.

Виж резултатите на анкетата: По хубавия град?

Гласували
351. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Пловдив

129 36,75%
  • Варна

222 63,25%
Отговор в тема
Страница 6 от 21 ПървиПърви ... 234567891016 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 523
    Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от SuMmEr_KiSS
    Розовите ми шалвари скъпи струват колкото 4 чифта твои маркови маратончици! Обичай си града ,аз не го харесвам- мое мнение! С тези изрази ми доказваш още веднъж ,че в София е пълно само с диви селяни! Именно това ме дразни,че за вас модата е само- Сини дънки и тениска на Маngo от прословутите ви Илиенци! По-добре да замълча обаче,защото неискам селската паплач да ме напада още с отвратителната си реч!
    Не знам дали те е помислил за курва, но със сигурност те е помислил за много проста.

1. Очакваш хората да се смеят, след като нормалните хора не се смеят когато няма нищо смешно: ПРОСТА СИ.
    2. Очакваш хората да харесват някакви цветове, които очевидно са цигански, грозни и кичозни: ПРОСТА СИ.
    3. Парадираш с дрешчиците си и преценяш хората по това дали се водят по модата: ПРОСТА СИ.
    4. Започваш да плюеш София, без нито темата да е за това, нито някой да те е провокирал да го правиш: ПРОСТА СИ.

Това, че ти си типична простовата селянка и наричаш нормални хора селяни, може да пробуди само присмех и съжаление.
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    Факт е и че банице, се тикаш между шамарите за да не те нахранят теб след това....

Цитирай Първоначално написано от Joc
    Факт е и че банице, се тикаш между шамарите за да не те нахранят теб след това....
    Ти, гъзолизецо рус, не определяй какво правя, защото, ако си направиш труда да прочетеш предните страници, ще забележиш, че тя първо мен нападна.
    Точно ТИ, дето само се мазниш, ама не те огрява, не си давай компетентното мнение.
    П.П. Ще спреш ли да ме преследваш?

Град
    Варна
    Да ясно е ,че тука можете само да се нареждате! Отначало ми бяхте забавни сега още повече Мерси за определенията ,но чак когато ми научиш поне името бих го разгледала като фактор !
    Останете си така злобни и завистливи ;]~
    И все пак Варна пак е по напред от Пловдив в темата.
    "Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    хахха.. понеже се засягаш направо ти го казвам

Ще ТИ ебЪ мАйЧиТуУу фЬеШъНСкАтА!!!!

и не съм се мазнил

ше те преследвам докато не умреш, траверсче гнусно!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Bianca
    Ти, гъзолизецо рус, не определяй какво правя, защото, ако си направиш труда да прочетеш предните страници, ще забележиш, че тя първо мен нападна.
    Точно ТИ, дето само се мазниш, ама не те огрява, не си давай компетентното мнение.
    ЕЕ Не вече чесно за последно ще пиша в темата ,че сте много заядливи ,амаааааааа
    ТИ ПРЕСЛЕДВАЧ ЛИ ИМАШ ,БЕ ! АХХАХАХАХАХА Оплачи се на още някой ,че съм те нападнала..няма как като твърдиш ,че си разгледала за 2седмици Варна до най-малката подробност...просто край ! Айай дотука съм аз в темата! аххахааха
    "Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър

Цитирай Първоначално написано от SuMmEr_KiSS
    ЕЕ Не вече чесно за последно ще пиша в темата ,че сте много заядливи ,амаааааааа
    ТИ ПРЕСЛЕДВАЧ ЛИ ИМАШ ,БЕ ! АХХАХАХАХАХА Оплачи се на още някой ,че съм те нападнала..няма как като твърдиш ,че си разгледала за 2седмици Варна до най-малката подробност...просто край ! Айай дотука съм аз в темата! аххахааха
    Трябва ли да разгледам всяко лайно, изсрано на улицата, всеки сантиметър асфалт, за да мога да си изградя лошо мнение?

Мега фен Аватара на SunSmile
    Бианке, Бианке, пак осра темата с твойте мнения...
    Хората пишат и гласуват веднъж и забравят! Ти все си правата... Като имаш лошо мнение за някой град, много важно! Никой не те е питал да се обясняваш.... Отварям да разгледам кой какво мисли и кво да видя... пак се дрънкаш с някой.
    Не виждам кво е лошото на Варна, знаейки какво е в Ловеч
    Писна ми където и да отворя всичко да си нафлуудила с безсмислени заяждания, обиди и креативни лафчета.
    Ще имаш нов ник скоро... Засрами се!
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Не знам за вас,ама аз отдавна изгубих кой с кой и за какво се кара...
    Summer 09' <33

Град
    Варна
    Значи. В Пловдив не съм бил. Може и да е по-хубав, може и да не е. Даже и да е втория случай, никога няма да го кажа, да си призная честно. Така че ще кажа, че ще напиша компетентно мнение след като постоя там поне 2 седмици (което не го виждам някак си на хоризонта, сигурно щото никога няма да отида на почивка там (това не беше ебавка) )

пп: мноо ми е смешно п*ч*и*е като се нареждате с мила и ааа...да - скъпа

Само ще кажа, че ако ще ми гласувате за Варна само заради морето, по-добре не гласувайте. Градския плаж не струва, защото има някакви страшни схеми с теченията, поради тази причина много често има водорасли. За плажове - ной, фичоза и на константин. Не съм запознат с манталитета (колкото и различен може да е той) на Пловдивчани (не, че не ги уважавам хората, в края на краищата всички сме българи, по дяволите), но много често в моя град попадам на непознати хора, питам ги нещо и излизат много печени. Може да е съвпадение, може и да е навсякъде така, не мога да кажа. Подкрепям този, който го написа това . Това за провинцията, LadyDi действително не го каза много яко, ама сега нека не се делим на провинциалисти и не. Както и Мишо, някой може много често да цитира Хемингуей. От "мегаполиса" София може пък въобще да не ги е*е тая работа. Както и хората от Пловдив. Моето лично мнение е, че въобще не ми пука кой откъде идва, стига да е печен/а .

Всичко най-добро - Коцето

едит: И айде без храненето, че само наебавате темата

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Оф, като сте ги захапали тия провинциалисти. Само си показахте всички селския манталитет.
    Всички сме от провинцията. Провинция означава извън столицата. А нито Варна, нито Пловдив са столица на България.

Ако пловдивчани очакват да им се извиняват, че съм ги нарекла провинциалисти - нема да стане. Такива са. Точка.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Провинция не значи извън столицата, а територия извън големите градове.
    Пловдив и Варна са веднага след София, така че явно не мислиш

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Пловдив, майна.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    Под слънчевите лъчи...
    Пловдив

Мога да се влюбвам в Пловдив до края на живота си. Всеки път по нов начин. Още едно скъпоценно камъче в купичката с всяко пъзелче. Обичам да се губя в Пловдив и да ми се смеят, че си вярвам, че познавам града и "оттам ще минем... е, добре, де, тунелът беше тук":Д
    Обичам и кукления театър, уличката му, бордюра отсреща, цветовете, музиката, чешмичките(нашите, естествено, ги махнаха). О, харесвам, че в заведенията имат "Банкя" и сладоледената къща на ъгъла е по-приятна от "Джими'с".

Във Варна имат делфинариум и вятър, гаден бряг, хубава трупа, наситеност на простотия, граничеща с тази на кандидатстудентски изпит в СУ.

Голям фен Аватара на Lincheto
    Град
    Варна
    Варна !
    The blood that binds us ..till death unites us

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Всичко на по-далеч от 100 км от морето е провинция, казал го е Ърнест Хемингуей.

Мега фен Аватара на teenems
    Какво толкова ѝ харесвате на тая Варна? ...
    и аз тва се чудя
    толкова смотан град ..
    за Пловдив съм !
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Цитирай Първоначално написано от SunSmile
    Бианке, Бианке, пак осра темата с твойте мнения...
    Хората пишат и гласуват веднъж и забравят! Ти все си правата... Като имаш лошо мнение за някой град, много важно! Никой не те е питал да се обясняваш.... Отварям да разгледам кой какво мисли и кво да видя... пак се дрънкаш с някой.
    Не виждам кво е лошото на Варна, знаейки какво е в Ловеч
    Писна ми където и да отворя всичко да си нафлуудила с безсмислени заяждания, обиди и креативни лафчета.
    Ще имаш нов ник скоро... Засрами се!
    Баси, верно си била много проста.
    Къде намеси Ловеч, а, а, а, а? КОЙ по дяволите говори за Ловеч? Просто за пореден път доказа, че си пословично тъпа.
    Не виждам какво е лошото в Ловеч, знаейки какво е в Кнежа. Ако ще си говорим така.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Оф, като сте ги захапали тия провинциалисти. Само си показахте всички селския манталитет.
    Всички сме от провинцията. Провинция означава извън столицата. А нито Варна, нито Пловдив са столица на България.

Ако пловдивчани очакват да им се извиняват, че съм ги нарекла провинциалисти - нема да стане. Такива са. Точка.
    Гледай се ква си глупава просто..не, не мога повече..
    Такива са. Точка.
    Първо след "Такива са." си сложила точка, а после го казваш пак..? Normaly?
    Второ ти ква си ма мър*о? Нали си от Варна? Не можеш ли да кажеш такива сме си, ми такива са си..
    И трето първо научи думичките и тогава ги използвай. Провинция не е всичко извън столицата, а означава малък град/село, както ти каза hardball. Изобщо анкетата е тъпа, 80% гласували са хора, които грааам ама граам не са стъпвали в Пловдив, а гласуват заради морето Така, че живей си в заблуда, че града ти е по-хубав от моя
    Ай поздрав за комплекси като теб - Respect - Plovdiv
    Не ми пука от кой град си ела да видиш как го правим в Пловдив.
    Ти казваш провинция, аз казвам да го ду*аш бе
    Не от мен, а от тебе лъха диалект, имаш нещо против обади ми се знаеш къде кода е 032
    Ръцете горе за нашия град всеки ще мълчи когато пее Пловдив
    И между другото вижте си говора във Варна и тогава ми разправяй майни, немайни..щото говорите като..
    Всеки казва, че в Пловдив се мие-кало, но в интерес на истината не познавам човек, който да мие-ка. Докато дойде една от Варна и мие-каше толкова, че чак ти става противно да я слушаш. Не знам дали и при всички е така, не ви обиждам за това, просто казвам.
    !!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
    Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...

Град
    Варна
    И какво като гласуват за морето, бе?
    Нали е част от Варна?
    Анкетата не е тъпа

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Аз не мгоа да видя какво е лошо на това да си от село, или малък град.

След осовобждението София е имала по-малко от 50000 жители, другите градове и те са били със сходни чила.
    Всички наши родове са дошли от село и кореняците се броят на пръсти.
    Всички сме българи и самта идея да се разграничавате на градове, села и паланки е глупава.

И Пловдив и Варна са хубави градове, но по различен начин, както и много други в България.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от PiruBloodz
    И какво като гласуват за морето, бе?
    Нали е част от Варна?
    Анкетата не е тъпа
    Ми някой от Ловеч например, който не е стъпвал в Пловдив, обаче е ходил във Варна (понеже има море, и всеки лятото ходи или на море, на балкан) за кой град мислиш, че ще гласува
    !!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
    Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    BqlaLiniq, не знам дали си провинциалистка, ама определено си неграмотна. И когато говориш за нечии диалект, погледни правописа и изказа си и тогава коментирай. Не се заяждам, просто приятелски съвет.

П.п. Иначе сте прави за Хемингуей.

Каспичан, смело!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си