.

Виж резултатите на анкетата: По хубавия град?

Гласували
351. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Пловдив

129 36,75%
  • Варна

222 63,25%
Отговор в тема
Страница 3 от 21 ПървиПърви 123456713 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 523
    Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Не че нещо, не си представям от нас до центъра да ми е 36км. Ами излез от селото и ела в града.
    Не че нещо, не си представям да си пека цяло лято гъза и цяло лято гъза ми да е облян в пясък.Кой те кара да висиш цяло лято на плажа? Вземи свърши нещо полезно с живота си - прочети някоя книга.
    Не си представям да се разхождам по плажа, да огладнея и да дам 10лв. за порция картофи и 200ml кока кола. Носи си сандвич от вкъщи като истинска пловдивчанка.
    Не си представям цяло лято да съм заобиколена от ТУРИСТИ, всеки плямпащ различни езици и по заведенията вместо с "Добър вечер" да ми започват с "Good evening".Туристите са само по центъра, а Варна не е един център.
    Не обичам да се разхождам в собствения си град и да се чувствам в чужбина.Църквите ли те заблудиха или паметника на Калоян?
    Не си представям цяла зима да има 10 дискотеки на кръст, които да знам на изуст...Дискотеките са малки деца. Обиколи клубовете.

С вятъра във Варна се свиква кофти. Тва денонощно да те духа не е хава.... Да, ама заради този вятър лятото ни е прохладно, а зимата - топло. И като ти пречи толкова вятъра, почни да си обуваш гащи под полите

Моят дом остава Пловдив и не ще се промени.И слава Богу. Ако всеки от провинцията идваше във Варна, до къде щеше да я докара градът?
    ВАРНА
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

ВАРНА ПОДЯВОЛИТЕ!

Не заради морето.Не заради многото коли.Не заради вятъра.Не заради дебелите германки и малоумните руснаци,разхождащи се по плажа снимайки всяка мида,която видят.Не заради квартирите на всяка крачка (бтв кво му е лошото?).

Защото е голям,приветлив и уютен град.Защото когато спреш някой на улицата той ще те упъти, а няма да те псува,майна.Защото в клуба винаги можеш да срещнеш някой пич с който да си искараш страхотно.Защото не всичко е пари,нито война на световете м/у градовете.Защото Варна е красива,ПОДЯВОЛИТЕ!
    I believe I can fly..

Цитирай Първоначално написано от SuMmEr_KiSS
    Харесваме ,че вечер можеш да видиш много повече хора отколкото през деня!Харесваме пуканките на човека срещу ФК.
    И това да!
    I believe I can fly..

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Моят дом остава Пловдив и не ще се промени. И слава Богу. Ако всеки от провинцията идваше във Варна, до къде щеше да я докара градът?
    ВАРНА
    Ей модче отракано, наперено и без капка мозък..Как можеш да кажеш на Пловдив провинция? За мен Пловдив е къде, къде повече от Варна.
    А ти някога идвала ли си в Пловдив? Не нали..оставаш си в провинцията - Варна...
    !!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
    Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от BqlaLiniq
    Моят дом остава Пловдив и не ще се промени. И слава Богу. Ако всеки от провинцията идваше във Варна, до къде щеше да я докара градът?
    ВАРНА
    Ей модче отракано, наперено и без капка мозък..Как можеш да кажеш на Пловдив провинция? За мен Пловдив е къде, къде повече от Варна.
    А ти някога идвала ли си в Пловдив? Не нали..оставаш си в провинцията - Варна...
    А ти някога идвала ли си във Варнаа ,че много знаеш ? а?А?А??? Остави си потното мнение неисказано! Мерси!
    "Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    В града ми няма палми няма какуси
    ПлоФдиФ е един бом-бок със татуси!
    Grumpy old madman

Това лято бях в Варна и....абе не ми хареса.Няма нищо друго с което да впечетли освен морето(и една луда бабка на плажа )(мое мнение)
    Разбираемо е защо всички гласуват за Варна,все пак половин България се излива там през лятото.А за тези които пишат че Пловдив не става,мога да кажа че просто не са го рагледали.Тук има много да се види и е жалко че само китайци идват (и малко гърци)
    Summer 09' <33

Мега фен Аватара на EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    техните путки са два пъти повече от нашите по две

Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    техните п**** са два пъти повече от нашите по две

Respect
    Summer 09' <33

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    ВАРНА
    Първо, не съм "модче". Отвори си оченцата по-добре. Второ, наперена съм, да. Трето, без капка мозък - баш ти ли си намери да ми правиш забележка по този параграф?
    О, идвала съм в Пловдив. Стотици пъти. Не съм казала, че не е хубав град. Казах само, че не е по-хубав от Варна
    И Пловдив си е провинция. Там сте такива диви селяни, "майна", че няма накъде...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    Варна
    ВАРНА
    Първо, не съм "модче". Отвори си оченцата по-добре. Второ, наперена съм, да. Трето, без капка мозък - баш ти ли си намери да ми правиш забележка по този параграф?
    О, идвала съм в Пловдив. Стотици пъти. Не съм казала, че не е хубав град. Казах само, че не е по-хубав от Варна
    И Пловдив си е провинция. Там сте такива диви селяни, "майна", че няма накъде...

ейй това е!

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    лошоо...

Цитирай Първоначално написано от Disrespect
    Цитирай Първоначално написано от Bianca
    Какво толкова ѝ харесвате на тая Варна? ...
    баира ма, коза

Варна!
    Кой баир?
    Тоя, дето трябва да изкача, за да стигна до паметника в Морската ли?
    Просто отидох във Варна с доста големи очаквания, ама уви.

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    последния път като бяхме във Варна, много се разбихме ( преди няколко дена )

Мега фен Аватара на EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от Disrespect
    Какво толкова ѝ харесвате на тая Варна? ...
    баира ма, коза

Варна!
    Кой баир?
    Тоя, дето трябва да изкача, за да стигна до паметника в Морската ли?
    Просто отидох във Варна с доста големи очаквания, ама уви.
    на тва баир ли му викаш

Град
    Варна
    Май не е слизала от Делфинариума до плажа

Май не е слизала от Делфинариума до плажа
    Всъщност обиколила съм всичко възможно във Варна, така че недей да знаеш много. (Е, по далечните квартали не съм ходила, много ясно.)

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    ^ видяла квот е по пътя от офицерския плаж, до квартирата в аксаково.... тва е.

Цитирай Първоначално написано от Battlescarred
    Бианцо,

ти чак сега ли отиде във Варна за пръв път и какво толкова обиколи?
    Сцарред, за приблизително две седмици могат доста неща да се видят. Поне едно "общо" впечатление да си изградя.
    А дали съм отишла чак сега, не мисля, че по някакъв начин те засяга.
    Русначе, не бях на квартира, ама няма нищо. Нито пък в хотел.
    Случайно баща ми е от Варна и познава "прилично" града...

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    ^ спа 2 седмици на доковете.

Град
    Варна
    Е и ти недей да знаеш много щом си идвала във Варна само веднъж ,а аз я обикалям цял живот и знам и най-малките пътечки във всеки един кварталец в града.сигурна съм ,че съвсем нищичко незнаеш за Варна и изобщо незнаеш каде да отидеш ,като дойдеш друг път.Знаеш най-много каде се намират делфинариума и морската градина ,който са обзети от туристи..Скъпа съвсем не си компетентна по всичко ! Моля те, излагаш се! Хващам бас ,че съвсем не си обиколила всичко в града! Града не е само морската градина

Е и ти недей да знаеш много щом си идвала във Варна само веднъж ,а аз я обикалям цял живот и знам и най-малките пътечки във всеки един кварталец в града.сигурна съм ,че съвсем нищичко незнаеш за Варна и изобщо незнаеш каде да отидеш ,като дойдеш друг път.Знаеш най-много каде се намират делфинариума и морската градина ,който са обзети от туристи..Скъпа съвсем не си компетентна по всичко ! Моля те, излагаш се! Хващам бас ,че съвсем не си обиколила всичко в града! Града не е само морската градина
    Мила, колко пъти трябва да кажа, че имаме апартамент там и баща ми е оттам? И знае всяко едно място и ме е закарал навсякъде в свободното си време... ?
    А в Морската градина отидох само три пъти. Не казвам, че е толкова зле, приятно е, но не е това, което очаквах. Разбира се, че има и други места във Варна освен Морската градина...
    Ей това е, не споделяте мнението ми и се опитвате да ме изкарате, че не съм видяла нищо. Ан така, продължавайте в същия дух.

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    НЕ МОЖЕШ ДА РАЗГЛЕДАШ Варна за 2 седмици и да видиш АБСОЛЮТНО ВСИЧКО! помисли малко

Цитирай Първоначално написано от Battlescarred
    Еми дай примери де, и аз така в Париж видях всичко - Айфеловата кула, Триумфалната арка, Лувъра и... то това е всичко, а?

Хайде да плюем по града сега, че няма нищо...
    Кой е казал, че няма нищо, бе? Казах, че не ми харесва! Айде чети поне.

Цитирай Първоначално написано от Joc
    НЕ МОЖЕШ ДА РАЗГЛЕДАШ Варна за 2 седмици и да видиш АБСОЛЮТНО ВСИЧКО! помисли малко
    Видях достатъчно, че да си изградя представа.
    П.П. София > ALL.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си