- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс по време на менструация?
Toва за менструацията наистина не е вярно. По време на менструация жената НЕ МОЖЕ ДА ЗАБРЕМЕНЕЕ. но това за инфекцията е напълно вярно. Оносно гнусното,за всеки човек е индивидуално,за мен лично също е отвратително и гнусно.Първоначално написано от pa4aa
1во. Жената трудно ще забременее като няма яйцеклетка.Първоначално написано от bqsna_teenagerka
2ро. Вие въобще обичате ли този с който го правите,аз да и не намирам нищо гнусно в нея,защото е най-прекрасното нещо което ми се е случвало.
3то. Правили сме го по време на менструация няколко пъти и е нямало нито веднъж проблем.
4то. Само да спомена че попринцип имам фобия от кръв и ми се повръща като видя кръв-просто не гледам.![]()
/с нов ник съм,не защото съм нов,а защото със стария ме знаеха всички/
Първоначално написано от BePoHuKa
![]()
![]()
![]()
мдааа и аз съм против ..![]()
...
В живота има срещи и раздели, в един момент си готов да продадеш душата си за един човек, в следващия вече не се познавате.. явно така сме устроени хората?
Не съм отговаряла на анкетата тъй като не съм нито за нито против. Защо не .. бех отговорила и зависи .. от партньора. Правила съм от нищо не съм се разболяла все още .. пък и облекчава менструалните болки![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
твърдо против![]()
иуу..![]()
Просто аз
Абе оставете, че е нелицеприятно, ами и крие изключително много опасности. Против.
твърдо против
Против. Една седмица не е чак толково много.
Трагедията е пълна...
Против разбира се.Гнусни работи не ми се правят.Не мисля,че някой от двамата ще изпита удоволствие ако го направим докато съм в цикъл .. просто няма да е приятно.Апък и на мен честно казано дори не ми е по една седмица .. най-много 4 дена така,че не е болка за умиране,въпреки че на него му се струват цяла вечност за мен е по-добре да изчакам.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
+Първоначално написано от Assshley
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Сега в крайна сметка може ли да се забременее по време на цикъл или не?![]()
Може да се забременее ако по време на меструацията има й овулация. Звучи странно но при нередовен цикъл не е толкова рядко срещан феномен. Освен това има случаи в които сперматозоидите живеят до 7 дни. Да не говорим че мъжът може да получи инфекция и е по-добре по това време да се прави с презерватив.Първоначално написано от dtmd
+Първоначално написано от TraPPed
![]()
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
В ЛЮТЕНИЦА НИКОГА!!!!!
Не винаги може да се чака седмица..![]()
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот! xD
в кое село пък го чу това или сам го измисли,след като си ударил главата си някъдеПървоначално написано от AlokiNn
1-во В менструация на жените им се ебе СТРАШНО МНОГО!!!
(И което момиче реши да успори това което ще напиша ЛЪЖЕ!!!)
2-ро Не съм ебал но съм бъркал на момиче докато и "гостуват" и
не само че и беше АДСКИ готино , но и беше страшно влажно (естествено заради кръвта) и наистина не мога да си представя какво уникално чувство ще е ако си пъхна кура вътре...
3-то Лижете задници , момичета при анален секс серат в/у вас а вие разправяте как цикал било гадно, еми гасиш лампата и може би получаваш най страхотния секс някога защото вътре е НАИСТИНА различно от обикновенното
(ако обичате гаджето си бихте го направили за нея удоволствието ще е уникално) ..
Аз съм За
Правила съм секс в последните 1-2 дни от цикъла ми.. Също така не виждам нищо против и през останалите дни, стига да е в банята![]()
Първоначално написано от woo
Грешките в живота ми го правят интересен!![]()
le parkour.. beatbox
.. break dance