- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Пловдив vs Варна
Ама какви аргументи, това си е просто моето лично мнение...Първоначално написано от Battlescarred
Атмосферата не ми харесва.
Не ми харесва това, че чужденците са повече от българите по главните.
Главните са супер... тесни и някак си ме отвращават. Просто са супер малки и къси, така да го кажа.
Няма толкова магазини, колкото очаквах.![]()
Там е потискащо.
Атмосферата е гадна!
За да стигнем на дадено място, по доста време сме обикаляли и доста съм разгледала. Не само главните и Морската...
И атмосферата е гадна, най-важното!
тая година варна е празна, откъм туристи![]()
а спора, който водите е фундаментално отчайващ
Деба, прочети ми там предпоследното изречение ли беше, не го помня.Първоначално написано от Battlescarred
Деба, скъсах си задника от ходене до Аладжа манастир.
Деба, даже си купих мидички и рапанчета от масичката на входа на Аквариума.
Деба, колко такива места посетих – музеи, галерии, etc. Бях с родителите си, деба, нямаше как.
Ама деба... В Делфинариума влязох, обаче така си и излязох.
Деба, не ми се даваха 60 лева за едното нищо...
Деба.![]()
да ебем, ако ваще ги нямаше, никога не би стъпила в музей, нали?
Деба, верно не сте врачки, ама казвате къде съм ходила и къде не съм.Първоначално написано от Battlescarred
![]()
Задължително!
Всъщност бих, просто те ги знаеха.Първоначално написано от EarthShaker
![]()
И сега имаше такива дни, ама няма нищо.Първоначално написано от Battlescarred
![]()
Аре бе. Мола е най-голямата атракция на ВарнаИ Морската градина. Друго нема...
Оф, вие в Пловдив какво каза, че си имате? Амфитеатъра и... що ли не се сещам за друго???
Нашите главни били малки и тесни.
Ми оня объркан лабиринт от тесни, калдъръмени улички там на вашия център? Как му викахте, че забравих? Капанчето ли беше?
И толкова магазини имате, че направо преливате от стока...
Пу, деба, що не се сещам за друга забележителност освен амфитеатъра???
... И Альоша, разбира се...
П.П. Айде, да не си говорим за София, с най-прекрасната атмосфера на света.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Нем, ходих на доста места.Първоначално написано от Battlescarred
А на Централния плаж не съм стъпвала. Само като го видях, се отказах... Единствения плаж, на който бях във Варна, беше Втора Буна.
Ходих и на доста други места, като ще си говорим така. Ходих в Балчик в Двореца на кралицата и в Ботаническата градина, ходих в Албена, ходих и на други места.
Не разбирам сега защо се заяждаш, мислиш си, че ме познаваш явно.![]()
МИЛААА, това ,че бащати имал апартамен въобще не ме интересува пък и не съм длъжна да знам нали ?!? И са ни късни булевардите така ли ?! По Сливница по Владислав минавала ли си дето са от началото до края на града??? Или пък нямало много магазини ми това е още едно доказателство ,че не си видяла нищо във Варна може да плуваш от магазини ! А за София неискам да нападам софиянци, но това лято се случи два път да съм в София и бях ОТВРАТЕНАААААА !! Навалица на макса пълно с някфи селяндури ,всички със сиви дрехи нкикакъв цвят,никаква ведрост.Всички намръщени !Нямаше нормално кафене дори по центъра,всичко някфи бардаци ! И най-погнусена бях ,че ми намекнаха ,че съм курва ,когато бях с баща ми да резервираме стаи в хотела![]()
![]()
![]()
Защото съм била облечена с розови шалвари,бял топ и бели сандали и този малумник ,отвратителен ,селяндурин пита баща ми за почивка или нощувка и ме гледа все едно ме пита колко ми е тарифата ...Майкооооооо туй подобие на мъж добре ,че беше зад някфо гешенце мизерно.. Ай,че достаааааа се отклоних ! ВАРНА
![]()
"Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър
Еми следващия път гледай да не се обличаш като... не знам и аз как да го нарека.Първоначално написано от SuMmEr_KiSS
Розови шалвари, втф, не искам да си представям!
добре скъпа, ти си облечи обикновенните дънчици от илиенци за 12 и 50лв. ;] нямаш проблеми ще си най-модерната и всички ще ти се кланят кралицо на модата ! Фешан икона разбираща от всички градове и която успя да разгледа Варна за 2 седмица! АПЛОДИСМЕНТИ! Сигурно би могла да разгледаш Москва за 3 дена! пхааххахахахах МЛЪКНИ !![]()
"Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър
Е какво като съм провинциалистка? Да не би да съм тръгнала да плюя София или пък да се нанасям...Първоначално написано от Battlescarred
Варна .. (:
n as we lie beneath the stars we realise how small we are ..
гадна била атмосферата![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Първоначално написано от LadyDi
В голяма заблуда си.Капана не е част от главната.Тя почва от пощата и стига до реката.Капана е отстрани.И кой е казал че амфитеатъра и Альоша са единствените забележителности?Това че само тях знаеш не ги прави единствени..
Summer 09' <33
Знам, че не са единствени. За това питах: КОИ СА ДРУГИТЕ?
Ти вместо да ми се караш, по-добре ме осветли.
Първоначално написано от LadyDi
Ела в Пловдив и с удоволствие ще те разведа![]()
Ама тука всички нещо много са впрягате...бива ли за такива работи да спорите![]()
Summer 09' <33
Идвала съм доста пъти в Пловдив. Точно за това не мога да се сетя за друго...