- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Пукане на уши
Ок, само един последен въпрос ще задам, за да съм напълно спокойна.
Ако тъпанчето ми беше разтегнато и ушите ми пукаха по няколко пъти, като преглъщам, пукането пак щеше да е неколкократно, нали?![]()
Като взимах висшето преди 20тина години тея неща ги пазеха в тайни и не знам,така че питай за разтегнатите тъпанчета някой друг,съжалявамПървоначално написано от Bianca
Пък и ебаси злобата трябва да си вложила,че да се получи тоя ефект
![]()
Питам по принцип в темата.Първоначално написано от Still1ME1Still1HERE
![]()
Нищо лошо не съм казал нали,че тая емотиконка е странна за предназначениетоПървоначално написано от Bianca
![]()
хора и на мен ми пукат ушите от 2 месеца почти, всеки път като предлътна и като се прозявам, а когато пътувам с кола и някак си ми заглъхват ушите и като преглътна се оправят, не знам от какво е ходих на лекар даде ми някакви хапчета защото съм имала възпаление на ушите, но не ми мина от тях, после ми даде хапчета за алергия и от тях не ми мина и сега мисля да отида на спецеалист защото този личния ми лекар май е голям кавал.. много ме беше страх отначало като започнаха така да ми пукат ушите но сега като гледам има и други със същия проблем... ;/
На мен ми се запушваха ..отидох на лекар и тя ми каза, че ушите ми са добре, обаче нещо гърлото ми било зачрвено май.. а това се отразявало.. изписа ми хапчета ама още не съм си ги купила..
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Нормално е като пътуваш да ти заглъхват ушите.Пътя минава през различна надморска височина и замърсеността на въздуха,което променя атмосферното налягане,съответно налягането в ушите е различно и за това заглъхват.Като преглътнеш се оправя - нормално е.Не случайно си има кабинтеи за УШИ - НОС - ГЪРЛО.Трите неща са свързани,Както казах като преглъщаш е нормално да се чува звук,но много си се панирал/а и му обръщаш внимание - успокой се,нищо ти няма,но ако толкова държиш пък отиди на лекарПървоначално написано от killa
![]()
Момче съм, бе мамка тиПървоначално написано от Still1ME1Still1HERE
![]()
Първоначално написано от eliyiy
Съжалявам пич,ако бях видял ника ти щях да разбера,ама просто преминах през страницата набързоПървоначално написано от TykaSePisheNick
![]()
Аз откакто се помня го имам това .Досега не съм оглушал .Виж ,от силна музика обаче и слушалки се оглушава.Първоначално написано от Bianca
Не си ли чувала,че е мн лошо,аз само като си го помисля ме хваща страх,не искам да те стряскам,но може да си си увредила нещо,след като все ти пукат,така,че не пиши във форума,тук няма лекари,ходи бързо при лекар!
Първоначално написано от JaCkSpAr0y
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
На мен така ми пукаше едното ухо непрекъснато като преглъщах и ми беше мн гадно, след това и почнах да чувам по слабо и като отидох на лекар ми дадоха направление за ушен. Там лекарката ми го проми и ми мина пукането,просто ми се е било замърсило. Вероятно и при теб е така ако симптомите са ти същите. Трябва да отидеш на лекар![]()
Ходих на спецеалист. Оказа се че имам възпаление на тръбата която вентилира ушите, доколкото съм учила по биология това трябва да е евстахиевата тръба, но както и да е, та от това се полуавало това пукане. Изписа ми антибиотици и капки. По добре и ти отиди на лекар. Успех
не съм сиг за ушите ама на мен по едно вр ми пукаше чейнето![]()
Don't know if it's a mirage but I always see your face, Damon Salvatore