Цитирай Първоначално написано от cherinka
Не че нещо, не си представям от нас до центъра да ми е 36км. Ами излез от селото и ела в града.
Не че нещо, не си представям да си пека цяло лято гъза и цяло лято гъза ми да е облян в пясък.Кой те кара да висиш цяло лято на плажа? Вземи свърши нещо полезно с живота си - прочети някоя книга.
Не си представям да се разхождам по плажа, да огладнея и да дам 10лв. за порция картофи и 200ml кока кола. Носи си сандвич от вкъщи като истинска пловдивчанка.
Не си представям цяло лято да съм заобиколена от ТУРИСТИ, всеки плямпащ различни езици и по заведенията вместо с "Добър вечер" да ми започват с "Good evening".Туристите са само по центъра, а Варна не е един център.
Не обичам да се разхождам в собствения си град и да се чувствам в чужбина.Църквите ли те заблудиха или паметника на Калоян?
Не си представям цяла зима да има 10 дискотеки на кръст, които да знам на изуст...Дискотеките са малки деца. Обиколи клубовете.

С вятъра във Варна се свиква кофти. Тва денонощно да те духа не е хава.... Да, ама заради този вятър лятото ни е прохладно, а зимата - топло. И като ти пречи толкова вятъра, почни да си обуваш гащи под полите

Моят дом остава Пловдив и не ще се промени.И слава Богу. Ако всеки от провинцията идваше във Варна, до къде щеше да я докара градът?
ВАРНА