.

Виж резултатите на анкетата: За или против

Гласували
394. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Против

283 71,83%
  • За

111 28,17%
Отговор в тема
Страница 6 от 7 ПървиПърви ... 234567 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 158
    в първите дни няма как-болка, много кръв и дискомфорт, но в последните дни - 5,6,7 няма толкова кръв, а и както знаете жената се възбужда по лесно по време на цикъл, тогава слагаш презервативче и започваш... в банята, под топлата вода, doggy style...

Град
    Blg ;ppp yoo
    ay аз сам против
    Skate or Die , Ride n' Hide , Fuck the haters , Long live SKATERS !!!! ^^ ...

Fuck the police n' have a nice day !!! ;]]

Против !!
    Тръгнал един да бъде тъп.... И .... Айдее всички след него ... xD

Твърдо против,супер нехигиенично е !

гледам има и гласове ЗА .. моето мнение е против .. а аз съм си говорила със супер много приятели които са го правили .. и на момчетата им доставя голямо удоволствие .. съветвам тези който го правят да го правят под душа.. по хигиенично е ..

не ми харесва идеята... една седмица всеки може да издържи

Град
    Burgas
    мн гадна работа ще е тва

Напоследък му намеквам, че искам да пробвам .. в последните дни естествено. Но сигурно ще е под душа. Нищо лошо не виждам. Възбуждам се супер лесно и бързо по време на цикъл (и то последните дни) ... Ще бъде интересно :P

Голям фен Аватара на LP_GirL
    Град
    CheSteR's BedRooM
    Цитирай Първоначално написано от Byz
    1-во В менструация на жените им се е** СТРАШНО МНОГО!!!
    (И което момиче реши да успори това което ще напиша ЛЪЖЕ!!!)
    2-ро Не съм е*** но съм бъркал на момиче докато и "гостуват" и
    не само че и беше АДСКИ готино , но и беше страшно влажно (естествено заради кръвта) и наистина не мога да си представя какво уникално чувство ще е ако си пъхна "мъжкия полов орган" вътре...
    3-то Лижете задници , момичета при анален секс серат в/у вас а вие разправяте как цикал било гадно, еми гасиш лампата и може би получаваш най страхотния секс някога защото вътре е НАИСТИНА различно от обикновенното
    (ако обичате гаджето си бихте го направили за нея удоволствието ще е уникално) ..
    Твърдо ЗА ...... удоволствието е двойно, а на моя приятел никак не му пречи това, следователно и аз нямам против ..... секса е доста добър ........
    Смеете ми се, защото съм РАЗЛИЧНА .... а аз ви се смея , защото всички сте ЕДНАКВИ !!!

По време на цикъл една жена не м0же да забременее, за кви 0пасн0сти 0т бременн0ст г0в0рим въ0бще Мн0г0 е нек0мф0ртн0 и съм пр0тив, а разлика в уд0в0лствиет0 НЯМА цент, п0не при мен е така

Az lichno sam go pravila nqkolko pati,ne e koi znae kakvo,zashtoto nemojesh da se razvihrish,no ne e gnusno,slaga se edna karpa na legloto i nqma problem,vinagi priqtelqt mi e svarshval v men.

По принцип съм против и то не защото е гнусно, не виждам нищо гнусно в нещо толкова естествено, а защото естетически е некомфортно. Правила съм секс в цикъл само 2 пъти, защото точно тогава приятелят ми се беше прибрал и при положение, че не бяхме се виждали от 2 месеца това просто да спим заедно гушнати се оказа невъзможно да се устои. И не беше нито гадно нито гнусно, само трябва по-спокойно да го карате.

Голям фен Аватара на Emilen
    И от мъжка страна е някак странно. Прекалено е влажно. Намалява усещането. За свършващите бързо е може би по-добре. Стига да не вземат предвид предразсъдъците и да се спазва хигиена максимално. Обаче някои от жените изпитват по-голямо желание в този период. Възбуждат се по-лесно. Поне за мен е необяснимо.

Повече от фен
    Усещането е много по интензивно и е много по-хубаво.

не само че и беше АДСКИ готино , но и беше страшно влажно (естествено заради кръвта) и наистина не мога да си представя какво уникално чувство ще е ако си пъхна "мъжкия полов орган" вътре...
    3-то Лижете задници , момичета при анален секс серат в/у вас а вие разправяте как цикал било гадно, еми гасиш лампата и може би получаваш най страхотния секс някога защото вътре е НАИСТИНА различно от обикновенното
    (ако обичате гаджето си бихте го направили за нея удоволствието ще е уникално) ..
    и аз съм за .. с приятеля ми се виждаме къде през 1 къде през 2 седмици и отгоре .. последния път в който се видяхме и го направихме точно минути след това "цъфнах" и какво - като е дошъл за 1 ден няма да го правим по време на цикъл ли .. четох първите 2-3 страници по тая тема .. това са изказвания под всякаква критика .. 90% от тях бяха "то е една седмица дайте им почивка на тия дупки" - 1во тук говорим за една единствена .. и 2ро както в моя случай понякога нямаш възможност да изчакаш

П.С.: Досега не бях го правила .. но е страхотно .. особено под душа .. от толкова възбуда краката ми се разтрепериха и накрая се наложи да ме държи да не се строполя на земята .. и то от ВЪЗБУДА хахах яко а

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Тая вечер пробвах (в последните дни съм уж..)...НЕприятно ми е

twъrdoo ne ! towa e gnusno spored mene a i opasno !

не бих пробвала .. толкова ли не може да изчакате една седмица

Цитирай Първоначално написано от LP_GirL
    Твърдо ЗА ...... удоволствието е двойно, а на моя приятел никак не му пречи това, следователно и аз нямам против ..... секса е доста добър ........
    +1 пука ми че ми е дошло или пък в краен случай под душа и се почваме кво

Цитирай Първоначално написано от sweetchef
    Защо не? Какво пречи под душа примерно

Води след себе си заболявания(научно доказано), а и е гнусно - против

Не знам.. по принцип не ме е гнус от приятелката ми , но ако иска - не бих отказал

по принцип съм против по простата причина че това е мръсотия която се отделя от момичето ... но ако не можете да изтраете винаги има капутчета

Град
    София
    стига бе хора... имате 24/25 дена в месеца в които можете да си направите кефа.. толкова па да не можете да се сдържите
    Иначе съм против, гадно ми изглежда пък и всичко ще стане червено

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Против- не за гнусното, здравословни причини. И елементарни познания по биология

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си