.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Град
    Haskovo

Нека момчетата да кажат...

Имам един може би леко глупав въпрос, но все пак искам да попитам... При момчетата съществува ли оргазъм при който те не се изхвърлят? Съжалявам ако е имало друга такава тема потърсих, но не намерих и за това реших да попитам.. Благодаря ви
    Badi takav kakavto si, a ne takav kakavto drugite iskat da badesh :]

Супер фен Аватара на Di
    не,освен душевен
    не се изказвай неподготвен,прасе

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    омг..

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    Цитирай Първоначално написано от Di
    не,освен душевен
    хааахахХАХХАХАХАХААХАХААА АААААААААААХАХАХАХАХАХАХА ХАХАХАХХАХАХАХАХХА

ако погледнем сериозно май си прав де...
    GTA Stunting

Ти освен тялото си,явно и душата си искаш да изпразниш!
    МоЖе дА нЕ сЪм пЕрфеКтНа,нО сЪм ефеКтНа!

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    Цитирай Първоначално написано от sexyyyy93
    Ти освен тялото си,явно и душата си искаш да изпразниш!
    автора е момиче според мене
    GTA Stunting

Е да,ама в случая пита за момче!
    МоЖе дА нЕ сЪм пЕрфеКтНа,нО сЪм ефеКтНа!

Аз съм момиче и е срамота, че вие като мъже не знаете такива елементарни неща за половата си система! Може да настъп оргазъм без семеизпразване. Понякога това е просто случайно стечение на обстоятелствата, но ако започне да се случва всеки път е признак за заболявания на половата система. Единия вариант е спермата вместо навън да се изхвърля навътре в пикочния мехур, което може да причини сериозни инфекции. Другия вариянт е да е нарушено нормалното функциониране на органите, които участват в образуването на спермата и ако не се лекува своевременно може да причини сериозни увреждания свързани с оплодителната функзия на мъжа.
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

Град
    България
    Е чак оргазъм не ама то си ни е готино докато го правим а оргазъм е върховното в секса демек последното демек изхвърлянето и те съветвам да по-прочетеш малко за да не са следващите ти теми от сорта може ли да съм бременна иии да пия ли ескапелче

Цитирай Първоначално написано от nofi
    Аз съм момиче и е срамота, че вие като мъже не знаете такива елементарни неща за половата си система! Може да настъп оргазъм без семеизпразване. Понякога това е просто случайно стечение на обстоятелствата, но ако започне да се случва всеки път е признак за заболявания на половата система. Единия вариант е спермата вместо навън да се изхвърля навътре в пикочния мехур, което може да причини сериозни инфекции. Другия вариянт е да е нарушено нормалното функциониране на органите, които участват в образуването на спермата и ако не се лекува своевременно може да причини сериозни увреждания свързани с оплодителната функзия на мъжа.
    Много добре казано, само добавка, че може да се достигне, но не е толкова прятен колкото "семеизхвърлящият" (така да го наречем) оргазъм

Град
    Пловдив
    Може да настъп оргазъм без семеизпразване. Понякога това е просто случайно стечение на обстоятелствата, но ако започне да се случва всеки път е признак за заболявания на половата система. Единия вариант е спермата вместо навън да се изхвърля навътре в пикочния мехур, което може да причини сериозни инфекции.
    Глей ти Значи хем настъпва оргазъм без семеизпразване хем при единия вариант спермата попадала в пикочния мехур.Как пък един път не ми се е случвало такова стечение на обстоятелствата да не моа си изкарам спермата.

А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
    Ако да, тя е доста хардкор игра.

хахахаха стигаааааааа беее КЪЦИИИИИИИИ
    Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса!

Мега фен Аватара на t0d1t0
    За начинаещи - метод на блокиране на мъжката еякулация
    За новобранците има лесна и успешна дао техника – блокиране на еякулацията.
    Когато наближи оргазмът, мъжът поставя един или два пръста (обикновено показалеца и средния) на перинеума (меката област между тестисите и ануса), натиска навътре и напред към пубисната кост и блокира изхода на уретрата.

секс без крайОргазмът се случва, но се блокира пътят на семето да напусне тялото. Да имаш оргазъм с блокиране на еякулацията не е толкова приятно, колкото със свободно семеизпразване, но осигурява инициативата на мъжа да стои преди оргазма. Освен това след като се научите да стоите в предоргазмения секс, вече няма да се нуждаете от блокиране твърде често.

За напреднали – метод на вътрешното спиране на еякулацията
    Този метод цели да трансформира сексуалната енергия в творческа, да повиши сексуалните възможности и да създаде по-дълбока връзка между двамата партньори. Осъществява се чрез урогениталната диафрагма (намира се между пениса и ануса), която участва в семеизпразването чрез извършване на съкратителни движения. Тренирането на нейното свиване създава преграда пред напиращата да излезе семенна течност.

Но това не е достатъчно, за да се отнеме силата на еякулацията. Необходимо е да се задействат кръстната и черепната помпа.
    20.08.2009/Галин Тодоров

източник - http://intimno.rozali.com/majete/p11102.html
    Станислава

Цитирай Първоначално написано от ExtrAc7
    Е чак оргазъм не ама то си ни е готино докато го правим а оргазъм е върховното в секса демек последното демек изхвърлянето и те съветвам да по-прочетеш малко за да не са следващите ти теми от сорта може ли да съм бременна иии да пия ли ескапелче
    Искрено ти благодаря, скъпи мой, за загрижеността относно следващата ми тема, но не се притеснявай, половата ми култура е достатъчно висока, за да мога да преценя дали да пия ескапел или не, мога да си изчисля овулацията и въобще съм добре запозната с това как стават нещата, така че няма да занимавам форума с подобни терзания. Както и да е, ти също си в доста голяма грешка и видимо се изказваш неподготвен, за това ще ти дам едно линкче за да попрочетеш малко по въпроса

http://www.ero-market.com/jurnal/ind...=113&Itemid=51
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

Голям фен
    Nqma!
    (Sorry nqmam kirilica)

Град
    •••Пловдив•••
    в началото си спомням че имах такъв случай ,и аверите ме майтапиха че няма да имам деца ..
    Няма се притесняваш нормално е ,всичко е ток и жици ..

аз поне не знам за такова,но като прегледах мненията...явно е възможно...не точно безсеменен,но поне не се забелязва ^^

аз много трудно и бавно се изпразвам и е имало случаи в които се ебем 1-2 4аса с мойта и тя се измаря и така без да свърша пак ми е било яко а за нея да не говорим на нея и е все едно дали ще се изпразна . Е все пак като свърша се чуствам по удовлетворен

Фен
    Град
    Варна бе, лек !
    След 3тия - 4тия тек (ако ги правиш почти без почивка) вече няма кфо да хвърляш... освен това ддз ьхахьа

Според мен има и друг начин. Ако все още не си в пубертета, не произвеждаш сперма, и настъпи оргазъм, няма какво да изхвърляш. Може и да греша.

да има даже се нарича "сух оргазъм" ....
    If everyone loved and nobody lied...

Цитирай Първоначално написано от Di
    не,освен душевен
    добре че си прочеела скоро имаше такава тема и 1 момче беше написало същия отговор поне следиш темите
    Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса!

Цитирай Първоначално написано от ExtrAc7
    Искрено ти благодаря, скъпи мой, за загрижеността относно следващата ми тема, но не се притеснявай, половата ми култура е достатъчно висока, за да мога да преценя дали да пия ескапел или не, мога да си изчисля овулацията и въобще съм добре запозната с това как стават нещата, така че няма да занимавам форума с подобни терзания.
    Ставаше дума за авторката

А ти "мис ъкъл '97", момичето питаше дали има оргазъм без изпразване, а не дали може да свършиш без да излезе сперма..

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от br0ken_smile
    да има даже се нарича "сух оргазъм" ....
    Те си мислят,че като не го владеят,не съществува (: Постига се с добра концентрация и много опит (:
    "Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:

Now you see him, now you don't..
    They got me starin at the world through my rearview
    Go on baby scream to God, he can't hear you ...

Град
    Асеновград, България
    Възможно е, но е трудно.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си