- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Пловдив vs Варна
Пловдив![]()
To be yourself is all that you can do...
във варна има повече селяци от колкото в софия, сигурно и по селата няма толкова колкото там
Просто престани да се надуваш, защото ще се пръснеш вече. Коийто иска да живее в софия е тъп и този кой има възможността да се махне а не го прави е още по-тъп и от теб хардбол. Престани да обиждаш хората и да се държиш толкова арогантно и нагло.Първоначално написано от hardball
По темата: Варна, обожавам моретоМечтая някой ден да се преместя да живея някъде по българското (за предпочитане да не е България) черноморие..
As S1m
KuRwA
![]()
Пловдив...
And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever
Къде видя обида? Ще се държа както на мен ми е драго, ако някой се чувства лично засегнат да ми пише ЛС. Тебе много те боли, че ти казах, че си тъпа лигла и сега всеки ден ще ме преследваш да ръсиш недоволство.
Не разбираш ли, не ми се занимава с теб, защото си безинтересна.
Който иска ли, ми те всички искат, както забелязваш. Не са един и двама, които си помъкват бурканите още от село горно нанадоляне и ходят в София да следват, да си "търсят късмета".
Всеки, който иска да се маха от София- да го прави. Ако всички мрънкащи мекотели (които си чекнат устата точно както теб) се влеят в селското стопанство София ще остане около милион, бе.
А защо ли не го правят?
Не можеш да мислиш просто.
Отивай на гръцкото море да си изпълваш мечтата като берачка на портокали.
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Грешиш ако се разкарат ще останем софиянци не повече от 100-200 хиляди.Първоначално написано от hardball
На тия залъгалки пък се радват баш селяните (в лошия смисъл на думата,защото нямам нищо против хората,които живеят в селата). Държавата няма да спечели от безбройните глупости,които изброи,защото туристите няма да се привлекат от това - те си имат даже по-хубави вкъщи. И кво ще ми пееш,че сме преувеличавали за боклуците ви,бе? Затова ли си мъкнете мизерията чак до силистренското депо?? Щяхте да потънете още повече в собствените си лайна и миризми,ако нашия кмет не беше подписал договора с Борисов. Ходи, трепи се,напивай се,боцкай се,бий се, викай,живей си повърхностния живот,не ме интересува. Аз децата си не искам да отгледам в гетото на България,наречено София.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Со мир. Обичам Силистра.![]()
Представи си,че когато снимаха кметът в музикален клип (и то на Планета,нищо че певицата е фолклорна) никой даже не разбра, пък какво остава за фалшивите ни български филми..Първоначално написано от Battlescarred
От София съм но това е най-правилното мнение в цялата тема.Първоначално написано от LinkTon
С две ръце подкрепям !
Какво възпитание биха получили едни деца при тези условия на живот в тоя смотан кенеф София - да въртят свирки по дискотеките, да пафкат цигари и да шиткат джам ?
Не за друго а защото просто няма какво освен това да се прави...
В какви личности ще се превърнат ?
Всеки в тая ебана столица малко или много си е цапал ръцете.
Изобщо какво значи тоя прост термин нощен живот ?
Представете си само какво наричате нощен живот.
Ебати живота...чесно !
Без повече подобни картинки!
.: machoka :.
Всеки си преценя къде да живее. Като не ти харесва София, не живееш там. Eвала, че нямаш такива намерения, по-добре да си стоиш в Силистра отколкото да се преместиш в София и да оревеш света колко ти е криво там.
Но тънкият момент е следния: КЪДЕ ВИДЯ В ЗАГЛАВИЕТО ДА СТАВА ВЪПРОС ЗА СОФИЯ ИЛИ ЗА СИЛИСТРА?![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Айде стига, то да не става така - абе писна ми тука хващам и се местя.Първоначално написано от PainMonopoly
Нали всичко пари иска..
Пейни,просто не се сдържах. От толкова време съм във форума и почти всеки ден чета обиди по адрес на хората,които не живеят в София. Сякаш пък всички софианци са местни жители: я,някой дошъл беглец от Македония,я друг - от Западна Тракия,я,трети от Западните покрайнини,а на колко прабабите и прадядовците им са живяли в софийски села.. ама айде,както и да е. Ние,'селяните',които не сме от "божестваната столица" явно сме подчовеци и нямаме думата. Спирам във спама вече.
Най-хубавите градове в България са най-малките, и тези които не подръжават на софия. Един от проблемите е идеалът за хубав град. Безумието ще продължава и ще нараства. Подпроблем са хората, подподпроблем са хората които примерно искат кола и деца и всеки като народи по 2-3 деца които и те ще искат да карат кола и после те да родят още няколко такива които целта им ще е същата.... Друг подпроблем е застрояването при първа възможност на площ от всякакъв тип... Невъзможността за осъзнаване на безумния проблем е базирана на грандоманията и алчността, които в момента са писък на модата в идеалът на човешкия просперитет...
As S1m
KuRwA
![]()
Нека те науча на някои - важни за теб и за всички т.нар. селяни - уроци, които научих, четейки този т.нар. тийнфорум.Първоначално написано от LinkTon
Правило номер едно.: Ако не си от София си селянин.
Правило номер две.: Ако не си от София, но искаш да живееш там - познай - си селянин.
Правило номер три.:Ако изразиш някакво недоволство към нашата столица си - селянин.
Правило номер четири.:Ако случайно кажеш, че има нещо по-високо от Еверест, по ниско от Марианската падина (майче) и по - хубаво от София на нашата прекрасна планетчица или държавица си селянин.
Правило номер пет.: Ако местоживеенето ти е някъде извън нашата столица си ТЪП селянин.
Правило номер шест.:Ако случайно отидеш в нашата столица, си селянин. Това май се препокрива с правило номер две, но - карай.
В общи линии това е опита, който мога да ти дам, четейки различни коментари и мнения.
Извинявам се за мнението извън коментираното в темата, ама в края на краищата аз съм селянин и не разбирам.
Всичко добро.
Доста погрешно възприемаш нещата.Първоначално написано от LinkTon
Софиянци се дразнят на СЕЛЯНИТЕ, които им осират града, които дават газ на пешеходни пътеки с голф двойките си, които си хвърлят торбите с боклук през терасата, които им осмърдяват автобусите. Това не включва ВСИЧКИ хора от провинцията, а само СЕЛЯНИТЕ. Факта, че ти се засягаш, означава, че се смяташ за членка на категорията хора, които описах.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Еми к'во да става майна - чудя се - защо го написах горното мнение, ама то явно е защото съм комплексар.Първоначално написано от Battlescarred
Забрави посланието към тези които са от софия но не я уважават а мразят и не се прекланят пред нищо създадено от човек, поради несъвършенството му.
Еее недей така обижда бе момко! Не мислиш ли че туризмът е един доста важен отрасъл за която и да било държава. Целта не е да им "се харесаме" а да дойдат и да си похарчат паричките тук, за да има какво ние да папкамеПървоначално написано от SofiaRegularCunt
Кажи ми от къде ще си купиш хлябът като застроят всичко? Ще го внасяме сигурно... Ако ги нямаше "селяните" нямаше да имаш какво да ядеш. Плащат ли ти се по 5 лева за мухлясал отвърден хляб. А пък и да не говорим че силата в нашата държава беше земеделието.... Продадохме я... България в момента е само в нашите представи, просто не можем да приемем факта че бъгария вече няма... А и точно така гледай само себе си, а турците и руснаците ще съдействат за това (да гледаш само себе си) още повече. Просто замъгляват очите на хората и слагат някакви безумни идеали и те карат да се вглабяваш все повече в мизерният си животец.... Дано ме разбра..
As S1m
KuRwA
![]()
ПО-ГОЛЯМО СЕЛО ОТ СОФИЯ НЯМААААА!!! АКО ПРЕБРОЯТ ИСТИНСКИТЕ СОФИЯНЦИ В СОФИЯ СА МАКСИМУМ 300 ХИЛИЯДИ В СРАВНЕНИЕ С 2 МИЛИОННИЯ ВИ ГРАД! НАДАЛИ ВИСЕ СТЕ ОТ ТЕЗИ 300 ХИЛЯДИ. ВСИЧКИ ИЗВЪН СОФИЯ СА СЕЛЯНИ ТАКА ЛИ ? ВИ ДРУГА ДУМИЧКА МАЙ НЕЗНАЕТЕ! НЕЗНАМ КОЙ Е СЕЛЯНИН ,АМА АЗ В ТОЗ ФОРУМ ВИЖДАМ САМО 'SofiaRegularCunt' ДА ОБЛИВА ХОРАТА С 'УРИНА' НЕЩО ДОСТА ГРАДСКО,НАЛИ? ИЛИИ 'hardball' ДА ИСКАЗВА НЯКАКВИ ГРУБИЯНСКИ МНЕНИЯ НЕПРЕСТОИНИ ЗА ЕДНО МОМИЧЕ ,КОЕТО ВСЪЩНОСТ Е ДОСТАА ГРАДСКООООО И АКО ИМА ЧОВЕК ,КОЙТО НЕ ХАРЕСВА СОФИЯ Е ПОРЕДНИЯ СЕЛЯНИН..![]()
НЕВИЖДАМ ГРАДСКОТО ВЪВ ВАС СОФИЯНЧЕТААААААААА..БИХ ПРЕДПОЧЕЛА ЦЯЛ ЖИВОТ ДА СЪМ СЕЛЯНКА ОТ ВАРНА ВМЕСТО ДА ОБЛИВАМ ХОРАТА С УРИНА И ДА СЕ ДЪРЖА ВСЕ ЕДНО МЕЧТАТА МИ ДА СЪМ МЪЖ..СОФИЯНСКИЯ ВИ МАНТАЛИТ ОТБЛЪСКВА ТОЛКОВА СИЛНО,ЧЕ САМО КАТО ЧУЯ СОФИЯ И СЕ СЕЩАМ ЗА УРИНА..СОФИЯ МОЖЕ БИ Е ЧУДЕСЕН ГРАД ,НО С ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МАЛУМНО ГРАЖДАНСТВО!! ВИЕ СИ Я ОБИЧЯИТЕ НЯМА ПРОБЛЕМ,ТЯ Е ПРОСТО ГРАД НАДАЛИ ЩЕ ВИ ОТВЪРНЕ НА ЧУВСТВАТА! АЙДЕ СЪС ЗДРАВЕ ГРАЖДАНЧЕТА
ОТ ЕДНА СЕЛЯНКА
"Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър
Kya - прав си.
SofiaRegularCunt никога не бих живяла в София, ама никога.
Какво искаш ти? Нощен живот ли? Е и в Пловдив го имаме, вярно, че в малките градове няма много заведения, но това ли е най-важното?
И в Силистра е хубаво. И знаеш ли какво е да си селянин...? Това да отричаш всичко друго (което е хубаво разбира се) и да провъзгласяваш своето. Разбрах те, че си селска клечка, но това няма значение.
Всеки Софиянец ще ти каже, че е такъв, но дали наистина е такъв? Едва ли. А и какво значение има дали си от София или от някое селце..?
Мога да ти кажа, че далеч по-умни хора от теб има по селата. Така, че не ми я хвали тази София с безбройните ви боклуци, задръствания, селски говор. Ще кажеш, че в София говорите по-правилно от ПЛОВДИВ? Е да, но не..Аз съм била УУУ София и съм чула много хора как говорите, а още по-смешното е, че пишете така.
!!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...
Миличаааак,ти недей да ми даваш оценка за вида поне заприличай на нещо тогава ела да ми се покажешПървоначално написано от Battlescarred
и отвори списание Перфекта ,отвори списание МОДА,отвори Beauty или въобще едно списание за мода и виж въпросните шалвари не са ли на първо място навсякаде в раздел ежедневна мода 2009! Недей да говориш точно с мен на тема мода,не си достатачно компетентен ,за да спориш с мен!
Моля се на Бог манталитета ми да не стане софийски!!! Всяка вечер преди да заспя му се моля! Айде сегаа след акто се изяснихме иди да си завреш главицата някаде така ,че да не я виждам!![]()
"Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър
Първоначално написано от SofiaRegularCunt
викам единия глас го прехвърли нанекъде към славянска Русия (я мето,я винкелО)Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Гледай сега кой е селянина и си мечтай да живееш в по-хубав град от София - като Пловдив, Варна, Бургас и т.н. то всъщност има ли по-лош град от София?![]()
!!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...