- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Пловдив vs Варна
Не знам дали те е помислил за курва, но със сигурност те е помислил за много проста.Първоначално написано от SuMmEr_KiSS
1. Очакваш хората да се смеят, след като нормалните хора не се смеят когато няма нищо смешно: ПРОСТА СИ.
2. Очакваш хората да харесват някакви цветове, които очевидно са цигански, грозни и кичозни: ПРОСТА СИ.
3. Парадираш с дрешчиците си и преценяш хората по това дали се водят по модата: ПРОСТА СИ.
4. Започваш да плюеш София, без нито темата да е за това, нито някой да те е провокирал да го правиш: ПРОСТА СИ.
Това, че ти си типична простовата селянка и наричаш нормални хора селяни, може да пробуди само присмех и съжаление.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Факт е и че банице, се тикаш между шамарите за да не те нахранят теб след това....
Ти, гъзолизецо рус, не определяй какво правя, защото, ако си направиш труда да прочетеш предните страници, ще забележиш, че тя първо мен нападна.Първоначално написано от Joc
Точно ТИ, дето само се мазниш, ама не те огрява, не си давай компетентното мнение.
П.П. Ще спреш ли да ме преследваш?
Да ясно е ,че тука можете само да се нареждате! Отначало ми бяхте забавни сега още повечеМерси за определенията ,но чак когато ми научиш поне името бих го разгледала като фактор !
Останете си така злобни и завистливи ;]~
И все пак Варна пак е по напред от Пловдив в темата.![]()
"Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър
хахха.. понеже се засягаш направо ти го казвам
Ще ТИ ебЪ мАйЧиТуУу фЬеШъНСкАтА!!!!
и не съм се мазнил
ше те преследвам докато не умреш, траверсче гнусно!
ЕЕ Не вече чесно за последно ще пиша в темата ,че сте много заядливи ,амааааааааПървоначално написано от Bianca
ТИ ПРЕСЛЕДВАЧ ЛИ ИМАШ ,БЕ ! АХХАХАХАХАХА Оплачи се на още някой ,че съм те нападнала..няма как като твърдиш ,че си разгледала за 2седмици Варна до най-малката подробност...просто край ! Айай дотука съм аз в темата! аххахааха
"Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър
Трябва ли да разгледам всяко лайно, изсрано на улицата, всеки сантиметър асфалт, за да мога да си изградя лошо мнение?Първоначално написано от SuMmEr_KiSS
Бианке, Бианке, пак осра темата с твойте мнения...
Хората пишат и гласуват веднъж и забравят! Ти все си правата... Като имаш лошо мнение за някой град, много важно! Никой не те е питал да се обясняваш.... Отварям да разгледам кой какво мисли и кво да видя... пак се дрънкаш с някой.
Не виждам кво е лошото на Варна, знаейки какво е в Ловеч
Писна ми където и да отворя всичко да си нафлуудила с безсмислени заяждания, обиди и креативни лафчета.
Ще имаш нов ник скоро... Засрами се!
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Не знам за вас,ама аз отдавна изгубих кой с кой и за какво се кара...
Summer 09' <33
Значи. В Пловдив не съм бил. Може и да е по-хубав, може и да не е. Даже и да е втория случай, никога няма да го кажа, да си призная честно. Така че ще кажа, че ще напиша компетентно мнение след като постоя там поне 2 седмици (което не го виждам някак си на хоризонта, сигурно щото никога няма да отида на почивка там(това не беше ебавка) )
пп: мноо ми е смешно п*ч*и*е като се нареждате с мила и ааа...да - скъпа![]()
Само ще кажа, че ако ще ми гласувате за Варна само заради морето, по-добре не гласувайте. Градския плаж не струва, защото има някакви страшни схеми с теченията, поради тази причина много често има водорасли. За плажове - ной, фичоза и на константин. Не съм запознат с манталитета (колкото и различен може да е той) на Пловдивчани (не, че не ги уважавам хората, в края на краищата всички сме българи, по дяволите), но много често в моя град попадам на непознати хора, питам ги нещо и излизат много печени. Може да е съвпадение, може и да е навсякъде така, не мога да кажа. Подкрепям този, който го написа това. Това за провинцията, LadyDi действително не го каза много яко, ама сега нека не се делим на провинциалисти и не. Както и Мишо, някой може много често да цитира Хемингуей. От "мегаполиса" София може пък въобще да не ги е*е тая работа. Както и хората от Пловдив. Моето лично мнение е, че въобще не ми пука кой откъде идва, стига да е печен/а
.
Всичко най-добро - Коцето
едит: И айде без храненето, че само наебавате темата![]()
Оф, като сте ги захапали тия провинциалисти. Само си показахте всички селския манталитет.
Всички сме от провинцията. Провинция означава извън столицата. А нито Варна, нито Пловдив са столица на България.
Ако пловдивчани очакват да им се извиняват, че съм ги нарекла провинциалисти - нема да стане. Такива са. Точка.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Провинция не значи извън столицата, а територия извън големите градове.
Пловдив и Варна са веднага след София, така че явно не мислиш![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Пловдив, майна.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Мога да се влюбвам в Пловдив до края на живота си. Всеки път по нов начин. Още едно скъпоценно камъче в купичката с всяко пъзелче. Обичам да се губя в Пловдив и да ми се смеят, че си вярвам, че познавам града и "оттам ще минем... е, добре, де, тунелът беше тук":Д
Обичам и кукления театър, уличката му, бордюра отсреща, цветовете, музиката, чешмичките(нашите, естествено, ги махнаха). О, харесвам, че в заведенията имат "Банкя" и сладоледената къща на ъгъла е по-приятна от "Джими'с".
Във Варна имат делфинариум и вятър, гаден бряг, хубава трупа, наситеност на простотия, граничеща с тази на кандидатстудентски изпит в СУ.
Варна !
The blood that binds us ..till death unites us
Всичко на по-далеч от 100 км от морето е провинция, казал го е Ърнест Хемингуей.![]()
и аз тва се чудяПървоначално написано от Bianca
толкова смотан град ..
за Пловдив съм !
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Баси, верно си била много проста.Първоначално написано от SunSmile
Къде намеси Ловеч, а, а, а, а? КОЙ по дяволите говори за Ловеч? Просто за пореден път доказа, че си пословично тъпа.
Не виждам какво е лошото в Ловеч, знаейки какво е в Кнежа.![]()
![]()
Ако ще си говорим така.
![]()
Гледай се ква си глупава просто..не, не мога повече..Първоначално написано от LadyDi
Такива са. Точка.
Първо след "Такива са." си сложила точка, а после го казваш пак..? Normaly?
Второ ти ква си ма мър*о? Нали си от Варна? Не можеш ли да кажеш такива сме си, ми такива са си..
И трето първо научи думичките и тогава ги използвай. Провинция не е всичко извън столицата, а означава малък град/село, както ти каза hardball. Изобщо анкетата е тъпа, 80% гласували са хора, които грааам ама граам не са стъпвали в Пловдив, а гласуват заради моретоТака, че живей си в заблуда, че града ти е по-хубав от моя
Ай поздрав за комплекси като теб - Respect - Plovdiv
Не ми пука от кой град си ела да видиш как го правим в Пловдив.
Ти казваш провинция, аз казвам да го ду*аш бе
Не от мен, а от тебе лъха диалект, имаш нещо против обади ми се знаеш къде кода е 032
Ръцете горе за нашия град всеки ще мълчи когато пее Пловдив
И между другото вижте си говора във Варна и тогава ми разправяй майни, немайни..щото говорите като..
Всеки казва, че в Пловдив се мие-кало, но в интерес на истината не познавам човек, който да мие-ка. Докато дойде една от Варна и мие-каше толкова, че чак ти става противно да я слушаш. Не знам дали и при всички е така, не ви обиждам за това, просто казвам.
!!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...
И какво като гласуват за морето, бе?
Нали е част от Варна?
Анкетата не е тъпа
Аз не мгоа да видя какво е лошо на това да си от село, или малък град.
След осовобждението София е имала по-малко от 50000 жители, другите градове и те са били със сходни чила.
Всички наши родове са дошли от село и кореняците се броят на пръсти.
Всички сме българи и самта идея да се разграничавате на градове, села и паланки е глупава.
И Пловдив и Варна са хубави градове, но по различен начин, както и много други в България.
Ми някой от Ловеч например, който не е стъпвал в Пловдив, обаче е ходил във Варна (понеже има море, и всеки лятото ходи или на море, на балкан) за кой град мислиш, че ще гласуваПървоначално написано от PiruBloodz
![]()
!!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...
BqlaLiniq, не знам дали си провинциалистка, ама определено си неграмотна. И когато говориш за нечии диалект, погледни правописа и изказа си и тогава коментирай. Не се заяждам, просто приятелски съвет.
П.п. Иначе сте прави за Хемингуей.![]()