- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс по време на менструация?
в първите дни няма как-болка, много кръв и дискомфорт, но в последните дни - 5,6,7 няма толкова кръв, а и както знаете жената се възбужда по лесно по време на цикъл, тогава слагаш презервативче и започваш... в банята, под топлата вода, doggy style...![]()
ay аз сам против![]()
Skate or Die , Ride n' Hide , Fuck the haters , Long live SKATERS !!!! ^^ ...
Fuck the police n' have a nice day !!! ;]]
Против !!![]()
![]()
![]()
Тръгнал един да бъде тъп.... И .... Айдее всички след него ... xD
Твърдо против,супер нехигиенично е !
гледам има и гласове ЗА .. моето мнение е против .. а аз съм си говорила със супер много приятели които са го правили .. и на момчетата им доставя голямо удоволствие .. съветвам тези който го правят да го правят под душа.. по хигиенично е ..![]()
мн гадна работа ще е тва
Напоследък му намеквам, че искам да пробвам .. в последните дни естествено. Но сигурно ще е под душа. Нищо лошо не виждам. Възбуждам се супер лесно и бързо по време на цикъл (и то последните дни) ... Ще бъде интересно :P
По време на цикъл една жена не м0же да забременее, за кви 0пасн0сти 0т бременн0ст г0в0рим въ0бщеМн0г0 е нек0мф0ртн0 и съм пр0тив, а разлика в уд0в0лствиет0 НЯМА цент, п0не при мен е така
![]()
Az lichno sam go pravila nqkolko pati,ne e koi znae kakvo,zashtoto nemojesh da se razvihrish,no ne e gnusno,slaga se edna karpa na legloto i nqma problem,vinagi priqtelqt mi e svarshval v men.
По принцип съм против и то не защото е гнусно, не виждам нищо гнусно в нещо толкова естествено, а защото естетически е некомфортно. Правила съм секс в цикъл само 2 пъти, защото точно тогава приятелят ми се беше прибрал и при положение, че не бяхме се виждали от 2 месеца това просто да спим заедно гушнати се оказа невъзможно да се устои. И не беше нито гадно нито гнусно, само трябва по-спокойно да го карате.
И от мъжка страна е някак странно. Прекалено е влажно. Намалява усещането. За свършващите бързо е може би по-добре. Стига да не вземат предвид предразсъдъците и да се спазва хигиена максимално. Обаче някои от жените изпитват по-голямо желание в този период. Възбуждат се по-лесно. Поне за мен е необяснимо.
Усещането е много по интензивно и е много по-хубаво.
и аз съм за .. с приятеля ми се виждаме къде през 1 къде през 2 седмици и отгоре .. последния път в който се видяхме и го направихме точно минути след това "цъфнах" и какво - като е дошъл за 1 ден няма да го правим по време на цикъл ли .. четох първите 2-3 страници по тая тема .. това са изказвания под всякаква критика .. 90% от тях бяха "то е една седмица дайте им почивка на тия дупки" - 1во тук говорим за една единствена .. и 2ро както в моя случай понякога нямаш възможност да изчакашПървоначално написано от Byz
П.С.: Досега не бях го правила .. но е страхотно .. особено под душа .. от толкова възбуда краката ми се разтрепериха и накрая се наложи да ме държи да не се строполя на земята .. и то от ВЪЗБУДАхахах яко а
![]()
Тая вечер пробвах (в последните дни съм уж..)...НЕприятно ми е![]()
![]()
![]()
twъrdoo ne ! towa e gnusno spored mene a i opasno !![]()
не бих пробвала .. толкова ли не може да изчакате една седмица![]()
+1 пука ми че ми е дошлоПървоначално написано от LP_GirL
или пък в краен случай под душа и се почваме кво
![]()
Не знам.. по принцип не ме е гнус от приятелката ми , но ако иска - не бих отказал![]()
![]()
по принцип съм против по простата причина че това е мръсотия която се отделя от момичето ... но ако не можете да изтраете винаги има капутчета![]()
стига бе хора... имате 24/25 дена в месеца в които можете да си направите кефа.. толкова па да не можете да се сдържите
![]()
Иначе съм против, гадно ми изглежда пък и всичко ще стане червено![]()
Против- не за гнусното, здравословни причини. И елементарни познания по биология![]()