- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс прякори
Знам аз някой друг прякор, но ще го запазя за себе си![]()
Ооо мерси многоПървоначално написано от golqmumnik
ако ми сложат някога ранг, ще искам т'ва да пише отдолу
![]()
![]()
Имах една приятелка дето и викаха "Жаси"... уж от няква стриптизьорка или нещо подобно... Тя беше на 17, обаче я знаеха като Жаси и никой не научи истинското и име, пък тя си беше доста развратна и хич не се срамуваше от тялото си... показваше си всичко без срам... (Как може да имам такива приятелки ?!?!??!)
Съвсем случайно разбрах как и казват в даскалото и май в квартала на Александра93
Алекс Свирката и Сашка Минета
Защо ли е с такива прякори....![]()
![]()
Айде да ме опровергае ся ....
На една и викат Флашката . Чудите се защо , може би ? Преди да прави секс с вас ви вади един списък колкото сметка за зареждане на магазин и те пита : "Какво да ти лепна първо" .
When my guitar gently crying .
Yes dear , you are wonderful tonight ....
Хиии нали се сещате че Horse Dick няма DickПървоначално написано от Oligofren
![]()
When my guitar gently crying .
Yes dear , you are wonderful tonight ....
Шото миришеш?на мен ми викат "коня" иначе,сами решете защо Embarassed![]()
Westside rollin' all day, every day
Имам позната,на която й казват Ирина общата
+Първоначално написано от Neopitom3na
![]()
![]()
Познавам една дето и викаме Учебния център![]()
Първоначално написано от OZ_OZ
![]()
![]()
:P :P :P :P :P :P
Горд Варненец!
Еми да имаме сии винаги ми вика куротрошачката много ме възбужда това аз му викам малкото орехчее понеже единият му тестис ее леко деформиран и по малък от другия![]()
Ама ни е адски яко в леглото та да обясня той ми вика куротрошачката понеже винаги когато ву го лапна иии остава леко изкривен след тва да странно е обаче какво да направя като имам голяма уста
![]()
ама обожавам да правя 2 в 1 лапам му орехчето и куреца наведнъж ако искате да разберете моята тайна на дълбокото лапане пишете ЛС
![]()
мене мойта ми вика бесния бик щото на курa имам 2 остри израстъка като рога особено леля ги харесва щото докато я поря и почесвам вагиналните стени после по тях остават сокове от влагалището и които облизвам с удоволствие а иначе са ставали и гафове на прабаба ми и скъсах клиторчето с израстъците и оттогава не ми пуска но все тая омръзна ми от тая дъртачка вече 8ма година я чукам ми а иначе аз на гаджето ми и викам мандрата щото е широка като мандра за сирене и отдолу и е сиренясало като и го вкарвам и отстрани ми полепва едно като желе може да мирише лошо ама е горе долу вкусно![]()
![]()
На една съседка и викат Живка ТКЗС-то... може би защото всеки я обработва...
Аз прякор нямам... знаят си ме по име.
ЪЪъ добре ходих да ми преинсталират компютъра и като ми го върнаха юзъра се казваше "BD" .... повече там няма да ходя ...Първоначално написано от prokyrocheto
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Прякорът ми е Гюмюс ,щото жената сега се е зарибила на тоя серял Перла и ...... :X
Violence is for the weak minded!
По-полека с приказките,моля
Punisherrr
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Първоначално написано от OZ_OZ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тези 2 прякора радват най-много, както и Живка ТКЗС-то
Първоначално написано от Alexandra93
в кое училище каза,че учиш ?!
да се преместия ;d![]()
![]()
п.с в класа ми ся ше имаме ново момиче от Пловдив, надявам се да прави 1/8 от това което ти правиш и ще ми е любимото момиче в класа![]()
![]()
![]()
![]()
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
Тука в тоя форум нема хора с всичкия си. Викат ми сфредела. Happy ?
В този форум всички са разгонени, но дотук !
Казва ми '' Ръмжящия Джо '' Щото пенисът ми ръмжи
аз и викам на нея Безсрамната Виви , щото не се срамува от нищо![]()
![]()
![]()
![]()
Matthew Bellamy
Dominic Howard
Christopher Wolstenholme
▬▬▬
MUSE
▬▬▬