.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Ок, само един последен въпрос ще задам, за да съм напълно спокойна.
    Ако тъпанчето ми беше разтегнато и ушите ми пукаха по няколко пъти, като преглъщам, пукането пак щеше да е неколкократно, нали?

Цитирай Първоначално написано от Bianca
    Ако тъпанчето ми беше разтегнато и ушите ми пукаха по няколко пъти, като преглъщам, пукането пак щеше да е неколкократно, нали?
    Като взимах висшето преди 20тина години тея неща ги пазеха в тайни и не знам,така че питай за разтегнатите тъпанчета някой друг,съжалявам Пък и ебаси злобата трябва да си вложила,че да се получи тоя ефект

Цитирай Първоначално написано от Still1ME1Still1HERE
    Като взимах висшето преди 20тина години тея неща ги пазеха в тайни и не знам,така че питай за разтегнатите тъпанчета някой друг,съжалявам Пък и ебаси злобата трябва да си вложила,че да се получи тоя ефект
    Питам по принцип в темата.

Питам по принцип в темата.
    Нищо лошо не съм казал нали,че тая емотиконка е странна за предназначението

хора и на мен ми пукат ушите от 2 месеца почти, всеки път като предлътна и като се прозявам, а когато пътувам с кола и някак си ми заглъхват ушите и като преглътна се оправят, не знам от какво е ходих на лекар даде ми някакви хапчета защото съм имала възпаление на ушите, но не ми мина от тях, после ми даде хапчета за алергия и от тях не ми мина и сега мисля да отида на спецеалист защото този личния ми лекар май е голям кавал.. много ме беше страх отначало като започнаха така да ми пукат ушите но сега като гледам има и други със същия проблем... ;/

Голям фен Аватара на liim0nka
    На мен ми се запушваха ..отидох на лекар и тя ми каза, че ушите ми са добре, обаче нещо гърлото ми било зачрвено май.. а това се отразявало .. изписа ми хапчета ама още не съм си ги купила..
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Цитирай Първоначално написано от killa
    хора и на мен ми пукат ушите от 2 месеца почти, всеки път като предлътна и като се прозявам, а когато пътувам с кола и някак си ми заглъхват ушите и като преглътна се оправят, не знам от какво е ходих на лекар даде ми някакви хапчета защото съм имала възпаление на ушите, но не ми мина от тях, после ми даде хапчета за алергия и от тях не ми мина и сега мисля да отида на спецеалист защото този личния ми лекар май е голям кавал.. много ме беше страх отначало като започнаха така да ми пукат ушите но сега като гледам има и други със същия проблем... ;/
    Нормално е като пътуваш да ти заглъхват ушите.Пътя минава през различна надморска височина и замърсеността на въздуха,което променя атмосферното налягане,съответно налягането в ушите е различно и за това заглъхват.Като преглътнеш се оправя - нормално е.Не случайно си има кабинтеи за УШИ - НОС - ГЪРЛО.Трите неща са свързани,Както казах като преглъщаш е нормално да се чува звук,но много си се панирал/а и му обръщаш внимание - успокой се,нищо ти няма,но ако толкова държиш пък отиди на лекар

Та спри да се коркаш нищо ти няма.Нормално е и като преглъщаш да се чувам един звук в ушите,и преди си го е имало,но човек не му обръща внимание,виж вече,ако си като онова момиче,което каза,че като ходело му пукали ушите,щеше да е странно
    Момче съм, бе мамка ти

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick

Та спри да се коркаш нищо ти няма.Нормално е и като преглъщаш да се чувам един звук в ушите,и преди си го е имало,но човек не му обръща внимание,виж вече,ако си като онова момиче,което каза,че като ходело му пукали ушите,щеше да е странно
    Момче съм, бе мамка ти
    Съжалявам пич,ако бях видял ника ти щях да разбера,ама просто преминах през страницата набързо

Re: Пукане на уши

Нормално ли е това, че като преглъщам, ми пукат ушите? При всяко едно преглъщане....
    От оня ден доста пъти направих това с носа и пукането (не знам защо, не ме питайте), а чак сега разбрах, че въобще не е полезно... Исках просто да чувам по-добре. Ама го правих доста пъти, дали ми е станало нещо на ушите?
    Оф, че се притеснявам, при ВСЯКО преглъщане ми пукат.
    Аз откакто се помня го имам това .Досега не съм оглушал .Виж ,от силна музика обаче и слушалки се оглушава.

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Не си ли чувала,че е мн лошо,аз само като си го помисля ме хваща страх,не искам да те стряскам,но може да си си увредила нещо,след като все ти пукат,така,че не пиши във форума,тук няма лекари,ходи бързо при лекар!

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от JaCkSpAr0y
    И на мен ми пукат дори сега но не мисля че е нещо сериозно
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

На мен така ми пукаше едното ухо непрекъснато като преглъщах и ми беше мн гадно, след това и почнах да чувам по слабо и като отидох на лекар ми дадоха направление за ушен. Там лекарката ми го проми и ми мина пукането,просто ми се е било замърсило. Вероятно и при теб е така ако симптомите са ти същите. Трябва да отидеш на лекар

Ходих на спецеалист. Оказа се че имам възпаление на тръбата която вентилира ушите, доколкото съм учила по биология това трябва да е евстахиевата тръба, но както и да е, та от това се полуавало това пукане. Изписа ми антибиотици и капки. По добре и ти отиди на лекар. Успех

не съм сиг за ушите ама на мен по едно вр ми пукаше чейнето
    Don't know if it's a mirage but I always see your face, Damon Salvatore

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си