- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Пловдив vs Варна
Първоначално написано от Disrespect
Във Врана има повече дупки, но те са по-красиви
Във Варна има морска градина
Във варна има по-хубав градски транспорт
Във Варна има по-хубава коледна украса
Във Варна няма задръствания
Във Врана има блокове и къщи
Във Варна иа магазини
![]()
![]()
В Пловдив нямате такива екстри, нали?
Опитвам се да се сетя за по-малоумен критерии, но ми хрумва само да се направи съпоставка на цените на хероина...![]()
Бахти скапаните майни и цигани, не разбраха, че футбол на крака се играе, не по гръб!
Гнус ме е, че заминавам на там тая вечер, смрт!!!
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Варна,естествено!![]()
е в Пловдив има яко културка хорааа![]()
![]()
![]()
![]()
Бих живяла в Пловдив, ако можех. Ееех. Пловдиииив...![]()
Във Варна пък е най-старото обработено злато.Има си и море.А повечето плажове може да са мръсни,защото идват хора които веднъж годишно вишдат море и "се*ът" навсякъде...Аз съм за Варна.Първоначално написано от oTPoBHa
![]()
БУРГАС![]()
Иначи по темата мисля,че Варна тъй като не съм ходил в Пловдив
![]()
Варна, щото не съм ходил в Пловдив и живея във Варна+тва има моренце![]()
Пас в анкетата.
И двата града ги харесвам.![]()
I'm inlove with a criminal...
Относно жените:
http://www.mmoabc.com/blog/top-10-ci...eautiful-women
Номер 4.
Иначе не съм бил в Пловдив,за да мога да сравнявам.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
ПЛОВДИВ ! ; )Първоначално написано от Bianca
Нямаше логика..Беше любов! <3
Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]
От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s
Варна![]()
Кой заблуден идиот дори би си и помислил, че Варна е хубав град. Това е най-грозният град в който някога съм била. Не можете дори и да сравнявате Пловдив с Варна.
1. Във Варна центърът е мръсен и неподдържан. В Пловдив се чисти всеки ден и дори се полира.
2. Ако една бабка във Варна получи слънчев удар няма къде да седне на центъра, защото има 5 пейки на кръст. Пловдив-има пейки.
3.Плочките навсякъде на главните улици са изпочупени и грозни. В Пловдив - НЕ !
4. Имате само една морска градина, с която се хвалите, но тази в Бургас е по-яка.
5.Улиците във Варна са мега криви. По средата на улицата до пощата има спрели коли все едно това е паркинг.
6. Морето е мръсно и на Централния плаж вони на кинеф.
7. Мангалите във Варна не си стоят в махалите, ами обикалят навсякъде. Тези в Пловдив си стоят на мястото.
8. В Пловдив има забележителности - Античен театър, Римския Стадион, Одеон, Стария Град, Тепетата, Гребната база, Хисар Капия, Домът на културата, Градската градина(която се чисти и полива всеки ден) , Пеещите фонтани, Братската могила и тн ......
9.Във Варна дори няма яки кафета. И на всичкото отгоре са скъпи за пластмасовите си столчета. Пловдив - Life Club, Escape, Escada, Olimp, Simphony, Dreams....
Само София!!!!!
Сега съм на море във Варна и специално за всички варненци ще ви се изпикая в Морето!-гласувам за Пловдив
Първоначално написано от GregoryHouse
Бе КУР ЗА ВАРНА Е
Не се ли научихте...
"Cuando amor no es locura, no es amor." - "Когато любовта не е лудост, не е любов."
Това, че Пловдив е вторият по големина град, не означава, че е по важност. През летния сезон, извинявам се, ама колко човека посещават Пловдив, а Варна ?????
Във Варна, лятото, има повече туристи, отколкото варненци ! Курортите печелят с милиони от тях. Варна е по-развит град и това е. Няма какво да спорим
http://www.youtube.com/watch?v=cNh_8...eature=related хайде един поздрав за всички варненци и гласували за Варна, а да питаме другите - Имате ли такава песен за вашето село![]()
Последно редактирано от Smiilee : 08-28-2012 на 18:45
"Cuando amor no es locura, no es amor." - "Когато любовта не е лудост, не е любов."