- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Моля вии ;(
^ Тебе па те обливам с Орина. Отвори устенца, а така по-широ, по-широко, пий, пий и не спирай да пиеш.![]()
^ Не прави на хитър. Много добре знаемe тия лафове от къде ги взимаш![]()
разкрийте човека, който стои зад любимите ви/ми лафове![]()
аххаха, добър отговор
98,99.. 100 аре
Мисля да изпея нещо по случай темата .... къхъм...
Джако е разложен труп, ША ЛЯ ЛЯ ЛЯ ЛЯ
Завинаги разложен труп, ШАААА ля ля ля ля ля!
Джако е разложен труп, ША ЛЯ ЛЯ ЛЯ ЛЯ
Завинаги разложен труп, ШАААА ля ляя ля ля!
GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
в topsport.bg е тотална забава, като се изредят 10 привърженика на байерн и започнат да се повтарят един друг
gospod_bog е първоначалникът, по-известен като naukata
Изящеса ве боклуци има само един отбор Реал Мадрид ! HALA MADRID
![]()
И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !
Само Атлетико Мадрид и Франсиско Франко!Това с баварските лафове звучи кафевичко, предпочтам да цитирам речи на Фюрера на обществени места!
Абе Барселона не беше ли официално подкрепян от Евро-Рома![]()
![]()
![]()
Само АмФетико Билбао !
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
Мангалиньо, Е'оньоо, само истински каталунци и арийци са събрани в този тим Барса!АЛЛАХ АКБАР!Само амфетико и спортинг лепилон!Също така и от каучото - Каляри, майка сръбия- Паркизан, други разновидности, некъде по старите теми имаше подробен каталог.
Фен на Бразилия ще викаш на образа в огледалото докато подскачаш от кеф на поредния гол на ариеца Ето'Го![]()
![]()
![]()
![]()
За Сърбия кур и Напалм Дет !
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
Ливърпул, Панатинайкос и Лацио са отборите. Всички други ги обливам с Орина и фекалии. А така отворихте ли устенца, по-широко, сега поемете нужната доза и заспивайте.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
На отровния тип с фанелка на Паркизан, малко хора са способни да му го кажат, това за сръбете.
според вас дали е ариец?!
А темата беше за Майкъл Джексън....Чесно казано и аз харесвам песните му.Уникален е и като стил и като глас...ама чак пък да ревеш за него...Помна че като разбрах че е умрял бях на даскало и сички са спукахме да са хилим![]()
Summer 09' <33
мдамм.Първоначално написано от guinessgirl
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."