.

Виж резултатите на анкетата: По хубавия град?

Гласували
351. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Пловдив

129 36,75%
  • Варна

222 63,25%
Отговор в тема
Страница 14 от 21 ПървиПърви ... 4101112131415161718 ... ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 523

Hybrid View

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    Да бе сега пък аз съм ти крива и тва,че в пловдив няма кой знае колко туристи е по моя вина..
    Тва,че ти знаеш само за морето е твой проблем,сеш' се?

Има много по-интерсни неща от тва море..
    Айде моля ви се,плажа НЕ Е единствената причина да има толкова туристи тук ..
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Град
    Maina Town
    Нз за какво още го водите тоя безсмислен спор. Аз съм от Пловдив - предпочитам Пловдив. Други са от Варна - предпочитат Варна.. Еми тфа е.. Всеки град си и има нещо свое, уникално.. Във Варна примерно ми харесва морската градина.. В Пловдив - почти всичко... Това е
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

Град
    морската столица
    През 1972 г., по време на строителни работи, е открит Варненският халколитен некропол, който датира около 4200 г. преди Христа. В него е намерено най-старото златно съкровище в човешката история, както и други предмети от сребро, мед, бронз, кремък и глина.

Уикипедия

Още ли ще спорим,че Варна не е стар град?!

Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.

Ахахахаах, това, че златното съкровище е открито на варненска територия, не значи, че по това време градът Варна е съществувал.
    Ебати изцепката!

Цитирай Първоначално написано от Battlescarred
    Значи и на Пловдив да му свалим венеца на най-стар град?
    Аз не се включих, за да се изкажа против Варна, разбрах, че няма смисъл. Различни предпочитания и вкусове. Включих се, за да отбележа поредната изцепка на term0to.

Мега фен Аватара на BioX
    Град
    Клан Изток // Видиш ли високи блокове и си в квартала оуууу Шит..
    Цитирай Първоначално написано от Bianca
    Ахахахаах, това, че златното съкровище е открито на варненска територия, не значи, че по това време градът Варна е съществувал.
    Ебати изцепката!
    не довлекли са тялото на някой римски император от рим до тук да го погрбат за да е до морето и да се разходят....
    съществувал е естествено но с друго име...

Супер фен Аватара на montana6
    Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    Цитирай Първоначално написано от monincetyyy
    Нз за какво още го водите тоя безсмислен спор. Аз съм от Пловдив - предпочитам Пловдив. Други са от Варна - предпочитат Варна.. Еми тфа е.. Всеки град си и има нещо свое, уникално.. Във Варна примерно ми харесва морската градина.. В Пловдив - почти всичко... Това е
    е да,ама тия които не са нито от Плд,нито от Варна - предпочитат Варна
    Аз не съм нито от Пловдив, нито от Варна, но предпочитам Пловдив.
    В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.

Мега фен
    Пирдоп !

Град
    Maina Town
    ми ок. ма 90% предпочитат Варна

Пловдив е един град в централна България,в който не виждам нищо кой знае кво отличително от другите градове в централна България и не само. докато София примерно е столица и тука е разположено всичко,а Варна е морската столица...

аз Пловдив го свързвам с Лаута Хуулс и Плазма... и Николета Лозанова,майна.
    Само не мога да разбера кфи са тия изчисления твоите.. 90% ... хах .. както и да е.. Всеки има правото да харесва каквото си реши. Не ми пука особено. Аз съм си от Пловдив и тва е града който най-много си обичам Не ми се спори с никой за глупости
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

Град
    Скитосвам по улиците
    Пловдив
    Rest In Peace....We Will Never Forget You

Пловдив.

Не искам и при нас да стане гъчканица като в София. Не още. ;/
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Пловдив има по-висок дял в БВП обаче

Общо взето Варна е любим град на цяла Северна България, особено на Русе,Силистра,Шумен.. защото я намират като столица,полеже са на 500 километра от истинската - тя е символ на културата,модерното, интересното и блабла,близостта до нея тя ги кара да не се чувстват селяни от дълбоката провинция..

1 година живях с момиче от Силистра и мога да кажа че според нея Варна не се дава дори на София..

Защо софианци мразят Пловдив ще обясня по-нататък..
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна

Пловдив е един град в централна България,в който не виждам нищо кой знае кво отличително от другите градове в централна България и не само. докато София примерно е столица и тука е разположено всичко,а Варна е морската столица...

Само не мога да разбера кфи са тия изчисления твоите.. 90% ... хах .. както и да е.. Всеки има правото да харесва каквото си реши. Не ми пука особено. Аз съм си от Пловдив и тва е града който най-много си обичам Не ми се спори с никой за глупости
    о жълти кyрви какви жени сте и ние ще бъдем вашите мъже, о жълти кyрви какви жени сте и ние пак ще ви ебeм.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

ПЛОВДИВ И ЖЕНИТЕ
    jebeš beyonce i neke lady gage dajte trube i rakije!

Град
    .::ПлД уе майнА [sun]
    Sry 4e pi6a n kirilica oba4e spored men po qk grad ot PLOVDIV nqma v taq pusta BG.....ne goi kazvam 6toto s1m plovdi4=v4anka a za6toto s1m se uverila li4no vav tova a i mn hora go kazvat . Navsqkadde se znae 4e v PLD sa nai qkite macki,nai qkite hora kato cqlo i vsi4ko e v pati po qko ot kolkoto v ostanalite gradove. V varna edinstvenoto hubavo e moreto,no edno more ne kompensira pred edin unikaalen i velik grad kato na6iq......maina
    ~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~

Супер фен Аватара на Di
    варнааааааааа
    не се изказвай неподготвен,прасе

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Бургас
    Край на спора
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Варна разбира се там са най-яките момичета,а и според едно проучване е най-добрия град за живеене

варнаа !!
    заради морето, слънцето, чайкитее и заради това, че живея тук ...

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Темата е смешна, фактите говорят. Където има развитие, там е по-хубаво

Град
    Враца
    Варнааа
    еlsy

Град
    Maina Town
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro

о жълти кyрви какви жени сте и ние ще бъдем вашите мъже, о жълти кyрви какви жени сте и ние пак ще ви ебeм.
    Честно казано въобще не ми пука че си буфер, майна Не ми и пречи. Така че ако обичаш си спести личните футболни предпочитания и не занимавай хората от форума с глупости
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    И въпреки вашите предпочитания, данните са 340 хил. души - Пловдив, 313 хил. Варна.

Пловдивския регион заема 12 % от Вторичния сектов на Националното стопанство (индустрията) , а същия във Варненския дава 6 % от индустрията на България . За сметка на това Варненския води Пловдивския в селското стопанство.Варна води Пловдив и в третичния секстор (услуги, туризъм, транспорт) със съвсем малко, въпреки че вие си имате море и би трябало разликата да е драстична.

Извод 1, че Пловдив икономически не изостава от Варна

Извод 2, че много силно преувеличавате за мощта на Варна.Признавам си, че се развива с по-бързи темпове от Пловдив в момента, но за сега 2рия по големина и важност град в България е Пловдив.

Данните са от статистически справочник (университетско издание ) проф. д-р Дончо Дончев, проф. д-р Христо Каракашев и са за 2007 г.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Цитирай Първоначално написано от RAWRRR Виж мнението
    И въпреки вашите предпочитания, данните са 340 хил. души - Пловдив, 313 хил. Варна.

Пловдивския регион заема 12 % от Вторичния сектов на Националното стопанство (индустрията) , а същия във Варненския дава 6 % от индустрията на България . За сметка на това Варненския води Пловдивския в селското стопанство.Варна води Пловдив и в третичния секстор (услуги, туризъм, транспорт) със съвсем малко, въпреки че вие си имате море и би трябало разликата да е драстична.

Извод 1, че Пловдив икономически не изостава от Варна

Извод 2, че много силно преувеличавате за мощта на Варна.Признавам си, че се развива с по-бързи темпове от Пловдив в момента, но за сега 2рия по големина и важност град в България е Пловдив.

Данните са от статистически справочник (университетско издание ) проф. д-р Дончо Дончев, проф. д-р Христо Каракашев и са за 2007 г.
    Това, че Пловдив е вторият по големина град, не означава, че е по важност. През летния сезон, извинявам се, ама колко човека посещават Пловдив, а Варна ?????
    Във Варна, лятото, има повече туристи, отколкото варненци ! Курортите печелят с милиони от тях. Варна е по-развит град и това е. Няма какво да спорим

http://www.youtube.com/watch?v=cNh_8...eature=related хайде един поздрав за всички варненци и гласували за Варна, а да питаме другите - Имате ли такава песен за вашето село
    Последно редактирано от Smiilee : 08-28-2012 на 18:45
    "Cuando amor no es locura, no es amor." - "Когато любовта не е лудост, не е любов."

Гласувах за Варна. И двата града ми харесват, но във Варна съм прекарвала много време, понякога и цели лета, а и морето е още един плюс. Някъде бях чула, че Варна е най-добрият български град за живеене, и няма да откажа да поживея там.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си