Цитирай Първоначално написано от Bianca
Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Цитирай Първоначално написано от SuMmEr_KiSS
МИЛААА, това ,че бащати имал апартамен въобще не ме интересува пък и не съм длъжна да знам нали ?!? И са ни късни булевардите така ли ?! По Сливница по Владислав минавала ли си дето са от началото до края на града??? Или пък нямало много магазини ми това е още едно доказателство ,че не си видяла нищо във Варна може да плуваш от магазини ! А за София неискам да нападам софиянци, но това лято се случи два път да съм в София и бях ОТВРАТЕНАААААА !! Навалица на макса пълно с някфи селяндури ,всички със сиви дрехи нкикакъв цвят,никаква ведрост.Всички намръщени !Нямаше нормално кафене дори по центъра,всичко някфи бардаци ! И най-погнусена бях ,че ми намекнаха ,че съм к***а ,когато бях с баща ми да резервираме стаи в хотела Защото съм била облечена с розови шалвари,бял топ и бели сандали и този малумник ,отвратителен ,селяндурин пита баща ми за почивка или нощувка и ме гледа все едно ме пита колко ми е тарифата ...Майкооооооо туй подобие на мъж добре ,че беше зад някфо гешенце мизерно.. Ай,че достаааааа се отклоних ! ВАРНА

разрешавам ти да се застреляш,селянко

розови шалвари,нямало ведрост в цвета на Софиянци

а има ли бе? ако нема,ела,ше ти дам,но първо вади вената!

п.п. представям си баща ти как се е почувствал - да помислят дъщеря му за К*РВА,която ще шиба в хотелската стая честито
Не софиянците са ѝ виновни, че е била (като) к***а.
Аве ей Бианке,та ти приличаш на мъж с дълга коса ,бе бейби.Моля те МЛЪКНИИИИИ !!! ДОСАДНА СИ ! Даже леко антипатична!