- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Пловдив vs Варна
тцццц не мисля... тоя се старае прекалено много и не го докарва. Дражето е по-натурален, тоя е някаф мангал го6ко и не даде подходящата песен![]()
![]()
Трябва анкета да се направи.. Дражето срещу го6ко..
As S1m
KuRwA
![]()
Да ми ядеш добруджанския гъз,кежуалченце заспало.
Позволявам ви да се поклоните и да се скиете в дупките си пред древен Дръстър!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KNkM_CtfC54[/youtube]
![]()
Как е в Красна поляна?
http://www.segabg.com/online/IMG/2734/0105-large.jpg
Варна
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...
Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Ако това е отправено към мен......
Добруджа цял живот ги е хранила и цял живот ще ги храни с хляб. Тук виреят също така гроздето и кайсиите - и алкохолът подсигурен.Първоначално написано от Kya
Ако отидете в Сървайвър,ще умрете от глад бе,ей. Един домат не можете да посадите,един петел не знаете да заколите. Иначе на големи мъже се правят,ама нито футболните мачове,нито скинарското пого ще ви отгледледат семействата. Факт е,че добруджанци са най-здрави и най-похватни,така че имате позволението ми да ни уважавате.
За оная с жълто-розово-зелените шалвари бе...Първоначално написано от Bianca
![]()
!!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...
Копай си доматите, докато аз си лежа в Борисовата и си пия бира.Първоначално написано от LinkTon
![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
пълни глупости.
ако няма 'селяни', които да обработват земята и да изхранват популацията всички смучем.
ако няма 'градски хора', занимаващи се с технологии, науки, проспекти за държавно/интелектуано/изберетесикво еволюиране, пак се смуче.
а плевели има и сред двете от всеки град, село и горичка :>
///между другото тея дни бая неща съм опущил, развихряне голямо
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Така е, без мене сте за никъде.Първоначално написано от ScionOfStorm
![]()
типичен хумор за комбайнер.Първоначално написано от PainMonopoly
![]()
carpe diem quam minimum credula postero
Не позна, тракторист съм.
В Пловдив е много айляшко майна, яко муабет става, страшна хава страшно нещо.
Jebem te u usta, jebem te u oko
АхахахаПървоначално написано от SofiaRegularCunt
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Все едно няма земя достатъчно че да трябва да се внася.
Проблема е че на никой не му се работи...всеки иска да е гражданче.
![]()
Без повече подобни картинки!
.: machoka :.
кви 36 километра..?!аз дето съм на края на града стигам до центъра за 10 минути с автобус..Първоначално написано от cherinka
Варна..Варна ВАРНА
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Ти си много зле бе! А уж сте патриоти и родолюбци! Заради тия продажници като теб сега сме толкова зле... Внасяй, внасяй.... Купувай си кисело мляко от япония... Купувай по възможност само нещата които произвеждаме тук от другите. Така всчки ще сме доволни и системката ще си бачкаПървоначално написано от Battlescarred
фак да систтем от мен
И на държавна работа да не се работи! Само частни чужди по възможност разбира се компании...
Не вярвам да си толкова тъп и да мислиш това което каза преди малко. Надявам се да е само за да ме подразниш или да се заядеш....![]()
As S1m
KuRwA
![]()
целия ти живот..Първоначално написано от SuMmEr_KiSS
все модерни..един без стил..аман
![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Държавна работа - Те ни плащат, колкото да не умрем от глад, ние работим колкото да не заспим.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
как може да спорите за толкова глупави неща? ако само тази енергия се впрегне в нещо съзидателно...
до момичето с шалвари - да модерно в влиянието от мароко и тунис, но не и в розово![]()
иии... животът ми е поп-фолк
Да, да. А ако продукта от България е некачествен и по-скъп, а този от Испания (примерно) да е качествен и по-ефтин - какво ще си купиш?Купувай по възможност само нещата които произвеждаме тук от другите. Така всчки ще сме доволни и системката ще си бачкафак да систтем от мен.
То не става така...![]()
!!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...
Варна![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
ПЛОВДИВ !!!! Най-готините хора като манталитет. А и в града си има всичко.
Значи Варна освен един мръсен плаж и няколко добри клуба няма нищо друго. А да и има супер много преселници от провинцията и се превръща във втората София.
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Айде мълчете бе хюмнета
1.Само лекичко да отбележим положителният присръст на населението във Варна
2.Само да отблежем,че като ходих на Ботев-Локо 8 пъти ме питаха:
-Ае майна искаш ли амфе?!
За да не слизам до нивото на субекти като Bianca и други подчовеци
ви оставям да помислите къде е по-хубаво?!
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.