.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42
    Мега фен Аватара на teenmenie
    Град
    В центъра на купона :)

Искам съвет.

Това лято преди да завършим ходихме на екскурзия със няколко класове и там се запознах с едно момче.След като се върнахме в Сф му поисках скайпа и вечертта си писахме и му казах че го харесвам.Той ми каза добре и от следващия ден като се срешнехме по коридорите нито здравей си казвахме нито се поглеждахме И аз го забравих, само от време на време си пишехме по скайп, но това се случваше много рядко.
    Вчера той влиза в скайп и ми вика:

той:: Ima6 li si priqtel ? :S
    аз: каза: mnee
    той: каза: Iska6 li da se vidime nqkoi put ?

след което аз излезнах извън линия Бях уплашена или УчУдена по-скоро .. (още го харесвам)

Пп:Искам да ви питам, да тръгна ли с него след като той първи път не ми е обърнал внимание и вие как бихте постъпили в такъв момент?

Пп2:Майната им на запетайките

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Много бързаш да "тръгваш" с него. Той ти е предложил да се "видите", не да ходите.
    Излез с него, виж дали ще си паснете. После пиши тука какво е станало и ще ти дадем свет
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Ами не според мен трябва до почувстваш загриженст и много друге неща, за да тръгнеш с някой. Опознай го и ако и той те харесва много и не крие нищо от теб давай!

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Много бързаш да "тръгваш" с него. Той ти е предложил да се "видите", не да ходите.
    Съгласен

Е,след като все още си го харесваш , излез и виж какво ще се получи и да ни споделиш

Амии може би в първия момент когато си му казала или не е изпитвал интерес към теб, или и той е бил доста учуден. Пробвайте да излезете и по-натам може и да се получи нещо.
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

Супер фен Аватара на fenasf
    За 6500+ мнения звучиш доста неопитна... Ако ти харесва - излезте и недей така да излизаш от линия, защото може да помисли, че го режеш.
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Цитирай Първоначално написано от Nellynka
    Е,след като все още си го харесваш , излез и виж какво ще се получи и да ни споделиш
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Голям фен Аватара на RaZzer
    Излез с него, опознайте се, виж дали ще ти пасне като човек и ако е така - не виждам какво би могло да те спре да бъдете заедно!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Излез с него, НО първо го опознай и после решавай дали ще се вземате или не ...

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Пф... Тва ми изглежда малко странно. Преди не ти е обърнал никакво внимание, дори се е правел, че не те познава. А изведнъж иска да излизате. Може и да греша, но те приема за компромисен вариант. Или преди си е имал приятелка или някоя не му се е вързала. Но ако искаш излезте. Ама за тръгване вече да говорим, не става. Имай си едно на ум за него. =`]
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Град
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Пф... Тва ми изглежда малко странно. Преди не ти е обърнал никакво внимание, дори се е правел, че не те познава. А изведнъж иска да излизате. Може и да греша, но те приема за компромисен вариант. Или преди си е имал приятелка или някоя не му се е вързала. Но ако искаш излезте. Ама за тръгване вече да говорим, не става. Имай си едно на ум за него. =`]
    Това исках да кажа и аз . . .

Град
    Островът на изкушението
    Съгласи се да се видите от срещата ще разбереш на къде ще потръгнат или не

Супер фен Аватара на l0lz
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Така е.. Аз на мойта най- добра приятелка като и предлагам да се виждаме, да не искам да тръгвам с нея?
    P.S. Един път да съм съгласен с LadyDi.
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Може тогава да е харесвал някоя друга или ддз. Излезте двамата

PLEASE DONT READ THIS. IM SERIOUS. YOU WILL BE KISSED ON THE NEAREST POSSIBLE FRIDAY BY THE LOVE OF YOUR LIFE.TOMORROW WILL BE THE BEST DAY OF YOUR LIFE. HOWEVER IF YOU DONT POST THIS COMMENT TO AT LEAST FIVE QUIZZESYOU WILL DIE IN 2 DAYS. NOW UV STARED READING THIS DONT STOP THIS IS SO SCARY.xSEND THIS TO FIVE QUIZZES IN 143 MINUTES WHEN UR DONE PRESS F6 AND UR CRUSHES NAME WILL APPEAR IN BIG LETTERS ON THE SCREEN. THIS IS SO SCARY CUZ IT ACTUALLY WORKS
    1. Say ur name 10x
    2. Say ur mom's name 5x
    3. Say ur crushes name 3x
    4. then paste this to 4 other quizs, if you do this your crush will kiss you on the nearest friday! But if you read this and did not paste this, then you will have very bad luck

Супер фен Аватара на l0lz
    ^ AW, SHUTTHEFUCKUP
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Град
    Не ми оспамвай темата майна

Град
    СОФИЯ!
    праснете се

Град
    какво да му кажа кат влезе в скайп

Супер фен Аватара на fenasf
    Цитирай Първоначално написано от kypidoncheto
    какво да му кажа кат влезе в скайп
    Чи ти е спрял тока Ми не се поддавай на ухажване, за да видиш какви са му истинските намерения - вълка само козината си мени...
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Или че ти е спрял нета

Град
    ок Майна дано скоро да влезе в скайп и ще пробвам

Според мен,преди когато си му казала,че го харесваш,той се е изплашил и не е знаел какво да отговори или е харесвал друго момиче и не е искал да разбие сърцето ти,затова си е замълчал.А сега явно е погледнал с други очи на теб и е решил да ти даде шанс.Не му се връзвай веднага,а го опознай и след това прецени дали това,което чувстваш е истинско
    "Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си