Цитирай Първоначално написано от LadyDi
Оф, като сте ги захапали тия провинциалисти. Само си показахте всички селския манталитет.
Всички сме от провинцията. Провинция означава извън столицата. А нито Варна, нито Пловдив са столица на България.

Ако пловдивчани очакват да им се извиняват, че съм ги нарекла провинциалисти - нема да стане. Такива са. Точка.
Гледай се ква си глупава просто..не, не мога повече..
Такива са. Точка.
Първо след "Такива са." си сложила точка, а после го казваш пак..? Normaly?
Второ ти ква си ма мър*о? Нали си от Варна? Не можеш ли да кажеш такива сме си, ми такива са си..
И трето първо научи думичките и тогава ги използвай. Провинция не е всичко извън столицата, а означава малък град/село, както ти каза hardball. Изобщо анкетата е тъпа, 80% гласували са хора, които грааам ама граам не са стъпвали в Пловдив, а гласуват заради морето Така, че живей си в заблуда, че града ти е по-хубав от моя
Ай поздрав за комплекси като теб - Respect - Plovdiv
Не ми пука от кой град си ела да видиш как го правим в Пловдив.
Ти казваш провинция, аз казвам да го ду*аш бе
Не от мен, а от тебе лъха диалект, имаш нещо против обади ми се знаеш къде кода е 032
Ръцете горе за нашия град всеки ще мълчи когато пее Пловдив
И между другото вижте си говора във Варна и тогава ми разправяй майни, немайни..щото говорите като..
Всеки казва, че в Пловдив се мие-кало, но в интерес на истината не познавам човек, който да мие-ка. Докато дойде една от Варна и мие-каше толкова, че чак ти става противно да я слушаш. Не знам дали и при всички е така, не ви обиждам за това, просто казвам.