.

Виж резултатите на анкетата: За или против

Гласували
394. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Против

283 71,83%
  • За

111 28,17%
Отговор в тема
Страница 5 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 156

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от pa4aa
    Цитирай Първоначално написано от bilqnavod
    Първо по време на менструация може да се забременее!
    Второ не е хигиенично, може да се получи жестока инфекция и при двамата!
    Трето гнусно, неприятно и за двамата...
    е по голяма глупост не бях чувал
    Toва за менструацията наистина не е вярно. По време на менструация жената НЕ МОЖЕ ДА ЗАБРЕМЕНЕЕ. но това за инфекцията е напълно вярно. Оносно гнусното,за всеки човек е индивидуално,за мен лично също е отвратително и гнусно.

Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    Цитирай Първоначално написано от pa4aa
    Цитирай Първоначално написано от bilqnavod
    Първо по време на менструация може да се забременее!
    Второ не е хигиенично, може да се получи жестока инфекция и при двамата!
    Трето гнусно, неприятно и за двамата...
    е по голяма глупост не бях чувал
    Toва за менструацията наистина не е вярно. По време на менструация жената НЕ МОЖЕ ДА ЗАБРЕМЕНЕЕ. но това за инфекцията е напълно вярно. Оносно гнусното,за всеки човек е индивидуално,за мен лично също е отвратително и гнусно.
    1во. Жената трудно ще забременее като няма яйцеклетка.
    2ро. Вие въобще обичате ли този с който го правите,аз да и не намирам нищо гнусно в нея,защото е най-прекрасното нещо което ми се е случвало.
    3то. Правили сме го по време на менструация няколко пъти и е нямало нито веднъж проблем.
    4то. Само да спомена че попринцип имам фобия от кръв и ми се повръща като видя кръв-просто не гледам.

/с нов ник съм,не защото съм нов,а защото със стария ме знаеха всички/

Град
    в света на приключенията ..
    Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    Трябва да си здраво загорял просто... дайте малко почивка на тея дупки ваще бее 1 седмица толкоз не могат да изчакат.. ще си направят кървава баня щот са жадни за секс

мдааа и аз съм против ..

Град
    Somewhere around nothing!
    ...

В живота има срещи и раздели, в един момент си готов да продадеш душата си за един човек, в следващия вече не се познавате.. явно така сме устроени хората?

Супер фен Аватара на miShle
    Не съм отговаряла на анкетата тъй като не съм нито за нито против. Защо не .. бех отговорила и зависи .. от партньора. Правила съм от нищо не съм се разболяла все още .. пък и облекчава менструалните болки
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

са

твърдо против

Град
    [На Метри От Земята]
    иуу..
    Просто аз

Мега фен Аватара на draid
    Абе оставете, че е нелицеприятно, ами и крие изключително много опасности. Против.

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    Против !! Ужасно е..

Супер фен Аватара на whitebunny
    Град
    Пловдив<3
    как пък не

твърдо против

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Против. Една седмица не е чак толково много.
    Трагедията е пълна...

Против разбира се.Гнусни работи не ми се правят.Не мисля,че някой от двамата ще изпита удоволствие ако го направим докато съм в цикъл .. просто няма да е приятно.Апък и на мен честно казано дори не ми е по една седмица .. най-много 4 дена така,че не е болка за умиране,въпреки че на него му се струват цяла вечност за мен е по-добре да изчакам.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Супер фен Аватара на pinki
    Цитирай Първоначално написано от Assshley
    Против разбира се.Гнусни работи не ми се правят.Не мисля,че някой от двамата ще изпита удоволствие ако го направим докато съм в цикъл .. просто няма да е приятно.Апък и на мен честно казано дори не ми е по една седмица .. най-много 4 дена така,че не е болка за умиране,въпреки че на него му се струват цяла вечност за мен е по-добре да изчакам.
    +
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Сега в крайна сметка може ли да се забременее по време на цикъл или не?

Цитирай Първоначално написано от Dimana99
    Цитирай Първоначално написано от TraPPed
    ....егати... не стига че се ръгат всякакви дупки по тялото..ми сега и в цикъл...ааа не
    точно
    +1

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от dtmd
    Сега в крайна сметка може ли да се забременее по време на цикъл или не?
    Може да се забременее ако по време на меструацията има й овулация. Звучи странно но при нередовен цикъл не е толкова рядко срещан феномен. Освен това има случаи в които сперматозоидите живеят до 7 дни. Да не говорим че мъжът може да получи инфекция и е по-добре по това време да се прави с презерватив.

Цитирай Първоначално написано от TraPPed
    ....егати... не стига че се ръгат всякакви дупки по тялото..ми сега и в цикъл...ааа не
    +
    When you asleep,I wanna be your dream.. {}

Не винаги може да се чака седмица..
    98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот! xD

Цитирай Първоначално написано от AlokiNn
    В ЛЮТЕНИЦА НИКОГА!!!!!
    в кое село пък го чу това или сам го измисли,след като си ударил главата си някъде

1-во В менструация на жените им се ебе СТРАШНО МНОГО!!!
    (И което момиче реши да успори това което ще напиша ЛЪЖЕ!!!)
    2-ро Не съм ебал но съм бъркал на момиче докато и "гостуват" и
    не само че и беше АДСКИ готино , но и беше страшно влажно (естествено заради кръвта) и наистина не мога да си представя какво уникално чувство ще е ако си пъхна кура вътре...
    3-то Лижете задници , момичета при анален секс серат в/у вас а вие разправяте как цикал било гадно, еми гасиш лампата и може би получаваш най страхотния секс някога защото вътре е НАИСТИНА различно от обикновенното
    (ако обичате гаджето си бихте го направили за нея удоволствието ще е уникално) ..

Аз съм За
    Правила съм секс в последните 1-2 дни от цикъла ми.. Също така не виждам нищо против и през останалите дни, стига да е в банята

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от woo
    против ! струва ми се гадно .. по добре му врътни 1 свирка отколкото тфа а пък ти малко ще изтърпиш някой ден не е болка за умиране ...
    Грешките в живота ми го правят интересен!

le parkour .. beatbox .. break dance

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си