.

Виж резултатите на анкетата: По хубавия град?

Гласували
351. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Пловдив

129 36,75%
  • Варна

222 63,25%
Отговор в тема
Страница 12 от 21 ПървиПърви ... 28910111213141516 ... ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 523
    Град
    kurvi
    тцццц не мисля... тоя се старае прекалено много и не го докарва. Дражето е по-натурален, тоя е някаф мангал го6ко и не даде подходящата песен Трябва анкета да се направи.. Дражето срещу го6ко..
    As S1m
    KuRwA

Да ми ядеш добруджанския гъз,кежуалченце заспало.

Позволявам ви да се поклоните и да се скиете в дупките си пред древен Дръстър!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KNkM_CtfC54[/youtube]

Как е в Красна поляна?

http://www.segabg.com/online/IMG/2734/0105-large.jpg

Варна
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    Цитирай Първоначално написано от BqlaLiniq
    Тя няма шалвари за това няма да пусне снимка. Просто ни лъже, за да се прави на интересна
    ахахаха,яко я затапи тая проста селянка
    Ако това е отправено към мен......

Цитирай Първоначално написано от Kya
    Кажи ми от къде ще си купиш хлябът като застроят всичко? Ще го внасяме сигурно... Ако ги нямаше "селяните" нямаше да имаш какво да ядеш. Плащат ли ти се по 5 лева за мухлясал отвърден хляб.
    Добруджа цял живот ги е хранила и цял живот ще ги храни с хляб. Тук виреят също така гроздето и кайсиите - и алкохолът подсигурен.
    Ако отидете в Сървайвър,ще умрете от глад бе,ей. Един домат не можете да посадите,един петел не знаете да заколите. Иначе на големи мъже се правят,ама нито футболните мачове,нито скинарското пого ще ви отгледледат семействата. Факт е,че добруджанци са най-здрави и най-похватни,така че имате позволението ми да ни уважавате.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Bianca
    Цитирай Първоначално написано от BqlaLiniq
    Тя няма шалвари за това няма да пусне снимка. Просто ни лъже, за да се прави на интересна
    ахахаха,яко я затапи тая проста селянка
    Ако това е отправено към мен......
    За оная с жълто-розово-зелените шалвари бе...
    !!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
    Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от LinkTon
    Един домат не можете да посадите,един петел не знаете да заколите.
    Копай си доматите, докато аз си лежа в Борисовата и си пия бира.
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Всички сме българи и самта идея да се разграничавате на градове, села и паланки е глупава.

пълни глупости.

ако няма 'селяни', които да обработват земята и да изхранват популацията всички смучем.

ако няма 'градски хора', занимаващи се с технологии, науки, проспекти за държавно/интелектуано/изберетесикво еволюиране, пак се смуче.

а плевели има и сред двете от всеки град, село и горичка :>

///между другото тея дни бая неща съм опущил, развихряне голямо
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    ако няма 'градски хора', занимаващи се с технологии, науки, проспекти за държавно/интелектуано/изберетесикво еволюиране, пак се смуче.
    Така е, без мене сте за никъде.

Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Така е, без мене сте за никъде.
    типичен хумор за комбайнер.
    carpe diem quam minimum credula postero

Град
    Аахен
    Не позна, тракторист съм.

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    В Пловдив е много айляшко майна, яко муабет става, страшна хава страшно нещо.
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    някво спокойно такова,интересни хора,абе като на село
    Ахахаха
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Все едно няма земя достатъчно че да трябва да се внася.
    Проблема е че на никой не му се работи...всеки иска да е гражданче.
    Без повече подобни картинки!

.: machoka :.

Голям фен Аватара на liim0nka
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Не че нещо, не си представям от нас до центъра да ми е 36км.
    кви 36 километра..?!аз дето съм на края на града стигам до центъра за 10 минути с автобус..

Варна.. Варна ВАРНА
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Град
    kurvi
    Цитирай Първоначално написано от Battlescarred
    Цитирай Първоначално написано от LinkTon
    Цитирай Първоначално написано от Kya
    Кажи ми от къде ще си купиш хлябът като застроят всичко? Ще го внасяме сигурно... Ако ги нямаше "селяните" нямаше да имаш какво да ядеш. Плащат ли ти се по 5 лева за мухлясал отвърден хляб.
    Добруджа цял живот ги е хранила и цял живот ще ги храни с хляб. Тук виреят също така гроздето и кайсиите - и алкохолът подсигурен.
    Ако отидете в Сървайвър,ще умрете от глад бе,ей. Един домат не можете да посадите,един петел не знаете да заколите. Иначе на големи мъже се правят,ама нито футболните мачове,нито скинарското пого ще ви отгледледат семействата. Факт е,че добруджанци са най-здрави и най-похватни,така че имате позволението ми да ни уважавате.
    Ебаси похвалата, ами то ако ме няма мен да сте умряли отдавна значи, а храна мога да си внеса от всяка държава-членка на ЕС...
    Ти си много зле бе! А уж сте патриоти и родолюбци! Заради тия продажници като теб сега сме толкова зле... Внасяй, внасяй.... Купувай си кисело мляко от япония... Купувай по възможност само нещата които произвеждаме тук от другите. Така всчки ще сме доволни и системката ще си бачка фак да систтем от мен

И на държавна работа да не се работи! Само частни чужди по възможност разбира се компании...

Не вярвам да си толкова тъп и да мислиш това което каза преди малко. Надявам се да е само за да ме подразниш или да се заядеш....
    As S1m
    KuRwA

Голям фен Аватара на liim0nka
    Цитирай Първоначално написано от SuMmEr_KiSS
    Цитирай Първоначално написано от SuMmEr_KiSS
    София не се издържа от туристическия отрасъл...

съмър_кис, миличка, какви са тези главни букви, каква е тази драма, май видях една веничка, че е изпъкнала на челото ти от нерви - не се хаби. Селянка с розови шалвари си и такава ще си умреш - със селски манталитет и визия.
    Миличаааак,ти недей да ми даваш оценка за вида поне заприличай на нещо тогава ела да ми се покажеш и отвори списание Перфекта ,отвори списание МОДА,отвори Beauty или въобще едно списание за мода и виж въпросните шалвари не са ли на първо място навсякаде в раздел ежедневна мода 2009! Недей да говориш точно с мен на тема мода,не си достатачно компетентен ,за да спориш с мен!
    Моля се на Бог манталитета ми да не стане софийски!!! Всяка вечер преди да заспя му се моля! Айде сегаа след акто се изяснихме иди да си завреш главицата някаде така ,че да не я виждам!
    Не е нужно да чета модни списания, за да знам какво е грозно и начинът ми на мислене да се върти около "последният писък на модата" (анадолската?).

Нямам и намерение да говоря за мода с теб, защото си поредното провинциално кифле, което само чете български списания, които се пишат от същите селски моми с големи претенции и малко възможности, каквато си и ти самата.

За разлика от теб аз разбирам от стил, изисканост - все неща, които твоята промита главица облечена в лимоненожълто кимоно, розови шалвари и отровно зелени чехли с пайети, никога не би разбрала...
    OO не определено нямаш никакъв стил!!!
    И не не ми говори какви възможности имам и какви не!
    Не ми казвай каква съм аз самата !Както казах като ми научиш името бих ти възприела мизерното софийско мнението като някакв нищожен фактор!
    Разнообразното ви сиво облечено ежедневие не ме интересува !
    Не чета български списания за мода.Модата ми е целия живот,така че не ме наричай кифла,ако обичаш.Ела със зашеметяващ стил и изисканост да ме гледаш как дефилирам с лимоненожълтото си кимоно,разбирач0!
    Не си ми симпатичен.
    Темата е Пловдив с/у Варна.Спрете с вашата грозна,приливаща от буклуци,със скучни хора- София!
    целия ти живот.. все модерни..един без стил..аман
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Държавна работа - Те ни плащат, колкото да не умрем от глад, ние работим колкото да не заспим.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    как може да спорите за толкова глупави неща? ако само тази енергия се впрегне в нещо съзидателно...

до момичето с шалвари - да модерно в влиянието от мароко и тунис, но не и в розово

иии... животът ми е поп-фолк
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Повече от фен
    Купувай по възможност само нещата които произвеждаме тук от другите. Така всчки ще сме доволни и системката ще си бачка фак да систтем от мен.
    Да, да. А ако продукта от България е некачествен и по-скъп, а този от Испания (примерно) да е качествен и по-ефтин - какво ще си купиш?
    То не става така...
    !!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
    Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Варна
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Град
    Пловдив
    ПЛОВДИВ !!!! Най-готините хора като манталитет. А и в града си има всичко.

Значи Варна освен един мръсен плаж и няколко добри клуба няма нищо друго. А да и има супер много преселници от провинцията и се превръща във втората София.

А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
    Ако да, тя е доста хардкор игра.

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Град
    морската столица
    Айде мълчете бе хюмнета

1.Само лекичко да отбележим положителният присръст на населението във Варна

2.Само да отблежем,че като ходих на Ботев-Локо 8 пъти ме питаха:
    -Ае майна искаш ли амфе?!

За да не слизам до нивото на субекти като Bianca и други подчовеци
    ви оставям да помислите къде е по-хубаво?!

Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си