Случайно да има някой съфорумец които да учи в Банкер или ще учи...Защото аз ще съм там от догодина и които има мнение за тва даскало да споделиабе изобщо всякво инфо ще ми е от полза
ето го и саита за да се сетите за кое даскало става въпрос www.banker-school.com
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
Sweatkiss ..
ахаха
fail
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Мда знам трябваше да е sweetkiss ,но съм го объркалаПървоначално написано от l0lz
![]()
![]()
![]()
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
Поне знаеш, къде ти е грешката..Първоначално написано от sweatkiss
![]()
Хаха ,то остваше да не знамПървоначално написано от DrGreenthumb
Айде хора пишете по темата![]()
Ахахахах потна целувкаПървоначално написано от sweatkiss
![]()
Е явно никой няма да напише нищо по темата така ,че аиде и аз да се похиля на потната целувка![]()
![]()
![]()
ROCK
ON!
Аз държах изпит тази година там,приеха ме,на се отказах,защото не ме влече банковото дело...пеши на лично,мога да те запозная с един приятел,който ще учи там![]()
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
Разлигавени деца си показват дрешките
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
+1 Мама има повече парички и там е записала знаеш как е \Първоначално написано от DjBaloon
/
Немога да разбера защо определяте всички в частните училища под един знаменател.Не всички са разлигавени деца и и има доста свестни хораПървоначално написано от JaCkSpAr0y
![]()