Цитирай Първоначално написано от SuMmEr_KiSS
Розовите ми шалвари скъпи струват колкото 4 чифта твои маркови маратончици! Обичай си града ,аз не го харесвам- мое мнение! С тези изрази ми доказваш още веднъж ,че в София е пълно само с диви селяни! Именно това ме дразни,че за вас модата е само- Сини дънки и тениска на Маngo от прословутите ви Илиенци! По-добре да замълча обаче,защото неискам селската паплач да ме напада още с отвратителната си реч!
Не знам дали те е помислил за курва, но със сигурност те е помислил за много проста.

1. Очакваш хората да се смеят, след като нормалните хора не се смеят когато няма нищо смешно: ПРОСТА СИ.
2. Очакваш хората да харесват някакви цветове, които очевидно са цигански, грозни и кичозни: ПРОСТА СИ.
3. Парадираш с дрешчиците си и преценяш хората по това дали се водят по модата: ПРОСТА СИ.
4. Започваш да плюеш София, без нито темата да е за това, нито някой да те е провокирал да го правиш: ПРОСТА СИ.

Това, че ти си типична простовата селянка и наричаш нормални хора селяни, може да пробуди само присмех и съжаление.