- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Пловдив vs Варна
Първоначално написано от Joc
15.09.09-денят на най-голямата грешка в живота ми
В Русе не съм ходила, но Пловдив няма абсолютно нищо общо с циганията в Шумен.
Не че нещо, не си представям от нас до центъра да ми е 36км.
Не че нещо, не си представям да си пека цяло лято гъза и цяло лято гъза ми да е облян в пясък.
Не си представям да се разхождам по плажа, да огладнея и да дам 10лв. за порция картофи и 200ml кока кола.
Не си представям цяло лято да съм заобиколена от ТУРИСТИ, всеки плямпащ различни езици и по заведенията вместо с "Добър вечер" да ми започват с "Good evening".
Не обичам да се разхождам в собствения си град и да се чувствам в чужбина.
Не си представям цяла зима да има 10 дискотеки на кръст, които да знам на изуст...
Пристанище, море, яки алеи - окау, суpер са, кефят ме, харесва ми там.
Вярно, че напоследък е станал по-голям град от Пловдив и има повече население, точно и за това не мога да предпочита да живея във Варна.
С вятъра във Варна се свиква кофти. Тва денонощно да те духа не е хава....
За почивка е страхотно. Особено за 20-30+ дни, та да може да видиш повече неща.
![]()
Моят дом остава Пловдив и не ще се промени.
оне си седят на едно място, не щъкат из целия град
![]()
Долни Цибър е най-най.
Говнааааааааааа
Харесвам Пловдив,харесвам и Варна.За мен Пловдив е хубав град,но пък Варна е на морето.Варна за мен е най-добрият МОРСКИ град.
Не виждам никакъв смисъл от темата Варна естествено ! Аз не съм пристрастен живея в Русе така че спорът е безмислен за Пловдив са гласували хора който живеят там а за Варна хора от цяла България ! Неслучайно от 5-6 години определят Варна като най-хубавият град за живеене във България !
И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !
продължвайте да го повтаряте и скоро нема се отървете от провинциалистиПървоначално написано от vampire_girl_
Стига бе, ебати стадото сте.![]()
Нямало две мнения по въпроса, мрън-мрън, бла-бла.
Ами ако наистина няма?Първоначално написано от Bianca
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Ми ако пък има?Първоначално написано от PainMonopoly
Ебати тъпото включване.![]()
Варна наркотиците бейби...
Не ме кефи особено, кое и е по-хубавото на Варна от Пловдив? Освен, че има море, което ти писва. Цяло лято е фраш с коли..разни да ти звънят в къщата да те питат дали даваш стаи под наем..мръсен въздух , не че в Плд е чист, но..![]()
!!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...
Интересен факт е, че повече варненци влизат тук, отколкото пловдивчани.
Също хора от други градове, дето не са стъпвали в Пловдив за повече от час, но ходят на почивка във Варна. Близко е до акъла- моренце а-у.
Мен Пловдив ми харесва. Харесва ми, защото хората не са супер стресирани и отчуждени, харесва ми, защото времето е винаги готино.
Не ми харесва, защото е сравнително малък, но и Варна не е мегаполис.
А Варна за мене е квартира тук, квартира там и 2-3 напивания с готини хора годишно.
И плажът не ми допада особено дори честно казано.
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
И аз съм за Пловдив, а съм от Бургас. И не, не защото съм точно от Бургас и винаги е имало такава вражда между Бургас и Варна и т.н. И в двата града съм била много пъти, и от двата града познавам супер готини хора, но Пловдив ми харесва много повече от Варна. Варна - освен морето друго .... Аз живея на морето, така че няма с какво да ме впечатли повече от това.![]()
(Айде сега ме нападайте )![]()
I do what I want, I do what I please
There ain’t a soul who will stop me
I take what I want, get whatever I need
There ain’t a soul who will stop me
То и морето не струва...
Гадно е, главните улици са... ;||| Пък Морската хииич не ми харесва.
А и плажовете във Варна са гадни. Фичоза е нааай-близкият хубав плаж до Варна, имаше и един друг, ама му забравих името.
Аз също съм ходила през зимата, ама то е да се видя с някого. Много хубави спомени имам на места като "Ратс" и "Блус брадърс" (второто работи ли още?!) ама за мен това не е кой знае какво. В Пловдив си имаме също култовите кръчми и персонажи.Първоначално написано от Battlescarred
В общи линии да се видя с някого, а не заради това колко е уникална Варна.
Пловдивските тийнове явно нямат толкова проблеми, колкото варненските просто.
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Била съм и във Варна и в Пловдив и Пловдив, не ми харесва особено.. някак си.. обикновен ми е. Предпочитам Варна, не само заради морето.
В грешка си.Градските плажове действително са отврат,ама то къде не са.А ако се позаинтересуваш малко можеш лесно да си намериш сравнително близък,чист и пуст плаж.Първоначално написано от Bianca
Главните улици тая година са отврат ,защото разширяват тротоарите,те балъците решиха през лятото да е,ама търпи се.
А пък Морската си е един път,не мисля,че ще се намери по хубав и голям парк от него,в голям град,камо ли в Пловдив.
За живеене Варна е изключително приятен град.
Климата е кофти есенно време,ама поне през лятото не се умира от жега както е в Пловдив,сравнително по-меко е и зиме и лете.
Интересно ми е кое хвалиш на Великата Морска Градина във Варна?Първоначално написано от chaos_
След като е станал "по-добър град за живеене" не ли да вкарат малко пари и да я стегнат?
Като се разхождам там все едно се разхождам в безлюдната пустощ в Тракия, с малката разлика, че не смърди на лайна от близката зоо градина.
Добре, че ви е вятъра, иначе да сте измрели всички там!
баира ма, козаПървоначално написано от Bianca
Варна!
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Харесва ме и това ,че колкото и странно да се облечеш никой няма да извръща поглед след теб като див селянин!Първоначално написано от Bianca
Харесваме и това,че всички дори и бабичките пред входа са супер пекани и никой няма да ти говори за проблемите си ,а всеки ще пита нещо весело.
Неможем да живеем без плажа!
Обичаме летните дискотеки и дори да не си пълнолетен пак нямаш проблем да влезеш.
Харесваме да скачаме от буните.Харесваме ,че вечер можеш да видиш много повече хора отколкото през деня!Харесваме пуканките на човека срещу ФК.Аз не си представям да мога да живея в друг град освен Варна(като изключиш Ню Йорк,Милано и Париж ,ама това е друга работа
![]()
"Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър