- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Пловдив vs Варна
Варна >> малко тъп вапрос обаче![]()
![]()
I have super powers i just don't wanna show you.^^
Нямаме море кой го *б* нашете *у*к* са два пъти повече от вашите по две![]()
ПЛОВДИВ!!!![]()
Много харесвам Варна като град, но всеки път като съм там се насищам на селски пички, меки китки и псевдо метъли, скейтъри и емота.![]()
Подкрепям l0lz.![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Точен пример.Първоначално написано от BqlaLiniq
Е, познай за кой град гласувах.
![]()
Тая селянка SuMeRKiSs (wtf?!) е толкова проста, че дори не успя да подбере подходящи снимки, че да покаже "красотата" на Варна.
Тая грозна постмодернистична сграда ли ви е гордостта, бе? Спортната зала? Това, като го видя, ми иде не да го оплюя, ми не знам и аз...
Тва ли ви е гордостта бе, варналии?!
гордостта ни не са една-две сгради и тревички...Първоначално написано от Bianca
гордостта ни е целия имидж на града, начина по който е устроен, хората в него (като изключим тея от Владиславово ест.), самото име.. едно е да кажеш ловеч, друго е като се каже Варна. Изпъква над доооста градове
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Трето е да кажеш Пловдив.Първоначално написано от Disrespect
По-хубаво е от Ловеч, спор няма. Но то всички градове са по-хубави от Ловеч, така че това не значи, че Варна е толкова хубав град.
П.П. Не си мисли, че ще ме засегнеш, като пишеш името на Ловеч с малка буква.![]()
![]()
въобще не го правя с такава цел.. през оная работа ми е как ще се почувстваш
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Тогава защо идваш във Варна?Първоначално написано от Bianca
Bianca СПРИ ДА МИ КАЗВАШ СЕЛЯНКА ! НЕ СЕ МИСЛИ ЗА БЕЗСМЪРТНА! ПРОСТО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ КАТО ДОЙДЕШ ВЪВ ВАРНА МИ ЗВЪННИ ДА МИ КАЖЕШ СЕЛЯНКА В ОЧИТЕ.ПРОСТАЧКА!
АААААААА тъй за спортна зала ли казваш нещо ,че не чух много добре??!??? КАде в България може да срещен подобна сграда? Подобен проект въобще??? Недей да лайш толкова куче мръсно! Не се занимавай с града! Надали си била на по-хубаво място от Варна,че си толкова компетентна ,заядливо тролче.Айде изчезвай ми от главата,симпатяго.
"Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър
хахахахаххПървоначално написано от SuMmEr_KiSS
![]()
ВАРНА ИЗМЕСТВА РИМ!!!! ВАРНА - СВЕТОВНА СТОЛИЦА! Спортната зала трябваше да я номинираме за чудесата на света.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Ти нормален ли си?Първоначално написано от PiruBloodz
Нали тогава за пръв път отидох във Варна? (И последен.) Чак след като отидох видях какво е.![]()
То е близо до акъла, ама въпросът е да го има.
SuMmEr_KiSS, само едно ще ти напиша – roflmao.
Всъщност повечето хора тук пишат като селяни. Или да бъда по-точен, за да не обиждам хората заради произхода им, - като селяндури.
А Варна е прекрасен град, но цялата тема е повече от смешна. Карате се сякаш ще станете по-умни и по-готини, ако вашият град е по-добрият. Ако ще в Монако да живеете, като сте селяндури, ще си останете селяндури.
Явно Ловеч е по-готЯн, щом не ти е харесалоПървоначално написано от Bianca
![]()
Не ти ги разбирам тез чатарските! По-добре не ми казвай нищо,катилчеПървоначално написано от Bianca
![]()
"Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър
^ в Ловеч има само 1 хубаво нещо, по скоро събитие, като са дошли от жандармерията и са им ебали майките в циганската махала.![]()
Да*ба Бибс с това вече и мене верно много ме ядоса.... Супер грозно го каза, по много просташки и глупав начин! Разбрахме вече, че си идвала тук, разбрахме вече, че не ти е харесвал града... ама мама му стара трябваше ли да преливаш чашата така...? 50 човека да са в спор само с тебе и ти да продължаваш да плюеш ли, да плюеш.... Мнението е едно, и аз го уважавам, ама това твоето вече е нещо друго....Първоначално написано от Bianca
По темата: Пловдив наистина може да е хубав град, както и Варна... Но както виждате, анкетата във темата показва кой е по-предпочитания. Дали заради море, хора, улици, магазини, исторически местности или каквото и да е било, вижда се, че Варна е предпочитания град сред мнозинството.
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Варна! Пловдив не ми харесва...
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Варна, макар че в Пловдив съм била повече пъти![]()
It takes years to build up trust
and only seconds to destroy it...
На варненска територия има някаква особена съставка в атмосферата.. нещо специфично, нещо мистично което те кара да се връщаш пак и пак на това място. Бургас не е по-'грозен' град, но я няма тази магия, която те тегли към варненската почва.
А Пловдив?Първоначално написано от machoka
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
В Пловдив ме дразни манталитета на младите хора, който е някак силно изразен. Сравни Пловдив със Стара Загора например - разлика от земята до небето.
Пловдив е най-чалгарския град, в който съм бил и там се подвизават най-върлите метросексуалисти, които съм виждал.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Bianca, наистина по-добре спри, много се излагаш.
Аз съм в и от София, не живея във Варна и въпреки това смятам, че това е един много хубав град.
1. Сравнително чисто е.
2. Много ме зарадва факта, че по спирките и някои алеи има камери!
3. Има много зеленина.
4. Не видях какво и е на спортната палата!? Екстра си е.
+ Лелята в автобуса, която идва при теб когато се качиш и ти продава билетче (няма гратисчии).
- Лятото едва се диша от гадните миризми на риба и прочее идващи от кръчмите, които са наблъскани на всеки сантиметър.
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."