.

Виж резултатите на анкетата: За или против

Гласували
394. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Против

283 71,83%
  • За

111 28,17%
Отговор в тема
Страница 4 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 156

Hybrid View

Град
    na vsqkude kudeto mi xrymne :P
    sry iskah da kaja da namaa nekolko nojki
    s0 dEamN cRazyyYy...

PROTIV SUM tva e ne6to mnogo gnusno.moje da se iz4aka nqkolko dni. Kvi infekcii moje da stanat taka.Edna priqtelka zaradi tiq gluposti xvana gubi4ki. Izob6to ne go pravete tova otvratitelno e.

Супер фен Аватара на Glamour92
    Е,против съм естествено-после кой ще чисти кървищата

Цитирай Първоначално написано от Glamour92
    Е,против съм естествено-после кой ще чисти кървищата
    +1.. една съученичка правише с гаджето си като бяхме на екзкурзия, и се притесняваха, че целите чаршафи били изцапани гнусотия

Като гледам коментарите стигам до извода ,че тез момичета много текат бе. Останах с впечатлението ,че са като гейзери, майка му стара. Не е чак толкова лошо , бе хора. В банята и готово, водата измива всичко пък и възбужда. Инфекции,а ? Не знам не съм компетентен по този въпрос ама не са ни са се случвали до сега Поздрави :

98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!
    http://www.impulse.bg/alwayssmiled

Против /гнусно/
    ОБИЧАМ ТЕ

Супер фен Аватара на Shia
    Аз съм За и не ,защото аз или момчето сме мног загорели просто не ни пречи това,че съм в цикъл.
    Никога не ми се е случвало да нацапам него,чаршафа или друг сорт предмети,когато съм в цикъл и правя секс.
    Махам си тампона,почиствам се,правя секс,след като свършим веднага слагам нов.
    Презервативи има,кърпички има и желание има.
    Мен през този период много ме гъделичка,когато пениса влезе в мен и ми е по-силно усещането.

Това със загорялостта е простотия

Град
    Пловдив
    ПРОТИВ

ПРОТИВ !
    Pitt

Град
    бълХаристан
    секс по всяко време - кал, дъжд, сняг, градушка, слана, ръмеж, скреж. жега. пек, мараня, пръдня, облаци, дъга, роса, вихрушка, ураган, цунами, вулкан, радиоактивен дъжд, взрив на аец, пролет, лято , есен зима, земетръс - важно е да ебеш гъ_з

естествено,ПРОТИВ...пфф,че то е и нехигиенично
    When you asleep,I wanna be your dream.. {}

Супер фен Аватара на elysunny
    ПРОТИВ ...

Град
    Враца
    Против по време на овулацията всичко може да се случи ...
    Провалът е бавен път към успеха !!!
    Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
    http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от Pesenta
    Против по време на овулацията всичко може да се случи ...
    Ние говорим за менструация а не за овулация ама карай...

Имам чувството че на момичетата които са писали по темата никога не им е идвало. Какви са тия кървища, касапници... не знам. Правила съм секс по време на менструация и си е много яко даже. Слагате една кърпа на леглото в случай че все пак течението е много силно (аз даже първия ден като съм го правила не съм цапала), слагате един презерватив за да няма инфекции и готово. Сексът облекчава менструалните болки и намалява продължителността на течението.

НАПЪЛНО ПРОТИВ . Та това е противно бе .

Супер фен Аватара на cookie_master
    Против

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Първо по време на менструация може да се забременее!
    Второ не е хигиенично, може да се получи жестока инфекция и при двамата!
    Трето гнусно, неприятно и за двамата...

По принцип не го правя по време на цикъл, но ми се е слу4вало 1- 2 пъти, но беше в края ве4е и не ми беше силно така 4е вси4ко си беше супер. Мога да кажа 4е за мен удоволствието беше по- голямо от всякога. На него също му хареса така 4е защо не. Стига да не става практика разбира се. А ина4е опастност от инфекция има и то голяма да.
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Сексът облекчава менструалните болки и намалява продължителността на течението.
    За това не съм много сигурен дали е вярно.

Ние сме го правили всичко на всичко 2 или 3 пъти по време на цикъл (и това за много време - 3 години - да не ни помислите за някакви закоравели вампири).

Та единия път се сексахме на 3-тия й ден от цикъла и течението й спря почти веднага след тази "интервенция". Тя беше удивена колко лесно се е "разправила" с него, обикновено я мори 5 дни.

Втория път се сексахме на 2-рия й ден и течението пак намаля, аха-аха да спре, и така няколко дни, после като шурнаа... още ден два. Та при тоя случай по-скоро го удължихме...

Накратко, не бих препоръчал на момиче да прави секс, само с цел да си скъси или облекчи цикъла. Ако го прави - да е за удоволствие, а то е наистина такова, ако си преодолее разните задръжки и предразсъдъци (например като в тая тема)

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от miss_kiss181
    По принцип не го правя по време на цикъл, но ми се е слу4вало 1- 2 пъти, но беше в края ве4е и не ми беше силно така 4е вси4ко си беше супер.
    +1.
    Първо под душа и хопата тропата ... всичко си е наред.
    К'во толкова ревете,че е гнусно като повечето не сте го и правили.В смисъл ,ако цикъла ти е към края приемам за о.к. в началото на цикъла обаче наистина може да стане мазало.

Град
    SoFiA
    Разбира се , че ПРОТИВ !! ... много инфекции могат да се причинят така + тва не съм чула за някой да е умрял от 5-6 дена без секс

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Станислава

колко много разбирачи се извъдиха / някой спомена кървава баня/ моето дете когато жената е в цикъл по време на полов акт нито 1 капка кръв няма да протече с изключение на първите 2 дена на цикъла .. да не говорим че жената като е във цикъл е по тесничка
    ИЗЯЖ БОБЪР - СПАСИ ДЪРВО

Цитирай Първоначално написано от bilqnavod
    Първо по време на менструация може да се забременее!
    Второ не е хигиенично, може да се получи жестока инфекция и при двамата!
    Трето гнусно, неприятно и за двамата...
    е по голяма глупост не бях чувал
    ИЗЯЖ БОБЪР - СПАСИ ДЪРВО

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си