.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Труден избор

Имам си приятел,с който сме заедно от 1 година,но от няколко месеца нещата не вървят никак добре.Него го нямаше близо месец и тогава се появи едно момче,което се държи много мило с мен и аз хлътнах по него.Излизала съм с другото момче,но нищо не е ставало.И сега не знам какво да правя,моля дайте ми съвет.

Всички са мили в началото,малко са милите до края.
    Прави каквото мислиш за редно,но после да не съжаляваш и да не плачкаш за него
    I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
    What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..

Last.FM

Ми щом не вървят,го остави.Не може да сте заедно завинаги,а и като гледам ти май доста си хлътнала вече по другия....
    "Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Щом се чудиш дали да оставиш приятелят си ,значи наистина нещата не вървят между вас Остави го ,не зависимо дали ще става нещо с другия или не.Ако чувствата са избледнели за какво ти е да се самозалъгвате А другото момче може да не прави крачки към теб ,защото знае ,че си имаш приятел примерно

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Не прибълзвай с решението си. Помисли си хубаво, какво искаш всъщност. Да продължиш със сегашният си приятел или да се впуснеш в нещо ново. Помисли си хубаво, защото есна година не е кой знае колко много, но не е и малко. Тук няма как да ти дадем точен съвет, защото това решение трябва да го вземеш сама. Ако нещата не вървят и чувствата са изчезнали прекрати връзката си. Помисли си Все пак си млада и живота е пред теб, прави това, което те прави щастлива.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Мега фен Аватара на Hilary_
    Съгласна съм с мненията на Kobrichka и DevilWish ...

Повече от фен
    ...както правят и както направих аз поискай време да помислиш....и всъщност виж дали ти липсва ...дали е само навик ..

Поговори си с гаджето и решете какво ще правите и дали чувствата ви са същите като преди

Град
    The Land Of The Doomed
    Поговори с приятеля си сериозно ако искаш да си с негои се опитай да спасиш връзката си ако е възможно. Но преди да направиш това трябва да изясниш пред себе си искаш ли тази връзка или искаш другото момче. С когото и да решиш, че искаш да си (или да се опитваш да си, защото с новото момче хич не се знае какво би могло да стане) НЕ ИЗНЕВЕРЯВАЙ на приятеля си. Или го остави или се опитай да подобриш отношенията ви.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си