,па метта става неуслужлива,трудно се мисли.Ако не се вземат мерки има опасност от аритмия и тн.Ако не вярвате проверете.Та смятам ,че ако в последно време не си приемала достатачно течности това е решението.
    Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
    <-----<<<< ME

Свинската мас ще ти свърши добра работа !

ако се притесняваш толкова много от това иди на специалист...както се казва всеки организъм е различен а и наистна може да има повече причини...ако приятеля ти иска да действа по бързо и не се труди както вече ти спонеха по горе....аз лично не виждам нищо ненормално в това

Цитирай Първоначално написано от Alhimikat
    Явно не се възбуждаш,само си внушаваш...
    +100
    и аз така си мисля
    Ако съдбата ти е обърнала гръб,просто я изчакай да се наведе!!!
    http://www.nahrani.com/

Голям фен Аватара на Fiki_
    Град
    In the paradise
    Това пък в никакъв случей не означава,че не си възбудена!!!И на мен ми се е случвало веднъж,два пъти,но си има лубриканти за тая работа,спокойно мацка
    What i want is obvious , what i love is unique

Сигорна ли си че се възбуждаш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си