Цитирай Първоначално написано от Battlescarred
Цитирай Първоначално написано от LinkTon
Цитирай Първоначално написано от Kya
Кажи ми от къде ще си купиш хлябът като застроят всичко? Ще го внасяме сигурно... Ако ги нямаше "селяните" нямаше да имаш какво да ядеш. Плащат ли ти се по 5 лева за мухлясал отвърден хляб.
Добруджа цял живот ги е хранила и цял живот ще ги храни с хляб. Тук виреят също така гроздето и кайсиите - и алкохолът подсигурен.
Ако отидете в Сървайвър,ще умрете от глад бе,ей. Един домат не можете да посадите,един петел не знаете да заколите. Иначе на големи мъже се правят,ама нито футболните мачове,нито скинарското пого ще ви отгледледат семействата. Факт е,че добруджанци са най-здрави и най-похватни,така че имате позволението ми да ни уважавате.
Ебаси похвалата, ами то ако ме няма мен да сте умряли отдавна значи, а храна мога да си внеса от всяка държава-членка на ЕС...
Ти си много зле бе! А уж сте патриоти и родолюбци! Заради тия продажници като теб сега сме толкова зле... Внасяй, внасяй.... Купувай си кисело мляко от япония... Купувай по възможност само нещата които произвеждаме тук от другите. Така всчки ще сме доволни и системката ще си бачка фак да систтем от мен

И на държавна работа да не се работи! Само частни чужди по възможност разбира се компании...

Не вярвам да си толкова тъп и да мислиш това което каза преди малко. Надявам се да е само за да ме подразниш или да се заядеш....