.

Виж резултатите на анкетата: По хубавия град?

Гласували
351. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Пловдив

129 36,75%
  • Варна

222 63,25%
Отговор в тема
Страница 21 от 21 ПървиПърви ... 111718192021
Резултати от 501 до 523 от общо 523
    Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от Disrespect
    Цитирай Първоначално написано от mlakniwe2
    Варна има 5 мола нищо, че са малко на близо един до друг
    Дай някой по-малоумен критерий, че този не беше достатъчно...

Във Врана има повече дупки, но те са по-красиви
    Във Варна има морска градина
    Във варна има по-хубав градски транспорт
    Във Варна има по-хубава коледна украса
    Във Варна няма задръствания
    Във Врана има блокове и къщи
    Във Варна иа магазини

В Пловдив нямате такива екстри, нали?

Опитвам се да се сетя за по-малоумен критерии, но ми хрумва само да се направи съпоставка на цените на хероина...

Мега фен Аватара на machoka
    тая тема е епик като цяло

Живея в Пловдив,но вдигам 2 ръце за Варна.

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Бахти скапаните майни и цигани, не разбраха, че футбол на крака се играе, не по гръб!

Гнус ме е, че заминавам на там тая вечер, смрт!!!
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Супер фен
    Град
    Germany
    Варна,естествено!

Супер фен Аватара на oTPoBHa

:D

е в Пловдив има яко културка хорааа
    Бих живяла в Пловдив, ако можех. Ееех. Пловдиииив...

Re: :D

Цитирай Първоначално написано от oTPoBHa
    е в Пловдив има яко културка хорааа
    Бих живяла в Пловдив, ако можех. Ееех. Пловдиииив...
    Във Варна пък е най-старото обработено злато.Има си и море.А повечето плажове може да са мръсни,защото идват хора които веднъж годишно вишдат море и "се*ът" навсякъде...Аз съм за Варна.

БУРГАС Иначи по темата мисля,че Варна тъй като не съм ходил в Пловдив

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Варна, щото не съм ходил в Пловдив и живея във Варна+тва има моренце

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Пас в анкетата.
    И двата града ги харесвам.

I'm inlove with a criminal...

Супер фен Аватара на someonerandom
    Относно жените:
    http://www.mmoabc.com/blog/top-10-ci...eautiful-women
    Номер 4.
    Иначе не съм бил в Пловдив,за да мога да сравнявам.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от powerrr
    БУРГАС Иначи по темата мисля,че Варна тъй като не съм ходил в Пловдив

Фен Аватара на nerwna
    Град
    xxx
    Цитирай Първоначално написано от Bianca
    Какво толкова ѝ харесвате на тая Варна? ...
    ПЛОВДИВ ! ; )
    Нямаше логика..Беше любов! <3

Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]

От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s

Мега фен
    Варна

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    ВАРНА

Град
    plovidv
    Кой заблуден идиот дори би си и помислил, че Варна е хубав град. Това е най-грозният град в който някога съм била. Не можете дори и да сравнявате Пловдив с Варна.
    1. Във Варна центърът е мръсен и неподдържан. В Пловдив се чисти всеки ден и дори се полира.
    2. Ако една бабка във Варна получи слънчев удар няма къде да седне на центъра, защото има 5 пейки на кръст. Пловдив-има пейки.
    3.Плочките навсякъде на главните улици са изпочупени и грозни. В Пловдив - НЕ !
    4. Имате само една морска градина, с която се хвалите, но тази в Бургас е по-яка.
    5.Улиците във Варна са мега криви. По средата на улицата до пощата има спрели коли все едно това е паркинг.
    6. Морето е мръсно и на Централния плаж вони на кинеф.
    7. Мангалите във Варна не си стоят в махалите, ами обикалят навсякъде. Тези в Пловдив си стоят на мястото.
    8. В Пловдив има забележителности - Античен театър, Римския Стадион, Одеон, Стария Град, Тепетата, Гребната база, Хисар Капия, Домът на културата, Градската градина(която се чисти и полива всеки ден) , Пеещите фонтани, Братската могила и тн ......
    9.Във Варна дори няма яки кафета. И на всичкото отгоре са скъпи за пластмасовите си столчета. Пловдив - Life Club, Escape, Escada, Olimp, Simphony, Dreams....

Голям фен Аватара на xJawz
    Град
    София
    Само София!!!!!
    Сега съм на море във Варна и специално за всички варненци ще ви се изпикая в Морето!-гласувам за Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    iSiktir бих избрал...

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Бе КУР ЗА ВАРНА Е
    Не се ли научихте...

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Пловдив разбира се.
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от lilnat Виж мнението
    Кой заблуден идиот дори би си и помислил, че Варна е хубав град. Това е най-грозният град в който някога съм била. Не можете дори и да сравнявате Пловдив с Варна.
    1. Във Варна центърът е мръсен и неподдържан. В Пловдив се чисти всеки ден и дори се полира.
    2. Ако една бабка във Варна получи слънчев удар няма къде да седне на центъра, защото има 5 пейки на кръст. Пловдив-има пейки.
    3.Плочките навсякъде на главните улици са изпочупени и грозни. В Пловдив - НЕ !
    4. Имате само една морска градина, с която се хвалите, но тази в Бургас е по-яка.
    5.Улиците във Варна са мега криви. По средата на улицата до пощата има спрели коли все едно това е паркинг.
    6. Морето е мръсно и на Централния плаж вони на кинеф.
    7. Мангалите във Варна не си стоят в махалите, ами обикалят навсякъде. Тези в Пловдив си стоят на мястото.
    8. В Пловдив има забележителности - Античен театър, Римския Стадион, Одеон, Стария Град, Тепетата, Гребната база, Хисар Капия, Домът на културата, Градската градина(която се чисти и полива всеки ден) , Пеещите фонтани, Братската могила и тн ......
    9.Във Варна дори няма яки кафета. И на всичкото отгоре са скъпи за пластмасовите си столчета. Пловдив - Life Club, Escape, Escada, Olimp, Simphony, Dreams....
    Много знаеш пък ти Все едно си обиколила цялата Варна. Вие, в Пловдив, имате ли си море - нямате си. Повярвай ми толкова кафета и магазини има, които в Пловдив даже не сте ги чували И все пак Варна си е Варна.
    "Cuando amor no es locura, no es amor." - "Когато любовта не е лудост, не е любов."

Цитирай Първоначално написано от RAWRRR Виж мнението
    И въпреки вашите предпочитания, данните са 340 хил. души - Пловдив, 313 хил. Варна.

Пловдивския регион заема 12 % от Вторичния сектов на Националното стопанство (индустрията) , а същия във Варненския дава 6 % от индустрията на България . За сметка на това Варненския води Пловдивския в селското стопанство.Варна води Пловдив и в третичния секстор (услуги, туризъм, транспорт) със съвсем малко, въпреки че вие си имате море и би трябало разликата да е драстична.

Извод 1, че Пловдив икономически не изостава от Варна

Извод 2, че много силно преувеличавате за мощта на Варна.Признавам си, че се развива с по-бързи темпове от Пловдив в момента, но за сега 2рия по големина и важност град в България е Пловдив.

Данните са от статистически справочник (университетско издание ) проф. д-р Дончо Дончев, проф. д-р Христо Каракашев и са за 2007 г.
    Това, че Пловдив е вторият по големина град, не означава, че е по важност. През летния сезон, извинявам се, ама колко човека посещават Пловдив, а Варна ?????
    Във Варна, лятото, има повече туристи, отколкото варненци ! Курортите печелят с милиони от тях. Варна е по-развит град и това е. Няма какво да спорим

http://www.youtube.com/watch?v=cNh_8...eature=related хайде един поздрав за всички варненци и гласували за Варна, а да питаме другите - Имате ли такава песен за вашето село
    Последно редактирано от Smiilee : 08-28-2012 на 18:45
    "Cuando amor no es locura, no es amor." - "Когато любовта не е лудост, не е любов."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си