- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Пловдив vs Варна
ВАРНАПървоначално написано от cherinka
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
ВАРНА ПОДЯВОЛИТЕ!
Не заради морето.Не заради многото коли.Не заради вятъра.Не заради дебелите германки и малоумните руснаци,разхождащи се по плажа снимайки всяка мида,която видят.Не заради квартирите на всяка крачка (бтв кво му е лошото?).
Защото е голям,приветлив и уютен град.Защото когато спреш някой на улицата той ще те упъти, а няма да те псува,майна.Защото в клуба винаги можеш да срещнеш някой пич с който да си искараш страхотно.Защото не всичко е пари,нито война на световете м/у градовете.Защото Варна е красива,ПОДЯВОЛИТЕ!
I believe I can fly..
И това да!Първоначално написано от SuMmEr_KiSS
![]()
I believe I can fly..
Ей модче отракано, наперено и без капка мозък..Как можеш да кажеш на Пловдив провинция? За мен Пловдив е къде, къде повече от Варна.Първоначално написано от LadyDi
А ти някога идвала ли си в Пловдив? Не нали..оставаш си в провинцията - Варна...
!!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...
А ти някога идвала ли си във Варнаа ,че много знаеш ? а?А?А??? Остави си потното мнение неисказано! Мерси!Първоначално написано от BqlaLiniq
![]()
"Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър
В града ми няма палми няма какуси
ПлоФдиФ е един бом-бок със татуси!
![]()
![]()
Grumpy old madman
Това лято бях в Варна и....абе не ми хареса.Няма нищо друго с което да впечетли освен морето(и една луда бабка на плажа)(мое мнение)
Разбираемо е защо всички гласуват за Варна,все пак половин България се излива там през лятото.А за тези които пишат че Пловдив не става,мога да кажа че просто не са го рагледали.Тук има много да се види и е жалко че само китайци идват (и малко гърци)
Summer 09' <33
техните путки са два пъти повече от нашите по двеПървоначално написано от Canis_Dirus
![]()
Първо, не съм "модче". Отвори си оченцата по-добре. Второ, наперена съм, да. Трето, без капка мозък - баш ти ли си намери да ми правиш забележка по този параграф?Първоначално написано от BqlaLiniq
О, идвала съм в Пловдив. Стотици пъти. Не съм казала, че не е хубав град. Казах само, че не е по-хубав от Варна
И Пловдив си е провинция. Там сте такива диви селяни, "майна", че няма накъде...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Първоначално написано от LadyDi
![]()
ейй това е!
Кой баир?Първоначално написано от Disrespect
Тоя, дето трябва да изкача, за да стигна до паметника в Морската ли?![]()
Просто отидох във Варна с доста големи очаквания, ама уви.
последния път като бяхме във Варна, много се разбихме ( преди няколко дена )![]()
на тва баир ли му викашПървоначално написано от Bianca
![]()
Май не е слизала от Делфинариума до плажа![]()
![]()
Всъщност обиколила съм всичко възможно във Варна, така че недей да знаеш много.Първоначално написано от SuMmEr_KiSS
(Е, по далечните квартали не съм ходила, много ясно.)
^ видяла квот е по пътя от офицерския плаж, до квартирата в аксаково.... тва е.
Сцарред, за приблизително две седмици могат доста неща да се видят. Поне едно "общо" впечатление да си изградя.Първоначално написано от Battlescarred
А дали съм отишла чак сега, не мисля, че по някакъв начин те засяга.
Русначе, не бях на квартира, ама няма нищо.Нито пък в хотел.
Случайно баща ми е от Варна и познава "прилично" града...
Е и ти недей да знаеш много щом си идвала във Варна само веднъж ,а аз я обикалям цял живот и знам и най-малките пътечки във всеки един кварталец в града.сигурна съм ,че съвсем нищичко незнаеш за Варна и изобщо незнаеш каде да отидеш ,като дойдеш друг път.Знаеш най-много каде се намират делфинариума и морската градина ,който са обзети от туристи..Скъпа съвсем не си компетентна по всичко ! Моля те, излагаш се! Хващам бас ,че съвсем не си обиколила всичко в града! Града не е само морската градина![]()
Мила, колко пъти трябва да кажа, че имаме апартамент там и баща ми е оттам? И знае всяко едно място и ме е закарал навсякъде в свободното си време... ?Първоначално написано от SuMmEr_KiSS
А в Морската градина отидох само три пъти. Не казвам, че е толкова зле, приятно е, но не е това, което очаквах. Разбира се, че има и други места във Варна освен Морската градина...
Ей това е, не споделяте мнението ми и се опитвате да ме изкарате, че не съм видяла нищо.Ан така, продължавайте в същия дух.
НЕ МОЖЕШ ДА РАЗГЛЕДАШ Варна за 2 седмици и да видиш АБСОЛЮТНО ВСИЧКО! помисли малко
Кой е казал, че няма нищо, бе? Казах, че не ми харесва! Айде чети поне.Първоначално написано от Battlescarred
Видях достатъчно, че да си изградя представа.Първоначално написано от Joc
П.П. София > ALL.