- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Пловдив vs Варна
не се карайте... ВАРНА и толкоз![]()
Щом съм варненц, няма как да гласувам за пловдив просто.
Първоначално написано от LadyDi
Не,сериозно като дойдеш пак звънни![]()
Summer 09' <33
Ами аз не съм варненка. От съвсем друго място съм, била съм и в двата града и избрах да живея във Варна...Първоначално написано от w0sh
Тей че...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Непременно. Аз имам и роднини там.Първоначално написано от Oligofren
^ просто си признай, че искаш да се срещнеш с момиче.
Заяжда се, защото ти оплю всички, които не ти споделят "личното мнение" и сега минаваш в защита и се изкарваш жертвата.Първоначално написано от Bianca
Емо Дол в действие. Нервна, досадна, навираща се.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Варненски мошеници във клуба
Пловдивски играчи във клуба
![]()
Силистренски джамбази ли беше?Първоначално написано от PIF
![]()
Май бях една от първите отговорили по темата, ама иначе съм навираща се.Първоначално написано от PainMonopoly
![]()
Я си спомни кой ме преследваше по темите да ми досажда.![]()
![]()
Още го има това.
Варна - там бих живяла, ако имах избора от двата града.
Ти никога не си отговаряла по темата.
Темата е Пловдив вс Варна, което предполага да си била и в двата града. Ти си била само в единия, следователно нямаш място изобщо в темата.
И никой не те преследва по темите. Ти сама се буташ.
Сигурно сама се бутнах и тогава, когато каза, че съм си замазала мустаците с фотошоп.
Айде стига си квичал, няма да се хабя да ти отговарям повече.![]()
В темата за снимки са разрешени коментари на снимките.
Такъв коментар съм решил да направя, такъв съм направил.
За сметка на това продължаваш да осираш тема за нещо съвсем друго с личните си емоционални дрязги.
"Преследването" по темите не знам как да го обясня... имаше някаква болест, при която си внушаваш, че те преследват, май шизофрения се казваше.
А сега НЕ ПУСКАЙ тема, че се махаш от форума и НЕ СЕ ИЗНАСЯЙ от форума.![]()
Моля те, гръмни се.Първоначално написано от LadyDi
Стария град- възрожденска архитектура, както и е пълно с музеи и къщи с невероятна история. За Хисар Капия чувала ли си ? Античния стадион? На тепе качвала ли си се в живота си? Да видиш града на длан. Или на Альошата, където абитурентите по традиция всяка година се качват да посрещнат изгрева.Оф, вие в Пловдив какво каза, че си имате? Амфитеатъра и... що ли не се сещам за друго???
Нашите главни били малки и тесни.
Капанът е до малката главна, самият той не е част от главната.Ми оня объркан лабиринт от тесни, калдъръмени улички там на вашия център? Как му викахте, че забравих? Капанчето ли беше?
Тесни, калдъръмени, успоредни улички с много магазинчета и хорица по тях. Не разбирам какво го намесваш? Главната си ни е като слънце.
Еми? Какво е това, което във Варна го има, а тук- не?И толкова магазини имате, че направо преливате от стока...
Защото си глупава и злобна, нападаш град, който не познаваш и то по много глупав начин.Пу, Д**а, що не се сещам за друга забележителност освен амфитеатъра???
... И Альоша, разбира се...
Дребна душица.П.П. Айде, да не си говорим за София, с най-прекрасната атмосфера на света.
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
hardball, да си жив и здрав![]()
Така трябваше да се аргументираш и да опровергаеш това, което казвам.
Е, бих предпочела да не ме беше наричал "глупава", "злобна" "дребна душица", която на всичкото отгоре трябва да се "гръмне". Но това си е твое право, да използваш каквито желаеш епитети. Пък и е въпрос на възпитание и толерантност.
Колкото до това, което си казал за Пловдив - добре, спор няма. Не го познавам ТОЛКОВА добре, колкото Варна, но не ми пречи пак да харесвам Варна ПОВЕЧЕТова пък си е мое право.
Иначе, късмет и безсмъртие ти желаяЩе ти трябват, с тази голяма уста.
За възпитание и толерантност не ми говори, просто си виж първия пост по темата.![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Розовите ми шалвари скъпи струват колкото 4 чифта твои маркови маратончици! Обичай си града ,аз не го харесвам- мое мнение! С тези изрази ми доказваш още веднъж ,че в София е пълно само с диви селяни! Именно това ме дразни,че за вас модата е само- Сини дънки и тениска на Маngo от прословутите ви Илиенци! По-добре да замълча обаче,защото неискам селската паплач да ме напада още с отвратителната си реч!![]()
"Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър
Не софиянците са ѝ виновни, че е била (като) курва.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Дивите селяни в София са такива като теб, които са отишли да търсят по- добър живот там![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Аве ей Бианке,та ти приличаш на мъж с дълга коса ,бе бейби.Моля те МЛЪКНИИИИИ !!! ДОСАДНА СИ ! Даже леко антипатична!Първоначално написано от Bianca
![]()
"Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър
Факт е, че си лека селянка и се опитваш да се оправдаеш със софиянците.Първоначално написано от SuMmEr_KiSS
![]()