Здравейте,
Нов съм във форумът,но знам,че има как да ми помогнете.Та по темата... Има едно момиче което ми е завъртяло главата повече от всичко... Тя също има симпатии към мен,но въпросът ми е какви въпроси да и задам да я опозная повечко(знам,че звучи тъпо,но не ме бива в това) Как да я впечатля на 1-вата среща ииии някой съвет ако може да дадете...
Ам бъди себе си и да занеш, че който каквото и да ти каже, то няма да стане.Не можеш да я насилиш да те харева от първата ви среща, каквото и да правиш.Просто бъди себе си и нещата ще се подредят от само себе си.
![]()
Big or small, lies are lies!
Ем,аз тва прая ама не винаги се получава..Смисал вкарвам се във филма "Краси Радков.."
Uhh, United i love you!
Еми начи не си е заслужавало..![]()
Big or small, lies are lies!
Еми каквото искаш да знаеш за нея, просто я попитайКакви са й хобитата ,какво учи ,какво прави ,всичко
![]()
...намери лексикон на някое 10 годишно момиченцеПървоначално написано от BenFoster
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Мииии отваряш един лексикон и почваш от там въпросите ...![]()
Пък и човек се опознава с времето ... не става ей така за вечер- две ...
![]()
А за първата среща ... както вече съм казвала и преди не става по списък да правиш нещата ... както дойде ... само недей да мълчиш и да гледаш тъпо в една точка!!!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Bullshits!
Що го карате да става п*тколизец?
Авторе в поста преди мен е казана ултимативната истина за свалянето на жени - Най-добрия начин да впечатлиш една жена, е да се опиташ да не я впечатляваш. Говори си покойно, води си разговора все едно е с някой френд от детството ти. Сериозно.(ако си на 13-14, в което съм почти сигурен, важи същото)
Та, какво да я питаш ли - каквото ти е кефТака или иначе ще е спечена и няма да обърне внимание.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Къде да отидем на първа среща?
Когато избирате мястото на срещата не бива да забравяте целта й. Вие най-вероятно искате да опознаете човека с когото излизате колкото се може повече. Шумни места, като нощни клубове, барове и кръчми директно отпадат.
Тихи заведения, където може лесно да комуникирате, са най-удобни за първа среща. Разходката в парка е много добра алтернатива, стига да е хубаво времето. Пък и ще ви излезе по евтино.Кафенетата са класика.
Как да се държим на първа среща?
Спокойствие
Това е просто една среща. Обикновено нищо интересно не се случва. (Това като цяло зависи от вас и от дамата/мъжът на сърцето ви.) Първата среща е като интервю, целящо да разберем дали сме открили човека на нашите мечти. В повечето случаи няма как да го разберете веднага, но все пак може да получите някакъв знак... Затова гледайте внимателно.
Бъдете себе си
Ако не сте честни на първа среща, а нещо между вас се получи, то вие се обричате да се преструвате през цялото време, докато имате връзка с този човек.
love is gone!
Абсолютно си прав,но това важи за жени,а авторът говори за тийнейджърка,така че има голяма разлика.Първоначално написано от valdesbg
да обобщим .. зависи от момичетоПървоначално написано от golqmumnik
може би бихме могли да ти помогнем повече ако ни разясниш каква е тя горе долу (всмисъл характер, възраст, занимания .. интереси)![]()
така или иначе щом ти си й симпатичен .. няма особено значение какво говориш, естествено не бъди вулгарен, циничен или груб .. и все пак относително е, момичетата не сме всички еднакви, така че е абсурдно да се стигне до едно ясно заключение![]()
But I am never beaten
Broken not defeated,
I know next to you is not where I belong