Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Цитирай Първоначално написано от LinkTon
Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
що не пуснеш снимки на нощния живот и безбройните заведения,кина,театри,зали, стадиони и паркове,които имате в Силистра?
На тия залъгалки пък се радват баш селяните (в лошия смисъл на думата,защото нямам нищо против хората,които живеят в селата). Държавата няма да спечели от безбройните глупости,които изброи,защото туристите няма да се привлекат от това - те си имат даже по-хубави вкъщи. И кво ще ми пееш,че сме преувеличавали за боклуците ви,бе? Затова ли си мъкнете мизерията чак до силистренското депо?? Щяхте да потънете още повече в собствените си лайна и миризми,ако нашия кмет не беше подписал договора с Борисов. Ходи, трепи се,напивай се,боцкай се,бий се, викай,живей си повърхностния живот,не ме интересува. Аз децата си не искам да отгледам в гетото на България,наречено София.

Со мир. Обичам Силистра.
и кво ме интересуват туристите бе,шматка?

Бъгария - за българите,чужденците - вън.

ти си типичния СЕЛЯНИН - важно е да се покажеш пред чужденците,да им се харесаш на тях...

аз си живея за себе си,другите не ме интерусват. много ясно,че ше пия и ше се боцкам ако искам,ти какво ше правиш - ше гледаш тучните ливади и ше си въобразяваш колко е красиво родното ти село ли
Еее недей така обижда бе момко! Не мислиш ли че туризмът е един доста важен отрасъл за която и да било държава. Целта не е да им "се харесаме" а да дойдат и да си похарчат паричките тук, за да има какво ние да папкаме Кажи ми от къде ще си купиш хлябът като застроят всичко? Ще го внасяме сигурно... Ако ги нямаше "селяните" нямаше да имаш какво да ядеш. Плащат ли ти се по 5 лева за мухлясал отвърден хляб. А пък и да не говорим че силата в нашата държава беше земеделието.... Продадохме я... България в момента е само в нашите представи, просто не можем да приемем факта че бъгария вече няма... А и точно така гледай само себе си, а турците и руснаците ще съдействат за това (да гледаш само себе си) още повече. Просто замъгляват очите на хората и слагат някакви безумни идеали и те карат да се вглабяваш все повече в мизерният си животец.... Дано ме разбра..