- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс по време на менструация?
За или против и защо? Искам да чуя вашето мнение защото съм чувала че дори да е с презерватив имало някакви опасности. Вие сте![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
офф чудите се какво да пуснете вече...А и т'ва е ужасно ... Не трябва да се прави ... Бах му и мамчето то това 1 седмица да не може да се изчака... ПРОТИВ ПОРАДИ МНОГО ПРИЧИНИ КОИТО В МОМЕНТА НЯМА ДА НАПИША ПОРАДИ МЪРЗЕЛ
![]()
Станислава
против ! струва ми се гадно .. по добре му врътни 1 свирка отколкото тфа а пък ти малко ще изтърпиш някой ден не е болка за умиране ...![]()
![]()
....егати... не стига че се ръгат всякакви дупки по тялото..ми сега и в цикъл...ааа не
Не се отнася до менПървоначално написано от woo
интересувам се какво мислите вие. Аз също гласувах против...
![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
ПРОТИВ ТОВА Е ГНУСНО БЕ![]()
Nqma Nachin Da Nqma Nachin !!!
(music) X-TeaM - Wiggaz (music)
(music) Silikonite da baram 6-ta da karam (music)
lelele ne ne tva e super lo6ostruva mi se adski gadno ! tvurdo protiv...
Sex is always the answer!
Свирката и секса са две различни неща !Първоначално написано от woo
Аз съм против
Come out, come out wherever you are...
Против ...![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
не че съм против или за просто не ме притеснява това .. ако го иска не ме бърка ... пък и го позволявам само на момчето което обичам тфа май също е важно![]()
то че е различно е различно ама по добре тфа от колкото секс по време на цикъл .. според менПървоначално написано от JenataNaShefa
Трябва да си здраво загорял просто... дайте малко почивка на тея дупки ваще бее1 седмица толкоз не могат да изчакат.. ще си направят кървава баня щот са жадни за секс
Бах маа му
ПРОТИВ! Има и опасности доста, но ме мързи много
![]()
Това е изключително гадно. Против съм !!!
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Защо не? Какво пречи под душа примерно![]()
![]()
аз съм 100% против!
това е доста гнусно,няколко дена не е чак толкова ,че да не може да се издържи без секс!!!
Тук май хванахме "умницата" на сайта в крачка...Първоначално написано от BePoHuKa
Да разясня. По време на менструация може да се прави секс. 2 години съм живял с жена, с която редовно си правехме и по време на менструацията. Дори тогава не използвахме презервативи, че и свършвах в нея. Никакви хапчета и никакви такива. Ако някой може да обори опита, да заповяда.
Единствения минус беше, че периода й се увеличаваше с ден-два. И не се практикува, когато тече прекалено силно![]()
Дам дам...ето го и "най-грамотния" потребител.. къде видя да спомена бременност, бе??? Ех, че сте злетаци амаПървоначално написано от kstanishev
![]()
Аз казвам, че крие опасности, но нямах предвид опасност от забременяване.
Мързи ги да пишат..Първоначално написано от kstanishev
![]()
александра93 има 2 броя утроба, като е в цикъл едната - използва другата![]()
еми то аргументация бива бива, ама да ги пишеш тия аргументи на всяка втора тема (а те са доста), не е оправдано просто
ПРОТИВ, ще кажа само една, макар и най-тривиалната-гнусно е най-малкото