.

Виж резултатите на анкетата: По хубавия град?

Гласували
351. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Пловдив

129 36,75%
  • Варна

222 63,25%
Отговор в тема
Страница 8 от 21 ПървиПърви ... 45678910111218 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 523
    Град
    Near To Hell
    Варна >> малко тъп вапрос обаче
    I have super powers i just don't wanna show you.^^

Супер фен Аватара на l0lz
    ПЛОВДИВ > ALL

Нямаме море кой го *б* нашете *у*к* са два пъти повече от вашите по две

ПЛОВДИВ!!!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Много харесвам Варна като град, но всеки път като съм там се насищам на селски пички, меки китки и псевдо метъли, скейтъри и емота.

Подкрепям l0lz.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Цитирай Първоначално написано от BqlaLiniq
    Цитирай Първоначално написано от PiruBloodz
    И какво като гласуват за морето, бе?
    Нали е част от Варна?
    Анкетата не е тъпа
    Ми някой от Ловеч например, който не е стъпвал в Пловдив, обаче е ходил във Варна (понеже има море, и всеки лятото ходи или на море, на балкан) за кой град мислиш, че ще гласува
    Точен пример. Е, познай за кой град гласувах.

Тая селянка SuMeRKiSs (wtf?!) е толкова проста, че дори не успя да подбере подходящи снимки, че да покаже "красотата" на Варна.
    Тая грозна постмодернистична сграда ли ви е гордостта, бе? Спортната зала? Това, като го видя, ми иде не да го оплюя, ми не знам и аз...
    Тва ли ви е гордостта бе, варналии?!

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Bianca
    Тая селянка SuMeRKiSs (wtf?!) е толкова проста, че дори не успя да подбере подходящи снимки, че да и покаже "красотата" на Варна.
    Тая грозна постмодернистична сграда ли ви е гордостта, бе? Спортната зала? Това, като го видя, ми иде не да го оплюя, ми не знам и аз...
    гордостта ни не са една-две сгради и тревички...

гордостта ни е целия имидж на града, начина по който е устроен, хората в него (като изключим тея от Владиславово ест.), самото име.. едно е да кажеш ловеч, друго е като се каже Варна. Изпъква над доооста градове
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Цитирай Първоначално написано от Disrespect
    Тая селянка SuMeRKiSs (wtf?!) е толкова проста, че дори не успя да подбере подходящи снимки, че да и покаже "красотата" на Варна.
    гордостта ни не са една-две сгради и тревички...

гордостта ни е целия имидж на града, начина по който е устроен, хората в него (като изключим тея от Владиславово ест.), самото име.. едно е да кажеш ловеч, друго е като се каже Варна. Изпъква над доооста градове
    Трето е да кажеш Пловдив.
    По-хубаво е от Ловеч, спор няма. Но то всички градове са по-хубави от Ловеч, така че това не значи, че Варна е толкова хубав град.
    П.П. Не си мисли, че ще ме засегнеш, като пишеш името на Ловеч с малка буква.

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    въобще не го правя с такава цел.. през оная работа ми е как ще се почувстваш
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Град
    Варна
    Тая селянка SuMeRKiSs (wtf?!) е толкова проста, че дори не успя да подбере подходящи снимки, че да покаже "красотата" на Варна.
    Тогава защо идваш във Варна?

Град
    Варна
    Bianca СПРИ ДА МИ КАЗВАШ СЕЛЯНКА ! НЕ СЕ МИСЛИ ЗА БЕЗСМЪРТНА! ПРОСТО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ КАТО ДОЙДЕШ ВЪВ ВАРНА МИ ЗВЪННИ ДА МИ КАЖЕШ СЕЛЯНКА В ОЧИТЕ. ПРОСТАЧКА!

АААААААА тъй за спортна зала ли казваш нещо ,че не чух много добре??!??? КАде в България може да срещен подобна сграда? Подобен проект въобще??? Недей да лайш толкова куче мръсно! Не се занимавай с града! Надали си била на по-хубаво място от Варна,че си толкова компетентна ,заядливо тролче.Айде изчезвай ми от главата,симпатяго.
    "Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от SuMmEr_KiSS
    АААААААА тъй за спортна зала ли казваш нещо ,че не чух много добре??!??? КАде в България може да срещен подобна сграда? Подобен проект въобще??? Недей да лайш толкова куче мръсно! Не се занимавай с града! Надали си била на по-хубаво място от Варна,че си толкова компетентна ,заядливо тролче.Айде изчезвай ми от главата,симпатяго.
    хахахахахх
    ВАРНА ИЗМЕСТВА РИМ!!!! ВАРНА - СВЕТОВНА СТОЛИЦА! Спортната зала трябваше да я номинираме за чудесата на света.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Ти нормален ли си?
    Нали тогава за пръв път отидох във Варна? (И последен.) Чак след като отидох видях какво е.
    То е близо до акъла, ама въпросът е да го има.
    SuMmEr_KiSS, само едно ще ти напиша – roflmao.

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Всъщност повечето хора тук пишат като селяни. Или да бъда по-точен, за да не обиждам хората заради произхода им, - като селяндури.

А Варна е прекрасен град, но цялата тема е повече от смешна. Карате се сякаш ще станете по-умни и по-готини, ако вашият град е по-добрият. Ако ще в Монако да живеете, като сте селяндури, ще си останете селяндури.

Град
    Варна
    Ти нормален ли си?
    Нали тогава за пръв път отидох във Варна? (И последен.) Чак след като отидох видях какво е.
    То е близо до акъла, ама въпросът е да го има.
    Явно Ловеч е по-готЯн, щом не ти е харесало

Град
    Варна
    Не ти ги разбирам тез чатарските! По-добре не ми казвай нищо,катилче
    "Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    ^ в Ловеч има само 1 хубаво нещо, по скоро събитие, като са дошли от жандармерията и са им ебали майките в циганската махала.

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    Да*ба Бибс с това вече и мене верно много ме ядоса.... Супер грозно го каза, по много просташки и глупав начин! Разбрахме вече, че си идвала тук, разбрахме вече, че не ти е харесвал града... ама мама му стара трябваше ли да преливаш чашата така...? 50 човека да са в спор само с тебе и ти да продължаваш да плюеш ли, да плюеш.... Мнението е едно, и аз го уважавам, ама това твоето вече е нещо друго....

По темата: Пловдив наистина може да е хубав град, както и Варна... Но както виждате, анкетата във темата показва кой е по-предпочитания. Дали заради море, хора, улици, магазини, исторически местности или каквото и да е било, вижда се, че Варна е предпочитания град сред мнозинството.
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

Варна! Пловдив не ми харесва...
    Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...

Варна, макар че в Пловдив съм била повече пъти
    It takes years to build up trust
    and only seconds to destroy it...

Мега фен Аватара на machoka
    На варненска територия има някаква особена съставка в атмосферата.. нещо специфично, нещо мистично което те кара да се връщаш пак и пак на това място. Бургас не е по-'грозен' град, но я няма тази магия, която те тегли към варненската почва.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    На варненска територия има някаква особена съставка в атмосферата.. нещо специфично, нещо мистично което те кара да се връщаш пак и пак на това място. Бургас не е по-'грозен' град, но я няма тази магия, която те тегли към варненската почва.
    А Пловдив?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на machoka
    В Пловдив ме дразни манталитета на младите хора, който е някак силно изразен. Сравни Пловдив със Стара Загора например - разлика от земята до небето.

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Пловдив е най-чалгарския град, в който съм бил и там се подвизават най-върлите метросексуалисти, които съм виждал.
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    Bianca, наистина по-добре спри, много се излагаш.
    Аз съм в и от София, не живея във Варна и въпреки това смятам, че това е един много хубав град.
    1. Сравнително чисто е.
    2. Много ме зарадва факта, че по спирките и някои алеи има камери!
    3. Има много зеленина.
    4. Не видях какво и е на спортната палата!? Екстра си е.

+ Лелята в автобуса, която идва при теб когато се качиш и ти продава билетче (няма гратисчии).
    - Лятото едва се диша от гадните миризми на риба и прочее идващи от кръчмите, които са наблъскани на всеки сантиметър.
    "Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си